divendres, 19 d’abril del 2013

Prèvia del Matx Terrassa - Sitges

Anem a fer la prèvia de l'altre matx de promoció per decidir un altre equip que estarà a Divisió d'Honor la temporada propera.

Situació dels dos equips:

TERRASSA. Va quedar 3er del grup 2 de Primera Divisió Catalana amb 6'5 punts. Va empatar contra Catalunya, i va perdre contra Peona i Peó i Tres Peons. Els tres equips que es van mantenir a la part alta de la classificació, la resta van ser victòries. Serà l'equip local en aquest matx on no hi ha un favorit molt clar.

SITGES. Equip que estava a Divisió d'Honor. Va acabar l'ultim de la classificació; però amb la nova distribució d'equips a la temporada propera no baixa directament, sino que jugarà aquesta promoció. Destaca el matx que va disputar contra Escola d'Escacs Barcelona on va estar a punt de donar la sorpresa només perdent per la mínima.

Possibilitats i punts forts:

TERRASSA. Poden presentar un equip molt experimentat i compacte. Es un històric de la Divisió d'Honor i continua tenint jugadors que han jugat molts anys en aquesta com MF Alexandre Pablo o MI Joan Pomés. També hi ha jugadors amb forma en aquest per equips com MF Marcel Ubach, MC Joan Canal, MF Emili Simon o MC Enver Sadrija.

SITGES. Arriben molt entrenats havent jugat a la Divisió d'Honor aquesta temporada. Destaquen els resultats aconseguits pels primers taulers sempre contra rivals molt durs. Podriem citar als MI Santi Beltran i Josep Anton Lacasa o el MF Enrique Fernandez; els tres porten un "score" amb mitja d'elo rival molt interessant. Han utilitzat en aquest per equips un ampli ventall de jugadors.

Alineacions probables:

Terrassa                                                     Sitges

Alexandre Pablo                                          Santi Beltran
Joan Pomés                                                 Josep Anton Lacasa
Marcel Ubach                                             Enrique Fernandez
Joan Canal                                                  Antoni Ayas
Joaquim Armengol                                      Antoni Escobar
Emili Simon                                                 Jose Luís Maroto
Enver Sadrija                                              Gavril Draghici
Lluch Basora                                              Caren Sanpedro
Santiago Carol                                           Jaume Almirall
Jordi del Amo o Josep MªLladós                Tomas Degerhammar