.


Són Notícia:

OPEN INTERNACIONAL BARBERÀ - GUSEINOV

OPEN INTERNACIONAL SANT MARTÍ

OPEN INTERNACIONAL BENASQUE - PETER PROHASZKA

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 12 - GERMAN MADONADO - GERARD AÑO - ARAMI LOBO - VÍCTOR MORENO

DORMUND SPARKASSEN

dimarts, 24 de març de 2015

Anàlisi Divisió d'Honor Lliga Catalana després ronda 9CRÒNIQUES  DE  CLUBSANÀLISI  DIVISIÓ  D'HONOR  RONDA  2  SEGONA  FASE

Després de la jornada 9 el Barcelona Uga sembla el clar favorit cap al títol. Victòria d'aquest equip; sumat a les punxades dels seus perseguidors Barbera, amb empat contra Tres Peons, i derrota del Sant Josep de Badalona contra el SCC Sabadell. Ara el líder té més d'un punt d'avantatge davant els seus perseguidors quedant dues rondes.

A la zona baixa Sitges sembla ja ocupar una plaça de descens. Les altres dues en principi les lluitaran Catalunya, Foment Martinenc, Terrassa; amb algunes opcions, però aquesta jornada han donat un pas endavant en aquesta lluita Peona i Peó i Montcada.


GRUP  A

BARCELONA  UGA.  9 punts.

Victòria del Barcelona Uga contra l'Escola d'Escacs de Barcelona, donant un pas més important cap el títol; més tenint en compte que els seus perseguidors han punxat aquesta jornada. La propera ronda matx contra el SCC Sabadell, que darrerament està en progressió de resultats i serà un enfrontament difícil. Axel Delorme de segon tauler està participant els darrers matxs. Destaquen les puntuacions de Daniel Alsina 6 punts de 9 partides; Xavi Vila 5'5 punts de 8 partides; David Pardo 7 punts de 9 partides; Robert Alomà 7'5 punts de 9 partides; Luís Luna 7 punts de 7 partides. 14 jugadors utilitzats.

BARBERÀ. 7'5 punts.

Empat del Barberà davant el Tres Peons, que l'allunyen sensiblement del líder del torneig. Encara manté possibilitats d'aconseguir el campionat però ara està més complicat. La propera ronda matx força important contra el Sant Josep de Badalona, s'ha de guanyar i esperar que el Barcelona Uga punxi. Destaquen les puntuacions de Jonathan Alonso 6 punts de 9 partides; Erik Martínez 6 punts de 9 partides; Benjamin Pérez 7'5 punts de 9 partides: Sergi Obon 7 punts de 9 partides. 14 jugadors utilitzats.

SCC SABADELL. 7 punts.

Victòria del SCC Sabadell contra el Sant Josep de Badalona, per continuar lluitant per les primeres posicions. Ara li arriba l'enfrontament contra el líder el Barcelona Uga, per intentar seguir amb la recuperació de l'equip. Destaquen les puntuacions de Alvar Alonso 6'5 punts de 8 partides; Luís Rojas 5'8 punts de 8 partides; Enrique Colon 6 punts de 8 partides; Díaz Camallonga 6 punts de 8 partides. En general bones puntuacions de la rotació de taulers del darrera. 15 jugadors utilitzats.

SANT JOSEP DE BADALONA.  6'5 punts.

Derrota important del Sant Josep de Badalona contra el SCC Sabadell que el deixa fora per la lluita pel títol. Ara continuarà competint per les altres primeres posicions en el següent enfrontament contra el Barberà. Destaquen les puntuacions de Fernando Peralta 5'5 punts de 9 partides; Lluís Oms 6'5 punts de 9 partides: Joaquim Gutierrez 7 punts de 9 partides; Carlos Fernandez 6'5 punts de 9 partides. 13 jugadors utilitzats.

TRES  PEONS. 5 punts.

Valuós i meritori empat del Tres Peons contra el Barberà, equip que està lluitant pel títol. Destacar que el jugador Xavier Martínez Pla ha aconseguit norma de MC. La propera ronda matx contra el Sant Andreu. Bones puntuacions de jugadors com Jonathan Cruz 5'5 punts de 9 partides; Filemon Cruz 6 punts de 9 partides; Jaume Gallart 5'5 punts de 9 partides. 16 jugadors utlitzats.

ESCOLA  D'ESCACS  DE  BARCELONA. 4'5 punts.

Derrota en aquesta ronda contra el líder Barcelona Uga. Propera ronda contra el Figueres. Destaquen les puntuacions de Marc Narciso 6 punts de 9 partides; Jorge Alberto Ramírez 5'5 punts de 8 partides; Gual 5'5 punts de 9 partides. 17 jugadors utilitzats.

SANT  ANDREU.  4'5 punts.

Derrota del Sant Andreu contra el Figueres en aquesta ronda. La propera matx contra el Tres Peons. Destaquen les puntuacions de Sayed Akbarinia 5'5 punts de 9 partides; Eric Domínguez 5 punts de 8 partides. 16 jugadors utilitzats.

