diumenge, 25 d’agost del 2013

Inici Open Internacional Sants Hostafrancs i La Bordeta. Primeres Rondes. Actualitzada ronda 2





Web:


Chess results:


Segueix en directe:



Prèvia del Torneig:


Participants:

310 jugadors Grup A.

334 jugadors Grup B.


Ha donat inici el Torneig Català amb més participació i emblemàtic de Catalunya. Tot estava com sempre preparat per esdevenir una festa dels escacs.




Webs amb cròniques



Exposicions a Cotxeres


Exposició taulers i jocs a la sala auditori de Cotxeres:



Ronda 2

Segueix l'emoció i la lluita al Torneig de Sants. Cada vegada les partides dels de davant són més disputades. A la foto veïem els 4 primers taulers, en primer terme Esteban Montilla  i el GM Anton Filippov.



De noies destacades al torneig trobem per exemple la WGM rusa Aleksandra Goryachkina que avui ha jugat amb el MF brasiler Jose Eduardo Bastos.



Un altre jove promesa es la peruana WGM Deisy Cori que avui ha jugat contra el també peruà de Peona i Peó José Gonzales.



Una de les partides llargues i interessants aquesta entre MF Xavier Avila i el GM Kaido Kulaots.



Aquí veïem també un dels favorits avui, en una molt seguida partida, el cubà GM Lázaro Bruzon contra Marc Le Huec.



Però sens dubte la partida del dia i que ha acabat més tard ha resultat aquesta entre el GM Jan Gustafsson i Joaquin Bas.



Respecte al grup B, aquí tenim alguns dels primers taulers. En primer terme a la taula 2 Valerie Forgues ha guanyat.



Ronda 1

Poques sorpreses a la jornada d'avui entre els jugadors titulats favorits. Algunes partides si han estat interessants com aquesta a la zona de retransmissió entre la 3ªd'España femenina sub 16 Laura Martin contra MI Burak Firat.



Aquestes dues partides han estat de les més anivellades del grup de favorits; veïem en primer terme a Tarjei Svensen contra GM Jan Gustafsson, i després a Damjan Blazeka que ha fet taules contra Isan Reynaldo Ortiz. Aquesta darrera una de les partides sorpresa.



I una altre molt bona partida en el final ha estat la que ha disputat l'Oriol Delisau de Sant Andreu contra un dels favorits, GM Eduardo Iturrizaga. A la primera foto veïem també la partida de l'altre favorit GM Lázaro Bruzon.




Destacar resultats de joves promeses dels escacs catalans com Marc Pozanco del Cerdanyola que ha guanyat a un GM i també les taules de Ferran Cervelló de Peona i Peó que ha fet taules amb un MI.