diumenge, 3 de març del 2013

Torneig Social Tres Peons Escacs Actius 2013

TORNEIG SOCIAL D’ESCACS ACTIUS 2013
REGLAMENT
1. Podran participar tots els socis del Tres Peons gratuïtament, i també jugadors d’altres clubs amb uns drets d’inscripció de 5€.
2. El torneig es jugarà per sistema suís a 8 rondes els divendres 15 de març (rondes 1 i 2), 22 de març (rondes 3,4 i 5) i 5 d’abril (rondes 6, 7 i . a les 21,30 hores
3. El ritme de joc serà de 25 minuts + 5 segons per jugada essent, per tant,
vàlides les lleis generals dels escacs excepte pels temes següents:
3.1 els jugadors no estan obligats a anotar les jugades
3.2 una vegada fetes tres jugades no podran fer-se reclamacions relatives a col·locació incorrecte de les peces, el tauler o el temps que figura en els rellotges; en cas de mala col·locació inicial del rei i dama, no podrà fer-se l’enroc amb aquest rei. 3.3 - es vàlida la norma de “peça tocada” segons l’article 4 de les “Lleis dels escacs”, si un jugador fa una jugada il·legal, s’aplicarà el mateix que està previst per les partides normals 3.4 - per reclamar la victòria per temps, el jugador ha de parar els rellotges, la seva bandera ha d’estar aixecada i la del contrincant caiguda. Cas que les dues banderes hagin caigut, la partida és taules.
4. Obtindran trofeu els dos primers classificats, cas que aquests no siguin socis del Tres Peons, obtindran trofeu els dos primers que en siguin. També obtindran trofeu els guanyadors dels trams d’elo que s’establiran en funció dels inscrits (amb un mínim de cinc jugadors per tram).
5. Els aparellaments es faran amb el programa “Swiss Manager”. Els desempats per la classificació final tindran en compte, primer el Bucholz total i segon Bucholz menys el pitjor resultat
6. El director del torneig és el Sr. Joan Orriols. Qualsevol reclamació podrà fer-se a la Junta Directiva del Club organitzador que es constitueix com a comitè de la prova i quin dictamen serà definitiu.
7. Les inscripcions poden fer-se per mail a trespeons@gmail.com o a la llista del tauler d‘anuncis del club, fins les 20,30 hores del mateix dia 15 de març.

Facilitat per: Xavier Martínez Pla.