FIGUERES.  4'5 punts.

Victòria del Figueres contra el Sant Andreu en aquesta ronda. La propera matx contra l'Escola d'Escacs de Barcelona que també es troba amb els mateixos punts. Destaquen les puntuacions de Jordi Serra 6'5 punts de 9 partides; Emili Colls 6'5 punts de 9 partides. 15 jugadors utilitzats.


GRUP  B

MOLLET.  5 punts.

Victòria del Mollet contra el Catalunya per certificar mantenir la categoria. La propera ronda matx contra el Foment Martinenc. Destaquen les puntuacions de Pere Garriga 7'5 punts de 9 partides; Daniele Vocaturo 5 punts de 6 partides; Axel bachman 4 punts de 5 partides; Cristian Fernandez 5'5 punts de 9 partides. Esteban Montilla 6 punts de 9 partides; Ricard Morros 5'5 punts de 9 partides. 17 jugadors utilitzats.

CERDANYOLA  VALLÈS.  5 punts.

Victòria del Cerdanyola Vallès contra el Foment, certificant així la permanència. La propera ronda matx contra el Peona i Peó. Destaquen les puntuacions de Jose Angel Guerra 6 punts de 9 partides; Oratovsky 5 punts de 9 partides; Jose Eduardo Martínez 4'5 punts de 6 partides; Llàtzer Bru 5 punts de 9 partides; Josep Valencia 5 punts de 8 partides i Adrian Jiménez amb dues victòries consecutives a l'equip A. 15 jugadors utilitzats.

PEONA  I  PEÓ.  4 punts.

Important victòria per la mínima de Peona i Peó contra el Terrassa. La propera ronda matx contra el Cerdanyola Vallès. Destaquen les puntuacions de Jaime Cuartas 4'5 punts de 8 partides; Ferran Cervelló 5'5 punts de 9 partides; David Ayza 5'5 punts de 9 partides; Marc Capellades 5'5 punts de 9 partides. Daniel Garcia Ramos 6 punts de 9 partides: Xavier Povill 3 punts de 4 partides. 15 jugadors utilitzats.

MONTCADA.  3'5 punts.

Victòria del Montcada contra el Sitges. Propera ronda contra el Terrassa. Destaquen les puntuacions de Amador Rodriguez 5 punts de 8 partides; Arturo Vidarte 7 punts de 9 partides; Victor Vehí 6'5 punts de 9 partides. 14 jugadors utilitzats.

TERRASSA.  2 punts.

Derrota mínima del Terrassa contra Peona i Peó. Propera ronda contra el Montcada. Destaquen les puntuacions de Xavier Duran 5'5 punts de 9 partides i Enver Sadrija 5 punts de 9 partides. 14 jugadors utilitzats.

FOMENT  MARTINENC.  2 punts.

Derrota contra el Cerdanyola Vallès. Propera ronda contra el Mollet. Destaquen les puntuacions de Patrícia Llaneza 6 punts de 9 partides i Oscar López 5'5 punts de 9 partides. 15 jugadors utilitzats.

CATALUNYA.  2 punts. 

Derrota contra el Mollet. Propera ronda contra el Sitges. Destaquen les puntuacions de Xavier Serrano amb 5'5 punts de 8 partides. 15 jugadors utilitzats.

SITGES.  0 punts. 

Derrota contra el Montcada. Propera ronda contra el Catalunya. 18 jugadors utilitzats.


EQUIP  DE  LA  JORNADA  91) Filemon Cruz   Tres Peons
2) Axel Delorme   Barcelona Uga
3) Antoni Ayas      Sitges
4) Ferran Cervelló   Peona i Peó
5) Llàtzer Bru      Cerdanyola Vallès
6) Xavier Duran    Terrassa
7) Lázaro Lorenzo   SCC Sabadell
8) Judith Clopés      Tres Peons
9) Xavier Martínez Pla   Tres Peons
10) Andrés Soler    Montcada

EQUIP  DE  LA  LLIGA  DESPRÉS  JORNADA  9

1) Jose Angel Guerra     Cerdanyola Vallès
2) Marc Narciso       Escola d'Escacs de Barcelona
3) David Pardo      Barcelona Uga
4) Pere Garriga     Mollet
5) Lluís Oms     Sant Josep de Badalona
6) Robert Alomà    Barcelona Uga
7) Benjamin Pérez    Barberà
8) Joaquim Gutierrez   Sant Josep de Badalona
9) Sergi Obon    Barberà
10) Luís Luna    Barcelona Uga


CAMPIONAT  DEL  MÓN  FEMENÍ   2015

Partida ronda 3

Humpy Koneru     India
Alisa Galliamova   Rússia

EL  BLOG   RECOMANA


Interessant article sobre Akiba Rubinstein a la Tabla de Flandes. I partida comentada contra Teichmann al 1908 a Viena. Per GM Zenon Franco.