dimarts, 2 d’abril del 2013

Cròniques de participants a Vila-seca. Guillem Las Heras i Cora Castellet

Seguim amb les cròniques, impressions o anècdotes de participants del Campionats Per Edats de Catalunya a Vila-seca. Ja haviem entrat la crònica sub 16 del Víctor Collell. Ara surten anècdotes o impressions del Guillem Las Heras, sub 14 del CE Llinars; i també la Cora Castellet sub 16 del CE Cerdanyola. En propers dies sortirà la crònica del Xavier Martínez Pla del Tres Peons.

ANÈCDOTES   DEL   SUB    14     A   VILA-SECA  
PEL   PARTICIPANT   GUILLEM   LAS  HERAS 




INUNDACIONS    AL    PALAS


La 1a nit a l'hotel va fer bastant fred, i bastanta gent va demanar encendre la calefacció. Doncs durant dues nits no anava, i algunes habitacions no tenien aigua calenta. Doncs bé, la segona va ser que el sistema de canonades no va aguantar i algunes van rebentar, inundant habitacions amb una espècie d'aigua amb “fang”. Resultat a la fotografia. Això va passar a més a les 4 h de la matinada despertant als ocupants de les habitacions properes més a delegats dels afectats. Algunes habitacions van ser completament inundades i es va canviar gent la mateixa nit.

Nota de redacció del Blog: Vaig viure els fets en primera persona. Fotografia cortesia de Daniela Velasco.



 Hi va haver un petit retard als aparellaments sub 14 per a la última ronda (més de dues hores) causada per la norma de no poder fer taules abans de la jugada 30. El cas: dos jugadors van repetir 3 cops jugades en la jugada 23, i l'àrbitre els va dir que no podien fer les taules abans de la 30, ja que cap dels 2 es quedava amb desavantatge si no feia aquella jugada. A la jugada 30, un ja tenia peça de més. Un cop acabada la partida i firmades les planelles, un delegat va reclamar. Naturalment, la reclamació va ser denegada però els aparellaments van sortir tard i alguns no van poder preparar.

Redactat per: Guillem Las Heras.


REFLEXIONS     DEL    CAMPIONAT  SUB  16   
PER  LA  PARTICIPANT    CORA   CASTELLET  


El Campionat de Catalunya Sub 16 ha estat aquest any especialment dur. La generació que vam anar a Linares quan érem sub 10 (on vaig aprendre a jugar al Pang amb el Fede i apallisar-lo) hem crescut (alguns tinc dubtes) i ens hem convertit en una quinta molt dura. Ja es veia quan érem petits, que prometíem, ja que el pobre Fede no podia guanyar-nos, i jo li apallissava el seu fluix Maroczy.

Bé, no cal dir que si el torneig és dur, els de Peona i Peó no han pogut rascar bola (nota redacció Blog: fent referència al sub 16), els que ho han fet millor només han aconseguit 5 punts. En canvi, els del Cerdanyola ho hem fet molt bé, el Marc, ha quedat campió tot i començar malament; però un parell de bufes de part meva i ja es va posar a to.

I jo què, eh? Els entrenadors del Cerdanyola han estat massa per ell. Per això només he fet 4 punts. Però clar, no hi havia podis femenins, si n'hi haguessin hagut, m'hagués posat les piles i hagués arrassat a tothom. Està claríssim. Jo no vull entrar en un ridícul podi de 5.....vull ser una vegada més Campiona de Catalunya. Espero que l'any que ve ho arreglin.

Cora Castellet.