dilluns, 11 de febrer del 2013

Properes publicacions del Blog

Com el Blog resulta de molt recent aparició faré un resum de properes publicacions del mateix. Aprofito per donar les gràcies a tots els lectors, que de moment són més dels que esperava. I també agraïr el recolzament que ha tingut el Blog en webs catalanes com "ajedreznd", la "web de Peona i Peó", o el "blog del Víctor Collell" entre altres. Sense aquest suport l'èxit no seria possible.

Agenda o properes entrades del Blog:

Dilluns 11 per la nit o com a molt dimarts matí sortira: "Anàlisi del Territorial Per edats del Barcelonès després ronda 7".

Serà la darrera Anàlisi o article del mateix campionat que acaba amb la ronda 8 en el Blog. Com a molt posaré els resultats de podi de totes les categories. El motiu es que l'Anàlisi final del mateix l'efectuaré en el proper numero del "Butlletí Columna Oberta" que sortirà publicat el dia 1 de Març.

Dimarts 12 per la nit o com a molt Dimecres matí sortirà: "Anàlisi de la Lliga Catalana de Divisió d'Honor equip per equip després de la ronda 4".

En aquesta categoria l'anàlisi tindrà lloc cada setmana. Mentre que a Primera Divisió alternaré els dos grups, una setmana li tocarà a un i l'altre a l'altre.

El Blog també té la possibilitat de publicar informacions de darrera hora o notícies d'utilitat per a participants en opens o campionats. Per exemple en ocasions als Territorials per edats, hi ha canvis de plans o informacions que van sorgint. Aquí es poden publicar, un dels objectius del Blog es aquest, i no només parlo de la Territorial del Barcelonès, poden ser les altres, si algú vol informar publicament d'una informació d'aquest tipus es pot posar en contacte al mail de sota i podria publicar aquests temes.

Salutacions a tothom !!!  I disfruteu de l'Anàlisi del grup 1 de Primera Divisió  que acaba de sortir !!!


2 comentaris:

jpobletpuig ha dit...

Enric, i per quan l'anàlisi del grup II de 1ª divisió! :-P

Enric Garcia Garrido ha dit...

Hola Jordi. jajaja. Mira, cada diumenge nit es publicarà un grup de Primera Divisió alternativament. O sigui el proper diumenge toca el nostre. La Divisió d'Honor sortirà sempre entre setmana. Enric.