dilluns, 10 de juny del 2013

Crònica i fotos Actiu Ajedreznd Barcelona Uga. Guanya Cristhian Cruz

ACTIU   AJEDREZND  BARCELONA  UGA

S'ha disputat al local del Barcelona Uga i organitzat per aquest club, l'Actiu Ajedreznd que és vàlid per al Circuït Català.

El guanyador ha estat el GM peruà Cristhian Cruz d'Escola d'Escacs Barcelona, foto d'avui.



Crònica del Torneig

Rondes 1, 2 i 3

Les primeres rondes són per situar els jugadors a la zona de la taula que moltes vegades correspon. Els favorits la majoria de vegades puntuen. Però també es veuen partides interessants i seguides, com aquest final de la ronda 2 entre GM Marc Narciso i MF Ramon Chalmeta; al fons i seguit pel públic. En primer terme veïem el campió Cristhian Cruz contra MC Joaquim Gutierrez.



Un dels favorits locals el GM Daniel Alsina va punxar amb taules la primera però després va anar recuperant la zona alta. Aquí jugava a la ronda 3 contra el MF Daniel Boix.



Finalitzada la ronda 3 quedaven 8 jugadors empatats líders amb 3 punts de 3 partides.


Rondes 4 i 5

Després de la ronda 4 arribaven empatats amb 4 punts 4 jugadors; eren GM Orelvis Pérez, GM Aimen Rizouk, GM Cristhian Cruz, MI Hipòlit Asís. La ronda 5 abans del descans per dinar prometia moltes emocions i així ha estat com veurem a la següent fotografia.




Interessants posicions a la ronda 5 entre els primers classificats. Començant pels primers a la pared les partides eren: Rizouk - Asís, Orelvis Pérez - Cristhian Cruz, Daniel Alsina - Jorge Gonzalez i Vidarte - Narciso.

Arribava el descans per dinar com a líder Cristhian Cruz amb 5 punts, seguit de MI Hipòlit Asís amb 4'5 punts i GM Aimen Rizouk amb 4'5. 


Rondes 6 i 7

La partida i final més emocionant de la ronda 6 ha estat aquesta que enfrontava a MI Ana Matnadze i MI Arturo Vidarte. El públic avui tenia distacció asegurada.



I la ronda 7 ha tingut potser la partida del campionat, 1er contra 2on al final. Cristhian Cruz contra Hipòlit Asís a la primera taula.



Finalitzava la ronda 7 liderada encara per GM Cristhian Cruz amb 7 punts, seguit de MI Lázaro Lorenzo amb 6 punts. Estaven molt a prop MI Hipòlit Asís de Barcelona Uga i Lluís Maria Perpinyà de SC Sabadell tots dos amb 5'5 punts.


Ronda 8

Les partides entre aquests primers classificats anaven a ser molt intenses. En aquesta propera fotografia es detecta la gran concentració dels titulats. Perpinyà - Cruz i Asís contra Làzaro Lorenzo.



Però la partida i final més seguida d'aquesta ronda i segurament de tot el campionat ha estat aquesta. GM Marc Narciso contra MI Alfonso Jerez. El públic ho ha viscut amb molta emoció. Ha costat realment fer la foto, alçant força el braç s'aconseguia el que veurem.



GM Cristhian Cruz aconseguia matemàticament el torneig portant 8 punts de 8 partides. Làzaro Lorenzo anava segon amb 6'5 punts.


Ronda 9 final

Aquesta ronda ha estat emocionant també i lluitada. Els enfrontaments eren: Arian Gonzalez - Cruz; Làzaro Lorenzo - Ana Matnadze; Orelvis Pérez - Jorge Gonzalez; Arturo Vidarte - Hipòlit Asís.



Seguia la lluita per davant. La he pogut seguir molt aquesta ronda perquè afortunadament he acabat ràpid la meva partida.



Classificació final

1) GM Cristhian Cruz    Escola Escacs Barcelona      8 punts.
2) MI Hipòlit Asís       Barcelona Uga                        7 punts.
3) MI Ana Matnadze   Peona i Peó                           7 punts.
4) MF Arian Gonzalez   Sant Andreu                         7 punts.
5) MI Jorge Gonzalez    Lleida                                   7 punts.
6) MI Lázaro Lorenzo   Sant Josep Badalona            6'5 punts.
7) MI Lluís Maria Perpinyà  SC Sabadell                  6'5 punts.
8) GM Marc Narciso         Barberà                          6'5 punts.
9) MI Alfonso Jerez          Foment Martinenc            6'5 punts.