dijous, 14 de març del 2013

Prèvia del Matx Barcelona Uga - Barberà. Ronda 9

Ara analitzarem el matx de la jornada; però igualment podriem comentar que matx de la jornada aquesta setmana podria ser perfectament l'anterior previ de retransmissió.

Trajectòria dels dos equips.

BARCELONA UGA. 2on classificat. 7 de 8 punts. La ronda 1 van jugar potser el matx del campionat contra el líder SCC Sabadell perdent contra aquests. A partir de la ronda 2 han guanyat a Andorra, Sant Josep de Badalona, Foment Martinenc, Sitges, Sant Andreu i Figueres. Arribaven a la ronda 8  amb una dinàmica de victòria molt positiva per afrontar un difícil matx contra Escola d'Escacs Barcelona que finalment van guanyar. Per tant arriben en un moment de forma molt dolç, seran favorits en el matx.

BARBERÀ. 5è classificat. 5 de 8 punts. La ronda 1 van guanyar a Sant Andreu, la ronda 2 a Cerdanyola Vallès. La ronda 3 jugaven contra un rival directe en la lluita per la zona de davant, el Montcada, però aquest matx el van perdre. La ronda 4 perden contra els imbatuts líders del Sabadell. La ronda 5 recuperació guanyant a l'Andorra. La ronda 6 era força important per confirmar que lluitarian per la zona de dalt però perdien contra Sant Josep de Badalona per la mínima. La ronda 7 també per la mínima guanyen a Foment Martinenc. Finalment la ronda 8 victòria contra el Sitges. Després d'una petita baixada entre la ronda 3 i la 6; ara es troben en moment moment amb dues victòries consecutives, i poden plantar cara en el matx amb moltes garanties.

Jugadors destacats i possibilitats.

BARCELONA  UGA. No ens cansarem de repetir a prèvies i anàlisi que aquest equip presenta varis jugadors amb percentatges molt destacables. GM Daniel Alsina per exemple de 1er tauler porta 4 i mig de les darreres 6 partides; GM Xavi Vila porta 4 punts les 4 darreres; MI Hipòlit Asís porta 6 i mig de 8 i també està fent un excel·lent Tancat de Montcada; o MI Angel Martin que ha guanyat totes les partides....... L'equip és molt fort però a més sembla que darrerament hi ha varis jugadors que estan puntuant més que al principi del torneig. En principi és el favorit del matx.

BARBERÀ. Aquest equip pot ser darrerament més competitiu que a la primera meitat de lliga, perquè als dos darrers matxs ha alineat amb victòries el fortíssim GM Alexander Ipatov. Això dóna sèries possibilitats al Barberà en el matx. També GM Marc Narciso està fort, imbatut desde la ronda 4 i havent guanyat també les dues darreres partides. Altres jugadors amb bones puntuacions darrerament són MI Luc Bergez, MI Florian Grafl o MC Benjamin Pérez. Si continua alineant el GM Alexander Ipatov tindrà possibilitats importants en el matx.

Alineacions probables.

Barcelona Uga                              Barberà

Alsina                                             Ipatov
Jordi Fluvià                                    Marc Narciso
Delorme                                         Jonathan Alonso
Xavi Vila                                        Luc Bergez
Asís                                               Florian Grafl
Olga Alexandrova                          Benjamin Pérez
David Pardo                                  Francisco Javier Garcia
Orestes Rodríguez                         Xavier Bosque
Angel Martin                                 Víctor Rivas
Eduard Ibañez                               Makkan Rafiee

Per Barcelona Uga podria entrar perfectament MI Héctor Mestre. Mentre que pel Barberà em queda el dubte de si aniran a totes alineant a GM Aimen Rizouk, però seria una petita sorpresa perquè fa dues jornades que no juga.

Serà un matx molt interessant també.