dijous, 14 de març del 2013

Prèvia darrera jornada Primera Divisió Grup 2

Classificació Primera Divisió Grup 2.

1) Tres Peons          8 punts de 8.
2) Peona i Peó         6 punts de 8.
3) Terrassa              5'5 punts.
4) Catalunya            5'5 punts.
5) Sant Boi               4 punts.
6) Tarragona             4 punts.
7) Catalonia             3'5 punts.
8) Sant Martí             2 punts.
9) Gerunda                1'5 punts.
10) Gran Penya           0 punts.


Bàsicament en aquest grup hi ha un equip que ha pujat a Divisió d'Honor, Tres Peons; un altre que baixa a Segona, Gran Penya; tres equips que lluitaran per l'altre plaça d'ascens i la de promoció, Peona i Peó, Terrassa i Catalunya; i dos equips que lluitaran per l'altre plaça de descens a Segona Divisió, Sant Martí i Gerunda.

PEONA I PEÓ  -  CATALUNYA. Aquest és sens dubte el matx de la jornada. Es juguen molt els dos equips, i sempre condicionat també al que fagi Terrassa contra Catalonia. Pels dos seria una fita històrica pujar a Divisió d'Honor. Si Peona i Peó guanya puja amb plaça directe a Divisió d'Honor. Si empata tindria asegurada la Promoció però no l'ascens directe, dependria del Terrassa. El Catalunya si guanya podria pujar directament o asegurar-se jugar la promoció, sempre depenent del Terrassa. La derrota d'algun dels dos els podria deixar sense cap dels dos objectius.

CATALONIA  -  TERRASSA. Aquí intervé l'altre equip, el Terrassa que juga contra el Catalonia que no es juga res a la classificació. El Terrassa amb una victòria s'aseguraria pràcticament jugar la Promoció i tindria opcions a la plaça d'ascens directe en cas que Peona i Peó punxi. El Terrassa és un històric de la Divisió d'Honor, té opcions de tornar a aquesta categoria.

SANT  MARTÍ  -  SANT  BOI. El Sant Martí es juga molt en aquest matx contra un equip que no es juga res a la lliga el Sant Boi. El Sant Martí depèn d'ell mateix, necessita guanyar per asegurar-se mantenir-se a Primera Divisió. En cas d'empat el desempat sembla que li es desfavorable o incert amb el Gerunda i podria descendir si aquest guanya.

GRAN  PENYA  -  GERUNDA. El Gerunda es troba actualment en plaça de descens. Necessita guanyar o empatar i esperar a que Sant Martí punxi. Gran Penya ja no es juga res en aquest matx.

TRES  PEONS   -   TARRAGONA. Dos equips que ja no es juguen res en aquesta lliga. Un ha pujat a Divisió d'Honor i l'altre es troba a mitja taula.