diumenge, 20 d’octubre del 2013

Anunci properes entrades del Blog


PROPERS  TEMES  TOCATS  AL  BLOG



Farem un resum dels propers temes que sortiran al Blog en propers dies ja que hi haurà molta activitat.


MAGISTRAL  CASINO  CIUTAT  DE  BARCELONA



A partir del dia 25 d'Octubre s'inicia el Magistral Ciiutat de Barcelona. Ja ha sortit al Blog la 1ª part de la Prèvia del mateix.


Molt aviat sortirà la segona part.


MATX  ANAND  -  CARLSEN



Queden 17 dies pel matx final del Campionat Mundial Anand - Carlsen. Al blog el seguirem amb molta dedicació, publicarem les partides, posarem enllaços de webs interessants on es comentin coses; i també intentarem contactar amb algun titulat perquè ens comenti algunes impressions.


COPA  D'EUROPA  DE  CLUBS


Donarem algunes informacions de la Copa d'Europa de Clubs que s'està disputant a l'illa de Rodas.





ACTUALITAT  CAMPIONATS  I  OPENS  CATALANS  EN  JOC



Demà dilluns o aquesta nit farem una extensa entrada amb l'actualitat dels campionats i opens catalans en joc; com l'Individual de Catalunya, Open de Cerdanyola, Open Tres Peons, Open Martorell.......


ASSEMBLEA  DE   LA   FEDERACIÓ  CATALANA  D'ESCACS



Ahir dissabte va tenir lloc l'Assemblea de la Federació Catalana d'Escacs, on el tema més important que es va decidir va ser la separació de les llicencies de la catalana, respecte a les FEDA i FIDE; aquestes dues darreres no seran obligatòries.

També aquests seran els grups de Divisió d'Honor la temporada propera:

Sant Andreu, Reus, Sitges, Tres Peons, Escola Escacs Barcelona, SCC Sabadell, Sant Josep Badalona, Cerdanyola.

Lleida, Barcelona Uga, Andorra, Barberà, Foment Martinenc, Figueres, Peona i Peó, Montcada.


Els meus comentaris o opinions respecte a aquesta assemblea sortiran al meu apartat de la revista Columna Oberta que sortirà el dia 1 de Novembre.





CAMPIONAT  PER  EQUIPS  PER  EDATS   VILASECA


El cap de Setmana de l'1 de Novembre a Vilaseca es disputarà el Campionat Per Equips Per Edats de Catalunya. Un torneig que mou equips, participants, pares, organitzadors /arbitres i delegats /entrenadors. Un volum de gent molt considerable. Per tant és un torneig que cal donar-li la importància que es mereix.

Al Blog farem una cobertura directa espectacular. I els equips guanyadors seran penjats a la galeria de campions particular.




ANUNCI  DEL  BLOG



El proper dijous 24 d'Octubre tindrà lloc a la seu del club Barcelona Uga una classe impartida per l'MI Richard Guerrero sobre l'ex campió del món Alexander Alekhine.



C/ Julia Portet 5 principal. 19 h

També hi ha disponible a la web Ajedrez Espectacular el pdf d'aquesta sessió.