dijous, 3 d’abril del 2014

Prèvia del Matx Divisió d'Honor Barcelona Uga - SCC Sabadell






Grup Lliga Catalana a Facebook


PRÈVIA DEL MATX  RETRANSMISSIÓ

Segueix en directe


BARCELONA  UGA  -  SCC SABADELL

Després de 10 rondes de Lliga Catalana, aquests dos equips s'ho jugaran tot a una carta en aquest encontre final amb el títol en joc. Els dos primers equips de cadascun dels grups de primera fase; el Barcelona Uga arribava a segona fase guanyant tots els matxs , mentre el SCC Sabadell havia empatat contra el Sant Josep de Badalona. A segona fase han seguit guanyant matxs menys l'empat del Barcelona Uga contra l'Escola d'Escacs Barcelona a ronda 9; i també l'inesperada derrota del SCC Sabadell a darrera ronda 10 contra el Barberà. Barcelona Uga afronta el matx amb un punt d'avantatge però sabent que una derrota el podria deixar sense el títol en funció també d'altres resultats. Es presenta sens dubte el matx més interessant i emocionant de la temporada i a més a darrera ronda. Serà com una autèntica final. Un matx que no ens podem perdre.

BARCELONA UGA. 9'5 punts.


Després de la clara victòria contra el Sant Josep de Badalona afronta el matx decisiu que decidirà la Lliga Catalana com a favorit, ja que l'empat o la derrota mínima li podrien servir per aconseguir l'objectiu. Ha jugat tota la temporada amb un equip consistent i amb pocs canvis; alineant a Xavi Vila en els encontres decisius, el més probable és que contra el SCC Sabadell també jugui. S'espera que el seu local s'ompli de socis i simpatitzants per veure si aquest equip, unió de varis clubs de Barcelona, aconsegueix el desitjat objectiu del títol. Experiència i joventut es combinen perfectament en aquest equip. En general ha anat aconseguint victòries amb marcadors clars i puntuacions altes de varis jugadors. Entre ells destaquen Daniel Alsina 6'5 punts, Axel Delorme 7 punts, Hipòlit Asís 6 punts, David Pardo 8 punts, Robert Alomà 7 punts, Marc Sanchez 7 punts, Angel Martin 7'5 punts, Eduard Ibañez 7'5 punts, Arias Boo 7'5 punts.

Punts a favor

- Porta 1 punt més que el rival. Li val l'empat o potser una derrota mínima per aconseguir el títol.
- Contundent victòria a ronda 10 contra el fort Sant Josep de Badalona. Bon estat de forma.
- Excel·lents puntuacions de varis integrants de l'equip.

Punts en contra

- Probable elo mig inferior al rival.
- Més difícil pronosticar l'alineació del SCC Sabadell.


SCC SABADELL. 8'5 punts.


Fins la ronda 10 semblava el favorit al títol; per resultar l'actual campió i també pels recursos que té alhora de reforçar els matxs més importants. Però la inesperada derrota contra el Barberà ha situat el Barcelona Uga en millor situació per afrontar aquest decisiu encontre final. Pot presentar una alineació força competitiva si alinea jugadors poc habituals com Vallejo o Navara. Una de les incògnites de l'encontre serà veure quins jugadors afrontaran el matx, les possibilitats d'aquest equip d'aconseguir el títol poden augmentar segons l'alineació que presentin. Al darrer matx contra el Barberà va jugar Vallejo, veurem si repeteix o jugarà un altre de nou primer tauler. També per la zona alta els jugadors López, Magem i Alvar Alonso estan jugant sempre i amb bones puntuacions. Altres jugadors amb interessant "score" són Lluís Maria Perpinyà, Michael Rahal, Jose Maria Hernando o Carles Díaz Camallonga. 

Punts a favor

- Probable elo mig superior al rival.
- Pot sorpendre reforçant els primers taulers.

Punts en contra 

- Necessita guanyar i potser per marcador ampli.
- Derrota inesperada contra el Barberà a darrera ronda. Pot influir en la moral.


POSSIBLES  ALINEACIONS

Barcelona Uga                 SCC Sabadell

Daniel Alsina                       Vallejo
Axel Delorme                      López
Xavi Vila                             Magem
Asís                                    Alonso
David Pardo                        Comas
Alexandrova                        Oms
Alomà                                  Rojas
Marc Sanchez                      Perpinyà
Angel Martin                        Rahal
Ibañez                                 Hernando



ANUNCI  DEL  BLOG






Aquest dissabte pel matí d'11 h a 12 h al programa de Radio Cooltura FM Ajedrez, presentat per Pepo Viñas i Richard Guerrero, hi haurà de convidats Pere Reginaldo, Casajuana i Víctor Pont, presidents dels 3 clubs primers classificats de la Lliga Catalana.