divendres, 23 d’agost del 2013

Jorge Cori guanya l'Actiu Internacional de Manresa. Crònica i Fotos



S'ha disputat a Manresa l'Actiu de la mateixa localitat, vàlid per al Circuit Català. El guanyador ha estat el peruà GM Jorge Cori.



Classificació final

GM Jorge Cori          Perú                  8 punts.
GM Cristhian Cruz    Perú                   7'5 punts.
GM Orelvis Pérez       Montcada           7 punts.
GM Isan Reynaldo Ortiz  Cuba            6'5 punts.
MI Alfonso Jerez     Foment Martinenc 6'5 punts.

57 participants.



Rondes 1, 2 i 3

Les dues primeres rondes els principals favorits anaven guanyant les seves partides. Una de les partides més interessants aquesta al tauler 5 entre Aimen Rizouk i Josep Torralba.



La ronda 3 ha tingut ja partides entre els de la "èlit". Com aquest final final interessant i molt seguit entre Orelvis Pérez i el cap de sèrie numero 1 Lázaro Bruzon.



Rondes 4 i 5

En iniciar-se la ronda 4 hi havia 4 líders; Cruz, Ortiz, Cori i Jose Angel Guerra. Veïem seguidament les partides entre ells en primer terme.



En aquesta ronda 4 també ha estat molt interessant aquest final de partida entre Lazaro Lorenzo i Jorge Gonzalez.



La ronda 5 ha enfrontat als dos en aquell moment líders del campionat, i que finalment han quedat 1er i segon. Cristhian Cruz contra Jorge Cori.



Rondes 6 i 7

La ronda 6 enfrontava al màxim favorit Bruzon contra el líder Cruz, al costat Cori contra Jorge Gonzalez. Aquestes dues partides han tingut molta espectació com veïem. En primer terme també apreciem la jove jugadora peruana Deisy Cori contra Vladimir Burmakin.


La ronda 7 interessant partida entre Jorge Cori i Michael Rahal.



Rondes 8 i 9

La ronda 8 Jorge Cori jugava contra Lazaro Bruzon. Aconseguia el primer una important victòria, com també Cristhian Cruz i es destacaven com els dos aspirants a guanyar el torneig.



La ronda 9 Jorge Cori guanyava la partida (foto) i també el torneig. Cristhian Cruz feia taules contra Alfonso Jerez.