dijous, 6 de març del 2014

Prèvia Matx Peona i Peó - Lleida






PRÈVIA  DEL  MATX  DE  RETRANSMISSIÓ

PEONA  I  PEÓ  -  LLEIDA



Un matx interessant i disputat entre dos equips que jugaran la segona fase en la lluita per la permanència. Els dos havien pujat aquesta temporada a Divisió d'Honor, i tots dos ara són rivals directes per la salvació; malgrat el Peona i Peó es troba en millor situació al haver aconseguit 1'5 punts molt valuosos. El Lleida de moment encara no ha puntuat però pot alinear un competitiu equip que pot resultar fort i potent contra qualsevol. Malgrat no ser equips cap dels dos que lluiten pel títol el Matx de Retransmissió pot resultar interessant al resultar un encontre obert i emocionant.


PEONA  I  PEÓ. 1'5 punts.


Equip que afrontarà aquest matx en un estat de moral òptim. Després d'un inici amb derrotes mínimes contra equips com Barcelona Uga, Andorra o Barberà; estava demostrant que resultava un equip difícil i competitiu però mancava puntuar per aconseguir certa tranquilitat. Ara han aconseguit un empat contra Foment Martinenc i una molt important victòria contra Montcada per 6 a 4, aquest darrer equip que probablement es classificarà amb els grans. Peona i Peó ara li tocarà jugar amb molts dels seus rivals directes, i aquest 1'5 punts aconseguits darrerament seran molt valuosos. Una de les incognites de l'equip es si jugarà Ana Matnadze, que darrerament ha estat alineada; pot pujar força el nivell de l'equip si juga ella. Els jugadors amb millor puntuació són Jaime Cuartas al primer tauler amb 3'5 punts, Marc Capellades, Albert Ezquerro i Marc López, tots 3'5 punts. Potser els del Guinardó surten com a lleus favorits no per puntuació d'Elo, sino per resultats fins ara.

Punts a favor

- Resultats òptims darrerament per afrontar la segona fase. 
- Possibilitat d'alinear Ana Matnadze. Ho està fent darrerament.
- Juga a casa davant un rival que s'ha desplaçat desde lluny.

Punts en contra

- Inexperìència a Divisió d'Honor.
- Rival necessitat de punts.
- Probable alineació amb menys elo en alguns taulers.


LLEIDA. 0 punts.



De moment encara no ha aconseguit puntuar en el que portem de Lliga; però compte perque la temporada anterior va fer una Lliga impecable amb grans resultats a Primera Divisió. A més té un equip molt compacte en elo, i sòlid en els taulers de darrera. En propers matxs contra rivals directes per la salvació no seria una sorpresa que reaccionés. Hem de tenir en compte que els rivals que ha tingut en aquest grup eren de certa entitat; potser ara a segona fase se li presentaran més adversaris en la lluita per la salvació. Contra Peona i Peó, debutant a Divisió d'Honor, se li presenta una oportunitat per aconseguir puntuar o intentar-ho. Els jugadors amb millor puntuació són: Guillem Baches al primer tauler amb 2 punts, o els darrers taulers Josep Codina i Oscar Vallverdú.

Punts a favor

- Poden presentar un equip amb millor elo que el rival.
- Més experiència en alguns jugadors.

Punts en contra

- Resultats i competitivitat fins al moment baixa.
- Desplaçament llarg.



ANUNCI  DEL  BLOG



Reportatge i entrevista al jugador armeni numero 2 del ranking mundial Levon Aronian a Chess Base. Un dels favorits en el proper Torneig de Candidats.