dimecres, 2 d’abril del 2014

Anàlisi Divisió d'Honor Final "B" després ronda 10. Actualitat Bundesliga alemana. Propers campionats catalans aquest cap de setmana.






Grup Lliga Catalana a Facebook


ANÀLISI  DIVISIÓ  D'HONOR  FINAL  "B" DESPRÉS  DE  10 RONDES

CERDANYOLA VALLÈS. 4'5 punts.

Derrota mínima del Cerdanyola Vallès contra un Peona i Peó més necessitat de punts. La darrera ronda 11 s'enfrontarà a Foment Martinenc per decidir quedarà primer d'aquesta Final "B". Els jugadors amb millor puntuació del Cerdanyola són Miguel Muñoz 5 punts, Michael Oratovsky 5'5 punts, Juan Carlos Escandell 5 punts, Antoni Fernandez 5 punts, Francisco Baños 5'5 punts, Gabriel Castellet 5 punts, Josep Valencia 6'5 punts. Han utilitzat un total de 21 jugadors al primer equip.

FOMENT  MARTINENC. 4'5 punts.

Victòria davant el Sitges a ronda 10 per certificar la permanència. Ara jugaran la següent ronda contra el Cerdanyola per tractar de quedar primers de la Final "B". Els jugadors amb millor "score" són Leonardo Valdés 7 punts, Manuel Granados 6'5 punts, Antonio Torrecillas 5 punts, Daniel Garrido 5 punts, Patrícia Llaneza 5 punts.

TRES  PEONS. 4 punts.

Victòria mínima a ronda 10 contra el Lleida per certificar la permanència a Divisió d'Honor. La propera ronda 11 desplaçament a Andorra, matx on els del Principat es juguen mantenir-se a la màxima categoria. Els jugadors amb millor puntuació del Tres Peons són Filemon Cruz 6 punts, Marc Gonzalez 5'5 punts, Joan Prats 6'5 punts, Judit Clopés 5 punts.

SITGES. 3'5 punts.

El Sitges estava realitzant una notable segona fase de campionat. En aquesta ronda 10 ha perdut contra Foment Martinenc, però tractarà de tornar a puntuar davant el Lleida a ronda 11, equip que ja ha baixat matemàticament a Primera Divisió. Els jugadors amb millor puntuació són Jaume Almirall, Antoni Escobar i Antoni Ayas. També resulten meritòries les tres darreres partides guanyades de Santi Beltran i Miquel Angel Roca.

PEONA I PEÓ. 3 punts.

Important victòria de Peona i Peó a ronda 10 contra el Cerdanyola Vallès que el situa en adequada situació per buscar la permanència. Ara s'ho jugarà aquest proper cap de setmana contra el Reus Deportiu, equip matemàticament ja descendit però que també ha guanyat el seu matx de ronda 10. Serà un dels encontres més emocionants de la jornada. Els jugadors amb millor puntuació són Jaime Cuartas 5'5 punts, Marc Capellades 5 punts, Albert Ezquerro 6 punts, Marc López 5'5 punts.

ANDORRA. 2'5 punts.

Derrota en aquesta ronda 10 de l'Andorra contra el Reus Deportiu que complica la situació d'aquest equip. Ara ha de guanyar el seu matx a darrera ronda contra el Tres Peons que no es jugarà res, i esperar si el Peona i Peó punxa contra el Reus Deportiu si vol salvar la categoria. Serà un dissabte amb tensió i emocionant pels del Principat i els del Guinardó. Els jugadors amb millor puntuació de l'Andorra són Esteve Mateu 8 punts i Oscar de la Riva 5 punts.

LLEIDA. 1'5 punts.

Derrota del Lleida a ronda 10 contra el Tres Peons que precipita el descens matemàtic del primer a Primera Divisió. Ara jugaran a darrera ronda contra el Sitges per finalitzar la temporada. Els jugadors amb millor puntuació són Guilem Baches 5 punts, Alejandro Barbero 5'5 punts, Oussama Adel 5 punts, Oscar Vallverdú 5 punts.

REUS  DEPORTIU. 1'5 punts.

Victòria del Reus Deportiu contra l'Andorra, però igualment es troba en situació de descens matemàtic a Primera Divisió Catalana. La propera ronda 11 jugarà contra Peona i Peó per finalitzar la temporada. Serà un matx interessant perquè els del Guinardó es jugaran la permanència a Divisió d'Honor. Els jugadors amb millor puntuació són Miquel Angel Fernandez i Damià Benet als taulers de darrera.


ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA  FINAL  "B"



1)Guillermo Baches LLeida   
2)Juan Carlos Escandell  Cerdanyola Vallès
3)Manuel Granados Foment Martinenc  
4)Xavier Solé  Reus Deportiu
5)Jaume Gallart  Tres Peons
6)Marc Gonzalez   Tres Peons  
7)Francisco Rechi  Andorra
8)Guillem Subirachs   Peona i Peó
9)Jordi Margaleff  Reus Deportiu
10)Jaume Almirall  Sitges


ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  FINAL "B"



1)Jaime Cuartas   Peona i Peó   5'5 punts.
2)Leonardo Valdés   Foment Martinenc   7 punts.
3)Manuel Granados  Foment Martinenc  6'5 punts.
4)Antoni Ayas   Sitges   5'5 punts.
5)Marc Gonzalez  Tres Peons  5'5 punts.
6)Josep Valencia  Cerdanyola Vallès  6'5 punts.
7)Esteve Mateu   Andorra    8 punts.
8)Albert Ezquerro   Peona i Peó   6 punts.
9)Joan Prat   Tres Peons   6'5 punts.
10)Jaume Almirall   Sitges   6 punts.


BUNDESLIGA ALEMANA






Després de 12 rondes l'equip del Baden Baden és el líder. Amb jugadors com Vallejo, Adams, Bacrot, Shirov o Naiditsch.

Arkadij Naiditsch     Baden Baden      1
Alexander Areschenko   Bremen        0







ANUNCI  DEL  BLOG




ALGUNS  PROPERS  CAMPIONATS


OPEN  DE  SANT  BOI. MEMORIAL  MATEU  CHALMETA



A partir d'aquest divendres 4 Abril a les 21 h.



ACTIU  FOMENT  MARTINENC



Diumenge 6 Abril a les 10 h




OPEN  DEL  JAKE



Inici aquest proper dissabte tarda.