dijous, 4 d’abril del 2013

Crònica Xavier Martínez Pla del Campionat de Catalunya Per Edats a Vila-seca

Per acabar amb la ronda prevista de participants col·laboradors cronistes del Campionat de Catalunya per Edats tenim la crònica de la Categoria Sub 14 del Xavier Martínez Pla del CE Tres Peons.

Moltes gràcies a tots el col·laboradors !!, penso que no es fàcil per ells exposar públicament reflexions personals del campionat, la veritat es que altres amics participants consultats es resistien a fer-ho. Li dono mèrit als que s'han prestat.

CRÒNICA  CATEGORIA   SUB   14  per   XAVIER   MARTÍNEZ   PLA.

Foto: Xavier Martínez Pla. CE Tres Peons.

Acabat el Campionat de Catalunya Per Edats, la conclussió es que tot ha estat molt lluitat. Jo per la meva part al final he quedat 6è classificat, perdent la darrera partida; tot i això, s'ha de dir que una tercera part de les partides les he jugat a retransmissió, seguidament pasaré a parlar del podi.

El campió absolut de sub 14 ha estat el jugador de Vila Olímpica Alex Ventura (foto següent) aconseguint set punts i mig de nou possibles. Ha fet un bon torneig; guanyant les quatre primeres partides, després cedint dues taules consecutives i despres rematant amb dues victòries i unes taules per acabar. Felicitats !!.




El subcampió de la categoria sub 14 ha estat el jugador del CE Gerunda Guillem Salagran (foto següent) amb set punts i mig de nou possibles. La seva segona posició encara té més mèrit, ja que va començar amb 2 de 3, però un jugador com en Guillem sempre se l'ha de controlar. Felicitats !!.



I tercer classificat de la categoria sub 14 ha estat el jugador del Blanes David Iglesias, ha fet un bon torneig només perdent amb el campió i guanyant a la darrera ronda al Guillem Porta. Felicitats!!.

Finalment felicitar a tots els premiats i a l'organització d'aquest torneig.

PD: També vull felicitar al jugador del CE Figueres Oriol Serra que després de començar amb 5'5 de 6, es va trobar malament i tenia febre, finalment ja està recuperat !!.

Foto: Blanques David Iglesias (3er) contra negres Oriol Serra.



Redactat per : Xavier Martínez Pla.