divendres, 4 de desembre del 2020

Jornada d'Escacs i Dona. Nota de Premsa FCDE

 

NOTA DE PREMSA

 

II JORNADA ESCACS I DONA A SITGES.

 

Diumenge 13 de desembre, en el marc del prestigiós Festival Internacional d'Escacs Sunway, jornada oberta a totes les noies i dones federades i no federades que vulguin participar.

 

El programa d'activitats és variat i força atractiu. De 10:00 a 11:30 hores, partides simultànies amb la Gran Mestre Antoaneta Stefanova (Campiona femenina del món 2004-2006).

 

Tot seguit, a les 11:30 hores tindrà lloc la inauguració del VII Festival Internacional d'Escacs Sunway Sitges.

 

De 13:00 a 14:00 hores tindrà lloc una classe magistral a càrrec del conegut Gran Mestre Pepe Cuenca, famós per la seva manera de retransmetre partides d'escacs i la seva forma tan didàctica d'acostar els escacs a tothom.

 

A la tarda, de 16:00 a 17:00 hores, interessant debat: "Reptes de futur dels escacs i dona", amb la participació de la Mestre Internacional i Gran Mestre Internacional femenina Ana Madnatze i l'Esther Cid, psicòloga, CEO i fundadora de Tipscool. El debat serà en obert i es podrà seguir per la plataforma Zoom, sol.licitant l'enllaç al correu federacio@escacs.cat

 

Totes les participants podran gaudir d'un dia a Sitges, dels seus carrers, passeig, arquitectura i vistes al mar, i fer les diferents activitats que la Comissió d'Escacs i Dona de la Federació Catalana d'Escacs ha organitzat per elles a l'hotel Sunway durant el dia de la jornada.

 

Si voleu ampliar qualsevol informació, podeu contactar amb la Federació Catalana d'Escacs.

 

Moltes gràcies.








Facilitat per Federació Catalana d'Escacs