dissabte, 2 de març del 2013

Actualitat Opens 1

Estrenem nova secció al Bloc. "Actualitat Opens". Parlarà de la situació, classificació provisional i com es presenten alguns diferents opens importants en joc.

OPEN  TRES  PEONS

Començo per aquest per faltar només una ronda.

Grup A

Líders són MF Josué Exposito de la Passió Esparreguera amb 6 i mig punts que jugarà contra MC Jorge Alberto Ramírez de Escola Escacs Barcelona també amb 6 i mig. Matx que decidirà el torneig. Perseguidors amb 6 punts hi ha MI Luc Bergez del Barberà, que jugarà contra MF Julio Hernando del Cerdanyola; i també Alex Gonzalez del Tres Peons que jugarà contra MC Jaume Gallart també del Tres Peons. Serà espectacular.

Grup B

La partida del torneig és Daniel Fentes del Catalunya contra Mariano Ribon tots dos amb 6 i mig punts.


OPEN   LA   LIRA

Segueixo per aquest perquè també només falta una ronda. Acaba aquest proper cap de setmana.

Davant hi ha un triple empat a la primera posició. Pere Emilio Fernandez del Granollers juga la darrera ronda amb Jordi Herms; tots dos del Granollers i també els dos empatats a 5 i mig punts. Partida decisiva pel campionat. L'altre amb 5 i mig punts es Federic Catarineu de l'Ideal Clavè, que jugarà la darrera ronda amb Antonio Leiva de La Lira que té 5 punts, també amb expectatives de quedar dels primers llocs. Un altre amb 5 punts és Josep Luis Flores de La Lira, que jugarà contra el seu company de club Jaume Franch.


TANCAT  DE   MONTCADA.  PER    A    NORMA   DE   GM

Aquest fortíssim tancat porta 4 rondes. I podem comentar que el líder es el MF José Camacho del Montcada que porta 3 i mig. Aquest jugador està en un moment de forma espectacular perquè a les 5 partides que porta al Per equips les ha guanyat totes. Per mi el seu equip el va trobar a faltar en el decisiu matx contra el SC Sabadell. Empatat amb 3 i mig hi ha també MI Hipol·lit Asís del Barcelona Uga, un altre jugador en molt bona forma com vem comentar al darrer anàlisi de Divisió d'honor després ronda 7.

Amb 2 i mig punts trobem MI Marcelo Panelo de Sant Josep de Badalona. Amb dos punts trobem els jugadors del Montcada GM Herminio Herraiz i MF Willyam Spinoza.

Aquestes són les properes partides d'aquest fort i interessant tancat, atenció al duel Marcelo Panelo - Asís:







FMGomez Jurado Luis AlbertoFMMartinez  Erik




IMLorenzo LazaroFMEspinoza  Willyam






GMPerez  OrelvisFMCamacho  Jose






GMHerraiz  HerminioGMCruz Cristhian





IMPanelo MarceloIMAsis  Hipolit











   Aprofito per adjuntar el cartell del futur open de Montcada de Juny. En un futur publicarem les bases al Bloc. També anirem fent seguiment del Tancat.















TANCAT  norma  MI   DE   SABADELL

Aquí porten 5 rondes jugades, també està interessant la cosa. El líder és Marc Sanchez del Foment Martinenc amb 4 i mig punts, seguit de MI Luís Rojas del SC Sabadell amb 4 punts, MI Jonathan Cruz del Tres Peons porta 3 i mig, i MF Joe Ryan del Foment Martinenc porta 3 i mig punts.

Aquesta és la següent ronda:

1102197FMGonzalez Raul OmarFMRyan Joseph22988
292402IMRojas Keim Luis AlbertoIMCruz Filemon24147
312364FMSanchez Ibern MarcAmores Gago Javier21226
422455IMCruz JonathanAsensio Liñan Teodoro21745
532250Tallo Dominguez ImarDiaz Camallonga Carles21844



OPEN   DE   SABADELL

Hi ha un triple empat després de 5 rondes. Els líders són MF Francisco Javier Garcia del Barberà, Adrià Martorell del Malgrat i MC Marc Campos del Sc Sabadell. Amb 4 punts hi ha un grup molt nombrós de perseguidors. Encara hi ha molta igualtat.


TORNEIG   CLÀSSIC   SANT  MARTÍ

Aquest torneig falten dues rondes. La setmana propera parlarem més detalladament.

Líder és MI del Montcada Arturo Vidarte amb 6 punts, que jugarà contra GM Miguel Muñoz del Cerdanyola que porta 6 punts en una interessantíssima partida que pot decidir el campionat. El MC Francisco Nuñez del Sant Martí també porta 5 i mig punts i el MN Jaume Anguera del Sant Andreu. Serien els principals perseguidors.

NOVETAT  DE  DARRERA   HORA !!!!  2  OPENS   QUE   NO   SEGUIA 

Gràcies a la magnífica web "ajedreztorneos" mhe adonat.

OPEN   DE   SANTA   EUGENIA

Aquest encara la darrera ronda amb un líder, el jugador Eduard Aymerich de l'Olot amb 7 i mig punts que jugarà contra Joan Gallart. Mentre que el perseguidor es Sergi Kucherenko amb 7 punts que jugarà contra Xavier Bonell.

OPEN   IGUALADA  I  ANOIA

Aquí jugaran la ronda 6 amb un líder clar amb 5 de 5 que es David Monell de l'Andorra que jugarà contra Josep Lluís Turuguet, un dels perseguidors que té 4 punts.


La web "www.ajedreztorneos.com" per seguir l'actualitat dels opens en enllaços i sobretot per veure els futurs opens es magnífica. La meva en aquest darrer sentit no és tant bona perquè només he decidit posar o anunciar els opens que m'envieu. El meu Bloc té un objectiu més de seguir l'actualitat en petites cròniques, tot i que els enllaços també ocupen un petit espai. Recomano molt "ajedreztorneos" per linkar opens futurs o la ja famosa "ajedreznd". A les dues els hi agraeixo també la promoció que m'han fet.