dimarts, 20 de maig del 2014

Cristhian Cruz guanya l'Actiu de Canovelles. Crònica i fotos.


ACTIU  INTERNACIONAL  DE  CANOVELLES





Chess Results

El jugador de l'Escola d'Escacs de Barcelona Cristhian Cruz ha guanyat l'Actiu de Canovelles, vàlid pel Circuit Català.



Classificació final

1) GM Cristhian Cruz   Escola d'Escacs de Barcelona   7 punts.
2) GM Aimen Rizouk   Barberà                              7 punts.
3) MI Jose Angel Guerra   Montcada                 6'5 punts.
4) GM Miguel Muñoz    Cerdanyola Vallès        6'5 punts.
5) MI Filemon Cruz      Tres Peons                     6'5 punts.
6) MI Robert Alomà    BCN Uga                      6'5 punts.
7) MI Lluís Maria Perpinyà   SCC Sabadell      6'5 punts.
8) GM Orelvis Pérez      Sant Josep de Badalona   6'5 punts.
9) MI Lázaro Lorenzo   Sant Josep de Badalona    6'5 punts.

55 participants.





CRÒNICA

Primeres rondes

Primera ronda sense cap sorpresa, tots els favorits van aconseguir guanyar. La ronda 2 ja va presentar algunes partides molt disputades com la victòria del jove del CE Mollet Javier Amores sobre el GM Aimen Rizouk; o aquesta interessant i llarga partida que veïem a la fotografia entre Jose Angel Guerra i Marc Pozanco.


Els favorits van començar a enfrontar-se a partir de la ronda 3. A la fotografia veïem la partida entre Lluís Maria Perpinyà contra Miguel Muñoz, dos que van acabar entre les primeres posicions.



Després de 3 rondes els líders eren Cristhian Cruz, Lázaro Lorenzo, Arian Gonzalez i Javier Amores que estava realitzant un excel·lent torneig.

Rondes 4, 5 i 6

Cristhian Cruz i Arian Gonzalez guanyaven les seves partides de ronda 4 i es situaven primers. Alguns amb 2'5 tenien partides molt interessants com aquesta entre Orelvis Pérez i Filemon Cruz que va guanyar finalment el del Tres Peons.


Un altre que va guanyar amb 2'5 i es va situar a les primeres posicions va ser Jose Angel Guerra del Montcada. A la foto veïem aquesta partida contra Perpinyà.


A ronda 5 Cristhian Cruz aconseguia el liderat en solitari guanyant en interessant partida a Arian Gonzalez. També va haver molta espectació en aquesta entre Miguel Muñoz i Jose Angel Guerra que va acabar en taules. En primer terme l'arbitre Davide Vega.


A ronda 6 Cristhian Cruz va fer taules amb Filemon Cruz i el primer seguia líder en solitari seguit pel segon; empatat el del Tres Peons amb Jose Angel Guerra i Aimen Rizouk que estava remuntant posicions.


Descans de migdia. Paella per dinar

Un dels atractius d'aquest torneig és el dinar que s'organitza amb embotits i una paella cuinada per Dani Flores, ànima del campionat.




Després del dinar jo mateix Enric Garcia, Xavier Povill, Marcel Claramunt i Ramon Povill preparant-se per les partides que quedaven.




Rondes finals

La ronda 7 va presentar vàries taules entre els primers classificats. Destaca aquesta llarga partida entre Filemon Cruz i Jose Angel Guerra.



La ronda 8 Cristhian Cruz seguia puntuant amb taules, però Aimen Rizouk aconseguia una victòria important i arribarien els dos empatats a la darrera ronda. Sens dubte una de les partides més llargues i disputades del torneig aquesta entre Filemon Cruz i Lluís Maria Perpinyà, taules entre els dos.


La ronda final Lluís Maria Perpinyà jugava contra un dels líders Cristhian Cruz i Miguel Muñoz contra Aimen Rizouk.



Finalment Cristhian Cruz va guanyar el torneig per millor desempat, segon Aimen Rizouk i tercer Jose Angel Guerra que va guanyar la seva partida.



Fotografies la majoria meves. Però hi ha també algunes cortesia de Jordi Herms i Glòria Bassegoda.


ANUNCI  DEL  BLOG



TORNEIG  DE  RÀPIDES  BARCELONA  UGA



5 minuts més 3 segons increment.

Diumenge 25 Maig a les 16 h al local del Barcelona Uga.