.


Són Notícia:

CAMPIONAT CATALUNYA RAPID PEDRALBES - ALVAR ALONSO

YOUR NEXT MOVE - WESLEY SO

ACTIU MEMORIAL EZEQUIEL MARTIN MOLLET - CIRCUIT CATALÀ - ALVAR ALONSOdimarts, 24 de juny de 2014

Neix Radiosa Actualitat. Anuncis Open Internacional Torredembarra. Torneig Ràpides Ripollet. Prèvia Campionat d'España Per Edats
Neix un nou programa de radio. No s'emet en directe en cap emisora. L'anirem penjant per internet i afegint l'enllaç del mateix al Blog.

"Radiosa Actualitat" tindrà diversos programes que parlaran alguns sobre notícies i actualitat del Club Escacs Peona i Peó; i alguns altres sobre actualitat i notícies d'escacs a Catalunya, España o el Món.

De moment els col·laboradors i participants hem estat Enric Garcia, Víctor Collell i Frederic Corrigüelas. S'espera també que en el futur participin altres convidats.

En aquest primer programa parlem de l'actualitat i la participació dels jugadors de Peona i Peó en els propers campionats d'estiu.
ANUNCIS  DEL  BLOGOPEN  INTERNACIONAL  TORREDEMBARRA
Vàlid Circuit Català

Del 5 al 13 de Juliol

Contacte: Jordi Salvat; 649 06 19 54TORNEIG DE  RÀPIDES   RIPOLLETDissabte 28 Juny 

9 h del matí.

8 trofeus. Torneig gratuït.

Local Associació de Veïns Can Vargas. Carrer Federico Garcia Lorca número 14.

Inscripcions telefon 626 57 07 70

Durant la resta del dia hi ha la Festa del barri de Can Vargas de Ripollet.PRÈVIA  CAMPIONATS  D'ESPAÑA  PER  EDATSEstà a punt de començar el Campionat d'España Per Edats que tindrà lloc a Salobreña. Hi ha una expedició catalana que pendrà part a cada una de les diverses categories.

S'inicia amb la Categoria Sub 8. Probablement un dels entrenadors, el Jordi Morcillo ens enviarà alguna crònica o resum del torneig al Blog.

Volem desde aquest Blog desitjar a tots els catalans participants, entrenadors, delegats i familiars acompanyants molta sort, suport i ànims per aquest torneig. A ells, i també tot el suport als responsables de la Federació Catalana i a molts clubs catalans; hi ha molta feina i bona voluntat al darrera.


DURANT  L'ESTIU  AL  BLOG  SEGUIREM  EL  PAPER  DELS  CATALANS.  

MOLTA  SORT