dimecres, 15 d’abril del 2015

Anàlisi Divisió d'Honor Lliga Catalana després ronda 10. L'equip del Baden Baden guanyador de la Bundesliga Alemana





ANÀLISI  DESPRÉS RONDA  10

Final A

La propera jornada destacarà el matx Barberà - Barcelona Uga; on es jugaran el títol els dos equips. L'empat afavoreix als de Barcelona.


BARCELONA  UGA. 9 punts.

Després de la derrota del Barcelona Uga contra el SCC Sabadell, els primers tindran una nova oportunitat per revalidar el títol aquest cop contra el Barberà. Els de Barcelona els hi val la victòria i l'empat, mentre que els del Vallès hauran de buscar la victòria per aconseguir el títol de la Lliga Catalana 2015. Aquest matx l'analitzarem en una Prèvia al Blog durant la propera entrada. Destaquen les puntuacions de Daniel Alsina 6'5 punts de 10 partides; Xavi Vila 6 punts de 9 partides; David Pardo 7 punts de 10 partides; Robert Alomà 8'5 punts de 10 partides; Eduard Ibañez 6'5 punts de 9 partides; Luís Luna 7 punts de 8 partides. 14 jugadors utilitzats.

BARBERÀ. 8'5 punts.

Clara victòria contra el fort Sant Josep de Badalona, combinada amb la derrota del Barcelona Uga, ara el Barberà tindrà les seves opcions al titol durant la propera jornada. Si vol guanyar el campionat haurà de guanyar al Barcelona Uga en un matx molt interessant que serà analitzat el Prèvia al Blog. El Barberà durant el darrer matx ha presentat una alineació molt competitiva i hi ha taulers en molt bona forma, segur que pot tenir les seves opcions. Destaquen les puntuacions de Jonathan Alonso 7 punts; Erik Martínez 7 punts; Benjamin Pérez 8'5 punts; Sergi Obon 8 punts. 15 jugadors utilitzats.

SCC  SABADELL. 8 punts.

El SCC Sabadell ha continuat sent un equip competitiu en aquesta Lliga i la darrera jornada guanyaven al Barcelona Uga, donant així emoció fins al final a la Lliga. La propera ronda matx contra el Figueres, per continuar amb aquesta bona ratxa de resultats. Destaquen les puntuacions d'Alvar Alonso 7 punts de 10 partides; Enrique Colon 7 punts de 10 partides; Carles Díaz Camallonga 7 punts de 10 partides. Interessants les tres victòries darreres consecutives de Lluís Maria Perpinyà. 15 jugadors utilitzats.

SANT  JOSEP   BADALONA.  6'5 punts.

Derrota contra el Barberà en aquesta ronda 10. El proper cap de setmana matx contra un Sant Andreu que s'ha mostrat força competitiu durant la darrera ronda. Destaquen les puntuacions de Fernando Peralta 6 punts de 10 partides, Marcelo Panelo 6'5 punts de 10 partides, Lluís Oms 7 punts de 9 partides, Joaquim Gutierrez 7 punts de 10 partides, Carlos Fernandez 6'5 punts de 10 partides. 13 jugadors utilitzats.


ESCOLA D'ESCACS DE  BARCELONA.  5'5 punts.

Victòria contra el Figueres a ronda 10. La propera ronda finalitzarà la temporada contra el Tres Peons. Destaquen les puntuacions de Marc Narciso 6'5 punts de 10 partides, Antoni Gual 6'5 punts de 10 partides, Jorge Alberto Ramírez 6'5 punts de 9 partides. 17 jugadors utilitzats.

SANT  ANDREU.  5'5 punts.

Victòria a ronda 10 contra el Tres Peons que fa guanyar posicions al Sant Andreu a la classificació. La propera ronda matx contra el Sant Josep de Badalona. Destaquen les puntuacions de Sayed Akbarinia 6'5 punts de 10 partides, Eric Domínguez 6 punts de 9 partides. 17 jugadors utilitzats.

TRES  PEONS.  5 punts.

Derrota a ronda 10 contra Sant Andreu. La propera ronda s'enfrontarà a l'Escola d'Escacs de Barcelona. Destaquen les puntuacions de Jonathan Cruz 6'5 punts de 10 partides, amb 3 punts consecutius les darreres 3 partides. Filemon Cruz 6 punts de 10 partides; Jaume Gallart 6 punts de 10 partides. 16 jugadors utilitzats.

FIGUERES.  4'5 punts.

Derrota contra l'Escola d'Escacs de Barcelona. La propera ronda matx contra el potent SCC Sabadell per finalitzar la temporada. Han alineat el primer tauler Bachar Ouatly les darreres rondes. Destaquen les puntuacions de Jordi Serra 6'5 punts de 10 partides; Emili Colls 7 punts de 10 partides. 17 jugadors utilitzats.

