dilluns, 11 de febrer del 2013

Anàlisi Territorial Per edats Barcelonès després ronda 7

Portarem a terme una breu anàlisi d'aquesta Territorial per edats del Barcelonès a l'espera de la definitiva ronda 8 final, que promet moltes emocions. Ja no hi haurà cap més anàlisi en aquest blog d'aquest Campionat, ja que la crònica final sortirà publicada al següent numero 3 del "Butlletí Columna Oberta". En tot cas potser faré una entrada amb els primers classificats de cada categoria.

Foto: Casinet d'Hostafrancs categories Sub 12 i Sub 10.

Categoria Sub 18

En aquesta categoria segueixen líders els dos jugadors del CE Sant Andreu Ferran Gonzalez i Oriol Delisau amb 5 i mig punts; amb menys avantatge que la ronda anterior però davant. Nicolas Garcia també del CE Sant Andreu i Carlos Rojano de La Colmena arriben al moment decissiu amb algunes opcions, tots dos estan amb 5 punts. La darrera ronda serà més emocionant i renyida del que es pensava. També estan realitzant un notable torneig: Ricard Nadal d'Escola d'Escacs Barcelona, Alejandro Saez Coma del Catalunya i Jose Manuel Sanchez Alegria del CE Sant Andreu.


Categoria Sub 16

Aquí els líders son Martin Forsberg del Foment Martinenc i Oriol Porta de l'Ateneu Colon amb 6 punts. Màxim Ventura Vila Olímpica i Ferran Cervelló de Peona i Peó amb 5 punts arriben a la ronda final per lluitar pel podi. També estan fent un notable torneig amb 4 i mig punts: Carlos Hernandez La Colmena, Jesús Ligero Peona i Peó, Rocco Ballester Foment Martinenc, Marc Torrents Peona i Peó i Víctor Collell Peona i Peó. Marta Castillo de CE Sant Andreu es la primera femenina classificada.

Categoria Sub 14

Xavier Martínez Pla del Tres Peons es líder en solitari amb 6 i mig punts. Manuel Pulido de La Colmena es segon classificat amb 6 punts, Guillem Porta Ateneu Colon es tercer amb 5 i mig punts. Seria un podi provisional, però queda una ronda; en aquesta esperen atents amb 5 punts un grup molt nombrós de jugadors que estan fent un notable torneig. Aquests son: Carlos Martínez Peona i Peó, Jaume Lladós Peona i Peó, Leire Martínez Tres Peons (provisional primera femenina), Xavier Povill Peona i Peó, Raul Navarro Ateneu Colon, Pol Bover Vila Olímpica, Daniela Velasco Peona i Peó, Max Orteu Escola d'Escacs Barcelona, Llum Cardó Peona i Peó.

Partides a seguir:

Xavier Martínez Pla    -   Guillem Porta
Manuel Pulido    -   Daniela Velasco

Categoria Sub 12

Aquí es líder Andrea Jausas de l'Escola d'Escacs Miquel Illescas amb 6 i mig punts. Albert Castillo Vila Olímpica i Xavier Marzo Ateneu Colon son els seus perseguidors i ocupen plaça de podi provisional. Encara amb possibilitats i 5 i mig punts hi ha un grup de jugadors: Hèctor Sama Salinas La Lira, Yang Shu Escola d'Escacs Miquel Illescas, Jordi Lladós Peona i Peó, Martí Gonzalez Escola d'Escacs Barcelona i Pol Brunet de La Lira.

Partides a seguir:

Andrea Jausas   -    Xavier Marzo
Hèctor Sama Salinas  -  Albert Castillo.
Pol Brunet  -  Yang Shu.
Jordi Lladós   -   Martí Gonzalez.


Categoria Sub 10

Llibert Cespedes Tres Peons és líder solitari del campionat amb 6 i mig punts. Els seus perseguidors amb 6 punts són: Sergi Riu Escola d'Escacs Miquel Illescas, Nagore Martínez Tres Peons (primera classificada femenina provisional), Víctor Alvarez Foment Martinenc, Laura Povill Peona i Peó. Estaran atents al que passarà a les partides de davant amb 5 i mig punts hi ha: Eduard Cano Ateneu Colon i Natasha de Blois Peona i Peó.

Partides a seguir:

Laura Povill   -   Llibert Cespedes.
Víctor Alvarez   -  Sergi Riu
Eduard Cano      -    Nagore Martínez

Categoria Sub 8

Com aquí no s'ha disputat la ronda 7, adjunto el mateix redactat que l'anterior anàlisi de la categoria:

Aquí els liders són Nicolas Jimenez de Peona i Peó i Arnau Castillo Vila Olímpica amb 5 i mig. Artur Taltavull del Congrés i Jan Travesset de CE Sant Andreu son els perseguidors amb 5 punts.