dimecres, 20 de març del 2013

Exemple d'iniciativa de promoció d'un club. "Escacs al Carrer"

Avui dimecres 20 de Març surt a "El Periòdico de Catalunya", un dels diaris de més tirada nacional, un extens reportatge d'escacs a una plana sencera!.

Qualsevol escaquista català que li preguntin pel carrer sobre de que és el reportatge contestaria o dubtaria sobre el tema del Per equips de Catalunya, el Matx de Candidats de Londres o potser el Campionat de Catalunya d'edats que començarà aquest cap de setmana a Vila-seca. Doncs s'equivocaria.



El reportatge és d'una interessant iniciativa del Club Escacs l'Espiga de Les Corts de Barcelona. "Escacs al carrer". A partir del 7 d'abril durant tots els diumenges primers de mes, treuran els taulers al carrer per jugar a l'exterior als escacs.

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/districtes-de-bcn/escac-mat-sol-2344932

Felicitats per la iniciativa !!. I a més han aconseguit un fabulós reportatge a El Periódico on hi ha intervencions de socis del club. Entre ells la Valentina Martos (fotografia, la mateixa que surt al diari en gran), a qui la presenten en el diari com la 3ªclassificada femenina del Campionat Territorial del Barcelona. Ella intervé amb una interessantíssima aposta pels escacs a l'escola com a assignatura. Enhorabona per a ella i pel teu 3er lloc al campionat del Barcelonès !!.



Font de la fotografia i notícia: EL  PERIODICO   DE   CATALUNYA.

3 comentaris:

Valentina ha dit...

¡Sería fantástico que a todos lo niños les gustará el ajedrez igual que a mi!

Es genial sentirme apoyada :-D

¡Gracias a tu blog me entero de todo!
Espero que pronto cuelgues información sobre el campeonato de Salobreña.

¡Estoy animada para ir!


Saludos,
Valentina

Enric Garcia Garrido ha dit...

Gracias por ver el Blog. Naturalmente voy a poner información de Salobreña. Incluso si vas, puedes si quieres enviar crónica del campeonato tu misma, te publicaria la entrada. Mucha Suerte!.

Valentina ha dit...

¡Gracias por el ofrecimiento!
Y sí, me encantará escribir una crónica del campeonato Sub12. Ya me dirás cómo enviarlo.

¡Nos vemos en la entrega de premios del Campeonato de Barcelona!

Un abrazo,
Valentina