dilluns, 3 de març del 2014

Anàlisi Grup 1 Divisió d'Honor després ronda 6






Grup Lliga Catalana a Facebook


ANÀLISI  GRUP  1  DIVISIÓ  D'HONOR  DESPRÉS  RONDA  6


SCC  SABADELL     5'5 punts.

Victòria còmode del SCC Sabadell contra un dels equips revelació de la Lliga Catalana, el Sant Andreu. SCC Sabadell ha jugat aquest matx amb la baixa de Josep Manuel López, però han solventat el compromís per 7'5 a 2'5. De moment continuen líders del grup en una tònica de resultats molt positiva. Els jugadors amb millor puntuació podriem citar a Jordi Magem amb 4 punts, Alvar Alonso 5 punts, Michael Rahal 4 punts, Jose Maria Hernando 5 punts, Carles Díaz Camallonga 4 punts. El proper dissabte matx contra el darrer classificat del grup, el Reus Deportiu; SCC Sabadell clar favorit, però no es pot confiar perquè el de Reus és un equip molt necessitat de punts.

SANT  JOSEP  DE  BADALONA    5'5 punts.

Àmplia victòria del Sant Josep de Badalona contra el Cerdanyola Vallès, equip que haurà de conformar-se amb jugar la fase per evitar el descens. El Sant Josep segueix aconseguint victòries que li permeten setmana a setmana demostrar que estaran fins al final en la lluita pel títol. El primer tauler del Sant Josep Fernando Peralta no va ser alineat contra el seu ex equip, de tota manera els de Badalona no van acusar la seva baixa. Els jugadors amb millor "score" del Sant Josep són: Joan Fluvià 5 punts, Jordi Fluvià 4'5 punts, Marcelo Panelo 4 punts, Ramón José 5'5 punts. El proper dissabte interessant matx contra el Sant Andreu, equip que amb 4 punts i ja classificat pel grup capdavanter ha estat una de les sorpreses del torneig.

ESCOLA D'ESCACS DE  BARCELONA   4 punts.

Escola d'Escacs de Barcelona aconsegueix una victòria contra el Reus Deportiu en aquesta ronda 6. Amb 4 punts s'asegura classificar-se pel grup capdavanter; però havent perdut dos punts, serà molt complicat recuperar les opcions per lluitar pel torneig. En aquest matx es confirma que estan puntuant força en els taulers davanters i mitjans, però resulten més vulnerables en els darrers. Els jugadors de l'Escola amb millor "score" podriem citar a: Viktor Moskalenko 3'5 punts, Antoni Gual 4 punts amb 3 consecutius, o Alexandre Bofill 4'5 punts. El proper dissabte un matx complicat contra el Sitges perquè aquest equip necessitarà punts per aconseguir la salvació. A més la temporada anterior va resultar un matx molt interessant que només va guanyar l'Escola d'Escacs de Barcelona per la mínima.

SANT  ANDREU    4 punts.

El Sant Andreu ha perdut contra el líder SCC Sabadell però aconsegueix matemàticament ja entrar en el grup capdavanter de favorits per la segona fase. Està realitzant una excel·lent temporada gràcies sobretot a un equip compacte i poques baixes jornada a jornada. Els jugadors amb millor puntuació podríem citar a Arian Gonzalez 4 punts, Antoni Castelltort 5 punts, Eric Dominguez 3'5 o Ferran Gonzalez 3'5 punts. El proper dissabte un altre matx complicat contra el Sant Josep de Badalona que es troba en un moment molt dolç de resultats.

CERDANYOLA VALLÈS   2 punts.

Contundent derrota del Cerdanyola contra el Sant Josep de Badalona que condemna als del Vallès a jugar la lluita pel descens a segona fase. No ha resultat positiu l'inici de lliga per aquest equip que ja vem analitzar a la Prèvia que jugaven amb alguna baixa respecte a la temporada anterior. Els jugadors amb millor puntuació podriem citar a Miguel Muñoz 3'5 punts, Michael Oratovsky 4 punts, Francisco Baños 3'5 punts, o Gabriel Castellet 3'5 punts. El proper dissabte important matx contra el Tres Peons per intentar puntuar i entrar a segona fase amb 3 punts molts valuosos que l'allunyarien del descens.

SITGES    1'5 punts.

Sitges és un dels equips que lluita per la permanència en aquesta Lliga, però està aconseguint valuosos punts a les darreres jornades. Després de guanyar al Reus Deportiu, va aconseguir un valuós empat a ronda 6 contra el Tres Peons. Els jugadors amb millor "score" podriem citar a Antoni Ayas 3 punts, Antoni Escobar 3'5 punts, Jose Luís Maroto 3'5 punts, Jaume Almirall 3'5 punts. El proper dissabte intentarà puntuar contra Escola d'Escacs de Barcelona, equip a qui l'any passat li va fer suar la victòria.

TRES  PEONS   1 punt.

Empat del Tres Peons contra el Sitges en aquesta ronda 6. Els de Gràcia hauran de jugar la segona fase en el grup de la lluita pel descens amb una situació delicada. Havien demostrat a les primeres rondes força competitivitat amb equips grans només perdent per marcadors mínims; però no ha acabat de certificar cap victòria amb rivals directes. Els jugadors amb millor puntuació citariem a Jonathan Cruz amb 4 punts, Filemon Cruz 3 punts o Joan Prat 4 punts. El proper dissabte matx interessant contra Cerdanyola Vallès que tampoc es troba en el seu millor moment.

REUS  DEPORTIU    0'5 punt.


Reus Deportiu és el darrer classificat del grup, només amb mig punt; i tampoc ha aconseguit reaccionar en aquesta ronda 6 on ha caigut davant l'Escola d'Escacs de Barcelona. Jugara a segona fase per la lluita pel descens i intentarà reaccionar davant rivals directes en l'altre grup. Abans intentarà donar la sorpresa el proper dissabte contra el SCC Sabadell; sino li pot servir com a test abans d'enfrontar-se a equips més asequibles a segona fase. El jugador amb millor puntuació podriem citar a Miquel Angel Fernandez amb 3 punts, aconseguits consecutivament a les darreres jornades.


ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA  GRUP  1  RONDA  6



1)Jordi Magem   SCC Sabadell
2)Cristian Cruz  Escola d'Escacs de Barcelona
3)Jordi Fluvià   Sant Josep de Badalona
4)Amador Rodríguez  Sant Josep de Badalona
5)Antoni Ayas   Sitges   
6)Alexandre Bofill   Escola d'Escacs de Barcelona
7)Marc Gonzalez    Tres Peons 
8)Ramón José   Sant Josep de Badalona
9)Damià Benet   Reus Deportiu 
10)Aleix Jareño   SCC Sabadell 


ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  GRUP  1  DESPRÉS  RONDA  6




1)Jonathan Cruz    Tres Peons   4 punts.
2)Jordi Magem   SCC Sabadell    4 punts.
3)Joan Fluvià   Sant Josep de Badalona   5 punts.
4)Alvar Alonso   SCC Sabadell    5 punts
5)Antoni Castelltort   Sant Andreu   5 punts.
6)Alexandre Bofill    Escola d'Escacs de Barcelona   4'5 punts.
7)Marcelo Panelo   Sant Josep de Badalona    4 punts.
8)José Maria Hernando   SCC Sabadell     5 punts.
9)Ramón José   Sant Josep de Badalona    5'5 punts.
10)Carles Díaz Camallonga    SCC Sabadell   4 punts.


ANUNCI  DEL  BLOG



Blog d'una de les col·laborades de Rabiosa Actualitat. Laura Capellades.