dimarts, 1 d’abril del 2014

Anàlisi Divisió d'Honor Final "A" després ronda 10. Pere Garriga guanya l'Actiu del Catalunya







Grup Lliga Catalana a Facebook


ANÀLISI  DIVISIÓ  D'HONOR  FINAL  "A"

BARCELONA  UGA.  9'5 punts.

Important i contundent victòria del Barcelona Uga en aquesta ronda 10 contra el Sant Josep de Badalona. Désprés de la punxada del Sabadell, ara el Barcelona Uga es perfila com el favorit al títol en aquesta darrera ronda. Aquest dissabte s'enfrontarà precisament contra el SCC Sabadell en un matx que decidirà el campionat. Barcelona Uga aconseguirà el seu objectiu segur si guanya o empata; en cas que perdi dependrà també d'altres resultats de la Lliga, i sempre en funció del seu marcador del seu encontre. Serà un matx analitzat més detalladament en Prèvia al Blog. Els jugadors amb millors puntuacions són Daniel Alsina 6'5 punts, Axel Delorme 7 punts, David Pardo 8 punts, Robert Alomà 7 punts, Marc Sanchez 7 punts, Angel Martin 7'5 punts, Eduard Ibañez 7'5 punts, Guillermo Arias Boo 7'5 punts.

SCC SABADELL.  8'5 punts.

Inesperada derrota del SCC Sabadell contra el Barberà a ronda 10; ara s'ho jugarà tot a una carta a la darrera jornada contra Barcelona Uga, amb la pressió que no li val l'empat ni potser un resultat ajustat. Haurà de guanyar el màxim de punts possibles i esperar algun altre encontre si vol aspirar al títol. La darrera jornada serà molt emocionant. Aquesta setmana ha jugat Paco Vallejo, i contra Barcelona Uga també s'espera que l'equip es reforci amb primers taulers de nivell; l'equip serà el màxim de competitiu possible en aquest matx tant decisiu. Els jugadors amb millor "score" són Jordi Magem 6 punts, Alvar Alonso 8 punts, Lluís Maria Perpinyà 6 punts, Michael Rahal 7 punts, Jose Maria Hernando 6'5 punts, Carles Díaz Camallonga 6'5 punts.

CE BARBERÀ.  8'5 punts.

Equip que va donar la sorpresa aquesta ronda 10 derrotant a l'actual campió el SCC Sabadell; ara no té practicament possibilitats de guanyar el campionat perquè el seu desempat no resulta massa favorable respecte als dos primers classificats. Tractarà la propera ronda 11 de guanyar contra el Sant Andreu i finalitzar entre els tres primers en una notable temporada d'aquest equip. Sobretot brillant està resultant la seva segona fase. Ha repartit força les puntuacions entre els diversos jugadors alineats de l'equip. Destaca l'"score" de Luc Bergez 7'5 punts, Benjamin Perez 6 punts, Francisco Javier Garcia 6 punts. 17 jugadors alineats al primer equip.

SANT  JOSEP  DE  BADALONA.  8 punts.

Derrota d'aquest equip en l'important matx contra el Barcelona Uga; inesperada segurament pel contundent resultat. Ara finalitzen les opcions del Sant Josep al títol després d'aquesta ronda 10. El proper dissabte intentaran aconseguir les tres primers places de la classificació general en el matx contra el Montcada. Els jugadors amb millor puntuació són Joan Fluvià 6 punts, Ramon José 6'5 punts, Jordi Fluvià 6 punts, Orelvis Pérez 7 punts.

ESCOLA  D'ESCACS  DE  BARCELONA.  6'5 punts.

Victòria en aquesta ronda 10 d'aquest equip contra el Montcada. Després d'una temporada irregular ha reaccionat positivament les dues darreres jornades. La propera setmana acaba la Lliga Catalana jugant contra el Figueres, un matx que pot resultar interessant i igualat. Els jugadors amb millor puntuació són Viktor Moskalenko 6'5 punts, Antoni Gual 7 punts, Alexandre Bofill 6'5 punts.

FIGUERES.  6 punts.

Meritòria victòria del Figueres a ronda 10 en el seu desplaçament a Sant Andreu. La ronda següent 11 es jugarà la 5ªposició de la Lliga Catalana contra l'Escola d'Escacs de Barcelona. Els jugadors amb millor puntuació del Figueres són Emilio Córdova, Víctor Lillo, Alexandre Pinsach.

SANT  ANDREU.  5 punts.

Derrota d'aquest equip en l'interessant matx contra Figueres a ronda 10. El proper dissabte finalitzarà la Lliga Catalana contra un Barberà que es troba en gran forma. Els jugadors amb millor puntuació del Sant Andreu són Antoni Castelltort i Ferran Gonzalez.

MONTCADA.  3 punts.

Derrota d'aquest equip a ronda 10 contra l'Escola d'Escacs de Barcelona. Finalitzarà la Lliga Catalana el proper dissabte enfrontant-se al potent Sant Josep de Badalona.



ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA   FINAL  "A"



1)Daniel Alsina  Barcelona Uga 
2)Juan Manuel López   SCC Sabadell
3)Albert Gómez Jurado  Montcada
4)Antoni Gual  Escola d'Escacs de Barcelona   
5)Jaume Vives  Figueres 
6)Florian Grafl   Barberà
7)Robert Alomà   Barcelona Uga
8)Michael Rahal   SCC Sabadell
9)Jaume Anguera   Sant Andreu
10)Francisco Javier Garcia    Barberà


ALINEACIÓ  DE   LA  LLIGA   FINAL  "A"



1)Viktor Moskalenko   Escola d'Escacs de Barcelona   6'5 punts.
2)Axel Delorme   Barcelona Uga    7 punts.
3)Alvar Alonso   SCC Sabadell   8 punts.
4)David Pardo   Barcelona Uga   8 punts.
5)Luc Bergez   Barberà    7'5 punts.
6)Michael Rahal   SCC Sabadell   7 punts.
7) Eduardo Garcia    Montcada   7 punts.
8)Orelvis Pérez   Sant Josep de Badalona   7 punts.
9)Angel Martin   Barcelona Uga   7'5 punts.
10)Guillermo Arias Boo  Barcelona Uga   7'5 punts.


ACTIU  CATALUNYA  ESCACS  CLUB






1) Pere Garriga           Mollet
2) Cristian Fernandez   Mollet
3) Albert Ezquerro      Peona i Peó

121 participants.






CAMPIONAT  PER  EQUIPS  PER  EDATS  BARCELONÈS