Final B

Amb el Sitges ja baixat; el Foment Martinenc, Catalunya i Terrassa lluitaran la darrera ronda per eludir les altres dues places de descens. Tot es decidirà en els enfrontaments Sitges - Foment; i Terrassa - Catalunya.

MOLLET.  5 punts.

Derrota a ronda 10 contra el Foment Martinenc que està lluitant per evitar el descens. La propera ronda el Mollet s'enfrontarà al Peona i Peó. Destaquen les puntuacions de Axel Bachamnn 4 punts de 5 partides; Daniele Vocaturo 5 punts de 6 partides; Pere Garriga 8'5 punts de 10 partides; Cristian Fernandez 6 punts de 10 partides; Esteban Montilla 6 punts de 10 partides. 18 jugadors utilitzats.

CERDANYOLA  VALLÈS.  5 punts.

Derrota mínima a ronda 10 contra Peona i Peó. La propera ronda s'enfrontarà al Montcada. Destaquen les puntuacions del primer tauler Jose Angel Guerra 6'5 punts de 10 partides; Michael Oratovsky 6 punts de 10 partides. 17 jugadors utilitzats.

PEONA   I  PEÓ.  5 punts.

Victòria mínima contra el Cerdanyola Vallès a ronda 10. La propera ronda matx contra el CE Mollet. Destaquen les puntuacions de David Ayza 6'5 punts de 10 partides; Daniel Garcia Ramos 6 punts de 9 partides. 16 jugadors utilitzats.

MONTCADA.  4 punts.

Empat contra el Terrassa a ronda 10. La propera ronda s'enfrontarà al Cerdanyola Vallès. Destaquen les puntuacions d'Arturo Vidarte 8 punts de 10 partides; Víctor Vehí 7 punts de 10 partides. També interessants els 3 punts consecutius aconseguits per Teodoro Asensio les darreres partides. 14 jugadors utilitzats.

FOMENT  MARTINENC.  3 punts.

Important victòria contra el Mollet a ronda 10, la propera ronda s'enfrontarà al Sitges amb bones opcions per evitar el descens. Destaquen les puntuacions de Patrìcia Llaneza 7 punts de 10 partides; Oscar López 6'5 punts de 10 partides. 15 jugadors utilitzats.

CATALUNYA.  3 punts.

Victòria contra el Sitges a ronda 10. Tindrà les seves opcions a ronda 11 per evitar el descens, s'enfrontarà al Terrassa. Destaquen les puntuacions de Xavier Serrano amb 6'5 punts de 10 partides. 15 jugadors utilitzats.

TERRASSA.  2'5 punts.

Empat contra el Montcada a ronda 10. La salvació a la darrera jornada està complicada i no depèn d'ell mateix, però tindrà les seves opcions de mantenir la categoria. S'enfrontarà al Catalunya en un interessant matx. Destaquen les puntuacions de Xavier Duran 5'5 punts de 7 partides; Enver Sadrija 6 punts de 10 partides. 15 jugadors utilitzats.

SITGES.  0 punts.

Derrota contra el Catalunya a ronda 10. La propera ronda matx contra el Foment Martinenc on aquest equip es jugarà molt. El Sitges matemàticament ja ocuparà una plaça de descens. 18 jugadors utilitzats.


EQUIP  DE  LA  JORNADA  10

1) Herminio Herraiz    Catalunya
2) Antoni Gual         Escola d'Escacs de Barcelona
3) Sayed Akbarinia     Sant Andreu
4) Jonathan Alonso    Barberà
5) Lluís Maria Perpinyà   SCC Sabadell
6) Erik Martínez      Barberà
7) Sergi Subirats     Sant Andreu
8) Oscar López      Foment Martinenc
9) David Flores     Terrassa
10) Carles Díaz Camallonga   SCC Sabadell




EQUIP  DE  LA  LLIGA  DESPRÉS  JORNADA  10

1) Jose Angel Guerra   Cerdanyola Vallès  
2) Marc Narciso     Escola d'Escacs de Barcelona
3) Alvar Alonso     SCC Sabadell
4) Pere Garriga     Mollet
5) Robert Alomà   Barcelona Uga
6) Lluís Oms    Sant Josep de Badalona  
7) Patrícia Llaneza   Foment Martinenc
8) Benjamin Pérez   Barberà 
9) Sergi Obon      Barberà
10) Luís Luna   Barcelona Uga


BUNDESLIGA  ALEMANA






Baden Baden guanyador del torneig amb jugadors com: Aronian, Svidler, Adams, Bacrot, Shirov, Vallejo o Naiditsch.

Werder Bremen segon amb jugadors com: Fressinet, Areshenko, Mc Shane i Edouard.


Classificació final

1) OSG Baden Baden                  29 punts.
2) Werder Bremen                       26 punts.
3) SV 1930 Hockenheim             21 punts.