divendres, 26 de juliol del 2013

Ràpides Festa Major de Gràcia


FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2013



Torneig de Escacs de Partides Ràpides a 10 minuts
Organitzat pel Club d’Escacs Tres Peons



REGLAMENT  


1 -    La participació al torneig es oberta a qualsevol persona.
2 -   El torneig es jugarà en una sola jornada, al carrer Alzina, el divendres 16 d’agost del 2013. Començarà a les deu  del matí
3 -   Les partides es jugaran, amb rellotge de control amb 10 minuts de temps per a cada jugador.  Es jugaran segons les regles de joc de la FIDE per aquesta modalitat.
4 -    El torneig es jugarà pel sistema Suís, a set rondes, amb un màxim de 60 jugadors.
        No hi ha inscripció prèvia, els jugadors que vulguin participar-hi hauran d’acreditar-se abans de les deu hores del matí a la taula de control.
         S’admetran incorporacions de jugadors encara que el torneig estigui començat.
5 -   OBTINDRAN TROFEU ELS CINC PRIMERS CLASSIFICATS del torneig. També tindran trofeu; la primera classificada femenina; els dos primers classificats dels jugadors menors de 15 anys i els majors de 65 anys. Els trofeus es donaran, el mateix dia, un cop acabat el torneig. Els premis no son acumulables.
6 -  Els EMPATS  pels trofeus es resoldran pels criteris següents:
           1 . aplicant el sistema Bucholz Total           2 . aplicant el sistema progressiu
7 -   L’organització es reserva el dret d’admissió i podrà fer fora del torneig a qualsevol jugador si no té un comportament correcte.

8  Els conflictes derivats del joc, o no previstos en aquest reglament, seran resolts de manera inapel·lable pel director del torneig.


Facilitat per Xavier Martínez Pla