dijous, 28 de febrer del 2013

Prèvia del Matx Sitges - Escola d'Escacs Barcelona. Ronda 7

Farem una prèvia del matx de retransmissió de la setmana Sitges - Escola d'Escacs Barcelona. Ronda 7.

Trajectòria del dos equips:

SITGES. De moment han perdut tots els matxs. De tota manera aquesta temporada no baixa cap equip directament a Primera Divisió, dos hi haurà que jugaran la promoció. Per tant poden seguir afrontant cada matx amb certa tranquilitat intentant puntuar i aconseguir la proesa o sino anar entrenant per la promoció. Quan es juga sense pressió, a vegades és quan més perillós resultés. O sigui que l'Escola d'Escacs no es pot confiar.

ESCOLA  D'ESCACS  BARCELONA.  Es troba classificat tercer amb 4 punts de 6 partides. En principi com a campió de l'any passat partia com a un dels favorits, conjuntament amb el SC Sabadell potser. Ha perdut dos matxs i s'ha despenjat una mica, però encara pot estar atent a veure si els de davant punxen i aspirar a la segona o inclús primera posició, mai se sap, de majors sorpreses s'han vist. Primer va guanyar a la visita a Cerdanyola en un matx còmode; després va guanyar al complicat Montcada per la mínima; la tercera era el matx que podia ser decissiu al títol, perd 6 a 4 contra el potent SC Sabadell; la quarta guanya còmodament a l'Andorra; la cinquena ronda van perdre contra el potent equip del Sant Josep; la darrera ronda van reaccionar guanyant 7 a 3 contra el Foment Martinenc. Per la darrera victòria i l'alineació que van presentar no es donen per vençuts i aniran a totes a Sitges.

Jugadors dels dos equips i possibilitats

SITGES. Per mi els jugadors de davant estan cumplint notablement el seu paper. Els hi toca rivals duríssims i estan treient alguns punts. Són MI Santi Beltran, MI Josep Anton Lacasa o MI Enrique Fernández que porta 3 punts de 6 partides. Taulers més darrera han anat perdent punts evidentment però hi ha jugadors com Antoni Escobar 2 de 5; o Gavril Draghici amb 2 i mig de 6 partides amb bon "score" per la mitja d'elo dels rivals.

ESCOLA  D'ESCACS  BARCELONA. Varis jugadors porten interessant "score", per exemple GM Kevin Spragget 3 i mig de 6 partides (s'ha de tenir en compte que és 1er tauler), GM Viktor Moskalenko 4 i mig de 6, GM Cristian Cruz 4 i mig de 6 partides, MI Alex Bofill 4 i mig de 6, Javier Ruiz Manchon amb 4 de 6 partides. Parteixen com a favorits indiscutibles al matx però no es poden confiar.


Alineacions més probables. 

Tot és pura especulació naturalment.

Sitges:                                                   Escola d'Escacs Barcelona

Santi Beltran                         -                   Kevin Spragget    
Josep Anton Lacasa              -                 Viktor Moskalenko
Enrique Fernandez                  -                  Cristian Cruz
Antoni Ayas                           -                  Fabien Libiswesvki
Antoni Escobar                     -                 Antoni Gual          
Jose Luís Maroto                  -                  Alexander Bofill
Gavril Draghici                      -                  Jorge Alberto Ramírez
Jaume Almirall                    -                 Xavier Avila
Tomas Degerhammar          -                Eduard López Agustench
Francesc Gonzalez              -                Javi Ruiz Manchon


També podrien entrar pel Sitges Josep MªCrespo, Oriol Layola o Pere Aalbersberg. Per Escola d'Escacs Barcelona podria entrar Juan Santiago Moravich.