divendres, 5 d’abril del 2013

Prèvia del Matx Divisió d'Honor Ronda 10 Sant Andreu - Escola Escacs Barcelona

Torna el Per equips respecte a la Divisió d'Honor. Farem la tradicional prèvia del matx de retransmissió. Serà aquest Sant Andreu - Escola d'Escacs Barcelona. Recordem que a enllaços del Blog de la dreta "articles Per Equips" hi ha anàlisi després de Ronda 9, per si algú vol recordar la situació en que es troba cada equip (no hi ha per això actualitzat el Figueres 10 - Escola d'Escacs Barcelona 0 per alineació de masses extrangers).

Situació dels dos equips.

SANT   ANDREU. 3'5 Punts de 9 possibles. Ocupa la 7ªposició de la classficació. Matemàticament no està salvat, però es troba a 1 punt i mig de l'Andorra que ocupa plaça de promoció; per tant pot afrontar el matx amb certa tranquilitat, però sense confiar-se, ja que encara no ha certificat l'objectiu. Li queda també la darrera ronda contra Sant Josep de Badalona, un equip dur. Per tant han de ser conscients que el calendari resulta complicat.

ESCOLA D'ESCACS  BARCELONA. 5 de 9. 4art classificat. Afronten el matx amb 1 punt menys a la classificació del que havien obtingut a causa que la darrera jornada contra el Figueres havien alineat masses extrangers. Veurem si això els afecta o per contra els hi serveix d'incentiu. Ara es troben a zona mitja de la classificació. Els hi quedarà després jugar contra el Barberà, un rival proper a la classificació.

Possibilitats i punts forts.

SANT   ANDREU. Respecte als taulers de davant atenció al rendiment a les darreres partides del MF Arian Gonzalez, amb 5 punts les darreres 6 partides, serà un rival dur. També el primer tauler GM Karen Movsziszian està fent un notable torneig tenint en compte els fortíssims rivals que juga. Els tauler de darrera també hi ha gent en bona forma com el jove Ferran Gonzalez (foto) que porta 2 partides seguides guanyades al per equips; a més ha jugat el Campionat Per Edats sub 18 a Vila-seca, per tant no arribarà en fred.



ESCOLA D'ESCACS  BARCELONA. Ja sabem que l'Escola d'Escacs Barcelona té un fort equip als taulers de davant. Gent com el GM Viktor Moskalenko que porta 7 punts de 9 partides; o GM Cristian Cruz amb 6 de 9. Però compte que altres tauler hi ha gent amb forma també com Jorge Alberto Ramírez, que porta 4 punts a les darreres 5 partides jugades. Pot alinear un fort i potent equip. En principi són favorits.

Alineacions probables.

Ens aventurarem a veure que passa.

SANT   ANDREU                        ESCOLA  ESCACS   BARCELONA

Karen Movsziszian                             Kevin Spragget
Arian Gonzalez                                   Viktor Moskalenko
Eric Domínguez                                  Cristian Cruz
Antoni Castelltort                               Fabien Libizewski
Joaquim Travesset                              Antoni Gual
David Pueyo                                      Alexandre Bofill
Einar Castellano                              Jorge Alberto Ramírez
Joan Bautista                                      Xavier Avila
Sergi Subirats                                Eduard López Agustench
Ferran González                               Javi Ruiz Manchon.