dijous, 14 de març del 2013

Prèvia darrera jornada Primera Divisió Grup 1

Farem una prèvia de la darrera jornada de Primera Divisió. Primer el grup 1 i després publicarem el grup 2.

Classificació grup 1

1) Lleida                          8 punts de 8.
2) Mollet                          6 i mig punts de 8.
3) Reus Deportiu              6 punts de 8.
4) Barcelona Uga B          5 punts de 8.
5) Cerdanyola Vallès B    4'5 punts.
6) Colon Sabadell B          3 punts.
7) Tàrrega                        2'5 punts.
8) Ideal Clavé                    2 punts.
9) Tordera                         2 punts.
10) Congrés                     0'5 punts.

Ara comentarem matx per matx el que es juga cada equip.

LLEIDA  -  MOLLET. El Lleida com vem anunciar al Bloc ja es equip de Divisió d'Honor. Pasi el que pasi serà el diumenge de la celebració. El Mollet té asegurada jugar la promoció d'ascens i en aquest matx lluitarà per la plaça d'ascens directe. Si guanya pujarà a divisió d'honor, fita històrica per aquest club. Si empata o perd dependrà del resultat del Reus Deportiu que juga contra el Tordera.

REUS DEPORTIU - TORDERA. Com hem comentat el Reus Deportiu s'està jugant l'ascens a Divisió d'Honor. La promoció la té asegurada, lluitarà doncs per la plaça d'ascens directe. Té mig punt menys, per tant ha d'esperar la punxada del Mollet i guanyar el matx. El Tordera provisionalment es troba en plaça de descens però té molt a prop equips com l'Ideal Clavé empatat a punts i el Tàrrega a mig per amunt. Una victòria per tant li podria donar la salvació o inclús l'empat però hauria de revisar els resultats dels rivals directes en aquest cas sobretot.

TÀRREGA  -  BARCELONA  UGA  B. El Tàrrega també es troba en lluita pel descens. Hi ha dos equips que tenen més possibilitats, Ideal Clavé i Tordera amb mig punt menys. Però la victòria d'aquests dos li podria complicar la lliga. Per tant convindria en aquest matx puntuar per evitar aquest descens. Barcelona Uga B es troba 4art classificat i no es juga res.

IDEAL  CLAVÉ  -  CONGRÉS. Ideal Clavé es juga molt en aquest matx ja que es troba empatat amb Tordera que es qui està provisionalment en plaça de descens. Si Tordera guanya podria complicar-se la situació, de tota manera els de Nou Barris juguen contra Congrés que no es juguen res perquè ja baixen al ocupar l'altre plaça de descens directe. Si els dos guanyen aleshores seria el Tàrrega el que podria tenir pressió.

CERDANYOLA VALLÉS B - SABADELL B. Aquí el Cerdanyola Vallès B ja ha fet els deures, no es juga res. El Sabadell B té 3 punts i tres equips que lluiten per sota per no baixar, però sembla que té un desempat no massa bo. Li convindria per evitar alguna combinació catastròfica puntuar en el matx per asegurar del tot la permanència.