dimarts, 3 de febrer del 2015

Anàlisi Grup 1 Divisió d'Honor Lliga Catalana després ronda 2. Inici Grenke Chess Classic

ANÀLISI  GRUP  1  DIVISIÓ  HONOR  DESPRÉS RONDA 2


Segueix en directe







BARCELONA  UGA.  2 punts.


Malgrat aquesta temporada el Barcelona UGA havia perdut importants jugadors en el seu primer equip, la veritat es que ha començat de forma excel·lent amb dues victòries convincents davant equips potents com són el Sant Josep de Badalona i el Montcada. De moment ha presentat un bloc sòlid, utilitzant als dos matxs els mateixos 10 jugadors. Destacar Robert Alomà i Luís Luna que han guanyat les dues partides; o també podriem citar el punt i mig aconseguit per Dani Alsina i David Pardo jugant als taulers 1 i 3 respectivament. La propera jornada matx contra el darrer classificat el Catalunya, però en aquest grup no hi ha cap rival fàcil. De moment, malgrat les baixes, torna a semblar un aspirant a revalidar el títol aconseguit la temporada anterior.

TRES  PEONS.  1'5 punts.

Un altre equip que ha iniciat de forma notable la temporada. Amb molts jugadors socis del club o formats en ell el Tres Peons ha aconseguit una convicent victòria contra el Peona i Peó i un valuós empat contra el fort Sant Josep de Badalona. També ha utilitzat un bloc molt sòlid amb 11 jugadors, alineant a la ronda 1 al GM Cristian Cruz per exemple. Els jugadors amb millor puntuació han estat Filemon Cruz i Daniel Boix amb 2 punts. També destaquen Judit Clopés i Jaume Gallart amb un punt i mig. La propera ronda matx important contra el Figueres; pot resultar un encontre molt igualat.

FIGUERES.  1'5  punts.

El Figueres manté les primeres posicions del grup. Ha aconseguit mig punt en aquesta jornada 2 contra el perillós jove equip de Peona i Peó, i una important victòria contra el Catalunya a ronda 1. Presenta algunes baixes respecte a la temporada anterior, però manté un bloc d'equip molt intacte, amb també pocs canvis a l'alineació. Ha utilitzat 12 jugadors; destacant puntuacions de Jorge Gonzalez de primer taules amb un punt i mig, i Emili Colls als taulers de darrera també amb 1 i mig punts. La propera ronda interessant matx contra el Tres Peons en lluita per les primeres places del grup.

FOMENT  MARTINENC. 1 punt.

El Foment Martinenc de moment es manté a les posicions intermitjes del grup. Va iniciar la temporada amb derrota contra el Montcada, equip de nivell semblant, però a ronda 2 s'ha recuperat amb una important victòria contra el Catalunya. La propera ronda matx contra el Peona i Peó per intentar passar a les posicions de davant del grup 1. Ha utilitzat 11 jugadors, amb interessants puntuacions de Manuel Granados i Patricia Llaneza amb un punt i mig.

MONTCADA.  1 punt.

Important victòria a ronda 1 del Montcada contra un dels seus rivals a les posicions intermitjes de la Lliga, el Foment Martinenc. Després a ronda 2 contundent derrota del Montcada contra el fort Barcelona Uga. Ara mantenen aquesta mitjana posició amb un punt, intentant a la següent ronda 3 puntuar contra el fort Sant Josep de Badalona, que no ha començat massa bé aquesta temporada. Ha utilitzat de moment 13 jugadors el Montcada, amb alguns canvis a ronda 2. Veurem si contra el Sant Josep alineen als primers taulers Dvirnyy i Amador Rodríguez. Arturo Vidarte és el jugador que ha puntuat més amb 2 punts aconseguits.

SANT  JOSEP  BADALONA.  0'5 punt.

No gaire brillant inici d'aquest equip aquesta temporada. Primer va perdre un matx de fort nivell contra el Barcelona Uga, i finalment empat contra el sorprenent Tres Peons a ronda 2. Tractarà de reaccionar a ronda 3 contra el Montcada que també arriba de ser derrotat pel Barcelona Uga. Marcelo Panelo i Carles Fernandez són els jugadors que més han puntuat de l'equip. 11 jugadors utilitzats.

PEONA  I  PEÓ.  0'5 punt.

Va iniciar la temporada amb una clara derrota contra el Tres Peons. Però a ronda 2 ha reaccionat aconseguint un valuós empat contra el Figueres. Ara a ronda 3 rebrà el Foment Martinenc per intentar puntuar i sortir de les darreres posicions del grup. 12 jugadors utilitzats. Ferran Cervelló amb 2 punts és el jugador amb millor forma.

CATALUNYA.  0 punts.

De moment porta dues derrotes contra equips consolidats a Divisió d'Honor com Figueres i Foment. Intentarà reaccionar i puntuar a ronda 3 contra el potent Barcelona Uga. Ha perdut per resultats ajustats, per tant ha demostrat que és un equip competitiu a Divisió d'Honor. Destaquen els 2 punts aconseguits per Xavier Serrano, i els 1 i mig d'Herminio Herraiz de primer tauler.


ALINEACIÓ  DE  LES  JORNADES 1,2;  GRUP  1


1) Jorge Gonzalez     Figueres
2) Manuel Granados  Foment Martinenc
3) Filemón Cruz    Tres Peons
4) Ferran Cervelló    Peona i Peó
5) Robert Alomà    Barcelona Uga
6) Antoni Fernandez   Montcada
7) Guillermo Arias Boo   Barcelona Uga
8) Hector Mestre   Barcelona Uga
9) Xavier Serrano   Catalunya 
10) Carles Fernandez  Sant Josep Badalona



GRENKE  CHESS  CLASSIC








Ronda 1

Caruana  -  Anand     1/2  -  1/2
Bacrot  -  Baramidze  1/2  -  1/2
Aronian  -  Carlsen     1/2  -  1/2
Adams  -  Naiditsch   1/2  -  1/2


Fotografia web oficial



Propera  ronda 2

Anand  -  Naiditsch
Carlsen  -  Adams
Baramidze  -  Aronian
Caruana  -  Bacrot



COOLTURA  AJEDREZ


Aquesta setmana programa gravat amb Pepo Viñas, Pere Reginaldo, Jordi Magem, Alfonso Romero i Marc Narciso.