diumenge, 24 d’agost del 2014

Open Internacional de Sants Ronda 3. Partides llargues al grup A, però els favorits s'imposen. Al grup B més sorpreses. Ivan Salgado guanya el Campionat d'España de Ràpides

OPEN  INTERNACIONAL  DE  SANTS






Partides llargues i molt disputades en aquesta ronda 3 al grup A; però finalment poques sorpreses en aquest grup i la majoria de favorits han aconseguit el punt. La ronda 4 promet ja ser apasionant per molts dels enfrontaments que depararà.

Destacar les partides entre Jorge Cori i Jorge Gonzalez que després de molta lluita el peruà s'ha imposat en el final de dames. També meritori el final que ha guanyat Sandipan Shanda contra el colombià Martin Martínez que ha presentat molta batalla. Un altre partida llarga i interessant ha estat la de Daniel Alsina contra Guillem Baches, dos jugadors que segur es coneixen molt. Interessant resultat també de Luc Bergez que ha fet taules contra el GM Aroshidze.

A ronda 4 veurem enfrontaments com Julio Granda contra MI Quinten Ducarmon, jugador que l'any passat estava per les primeres posicions. Interessants també les partides entre Marc Narciso i Robert Alomà; o Daniel Alsina contra Kevel Oliva; recordem que el cubà està lluitant per les primeres posicions del Circuit Català. També trobem amb 3 punts jugadors coneguts a Catalunya com Jaime Cuartas, Leonardo Valdés, Lluís Comas o Johnathan Cruz.

Al grup B si s'han produït resultats sorprenents en aquesta ronda 4. Per exemple la victòria de Maximo Ramos contra el número 1 del ranking Antonio López; o el jove de Peona i Peó Marc Torrents ha guanyat a un altre dels favorits Jordi Ritter. Gent forta com Rodrigo Ramal i Guillem Mut segueixen amb 3 punts; aquest darrer tindrà un enfrontament molt interessant contra el jove Daniel Riu. Jaume Parramon, que arriba d'una molt bona actuació a La Pobla també tindrà una emocionant partida contra Jordi Martin que ha donat molt bona impressió avui.


Fotografies ronda 3








Partida de la jornada

Emocionant i activa partida, amb molta lluita i alternatives pels dos oponents desde el principi fins al final. El final molt instructiu, com la força d'un peó passat es superior a l'avantatge material de l'oponent. 

MI Martin Martínez           0
GM Sandipan Shanda         1






Protagonista del dia

Máximo Ramos de La Lira



Al grup A ha hagut poques sorpreses avui. Però al grup B ha resultat meritòria la victòria del jugador de La Lira Maximo Ramos contra el número 1 del ranking i un dels favorits Antonio López.



CAMPIONAT  D'ESPAÑA DE RÀPIDES





Ivan Salgado ha quedat campió d'España de Ràpides.


Classificació final

1) GM Ivan Salgado  7'5 punts.
2) GM David Anton   7'5 punts.
3) MI Alejandro Moreno  7 punts.
GM Ljubomir Ljubojevic   7 punts.
GM Josep Manuel López  7 punts.
GM Francisco Vallejo       7 punts.
GM David Lariño              7 punts.