dimecres, 4 de febrer del 2015

Anàlisi Grup 2 Divisió d'Honor Lliga Catalana després ronda 2. Carlsen líder del Grenke Chess Classic després ronda 2. Nakamura primer a Gibraltar després ronda 8

ANÀLISI  GRUP  2  DIVISIÓ  D'HONOR  DESPRÉS RONDA 2


Segueix en directe







ESCOLA  D'ESCACS  DE  BARCELONA.   2 punts.

Després de les victòries davant el Terrassa i el Sitges, l'Escola d'Escacs de Barcelona confia aquesta temporada lluitar per les primeres posicions de la Lliga Catalana. La ronda 3 propera un encontre més complicat contra el sòlid Sant Andreu. Destaquen les puntuacions de jugadors com Jorge Alberto Ramírez, Xavier Avila i Max Orteu amb 2 punts. També interessants els 1'5 punts dels primers taulers Marc Narciso o Alfonso Romero. 12 jugadors utilitzats.


BARBERÀ.  2 punts.

Impecable inici de temporada del Barberà amb dos punts; el primer contra Sitges i el segon contra el potent Mollet. Propera ronda 3 difícil matx contra un Cerdanyola Vallès necessitat de punts. Destaquen les dues partides guanyades del primer tauler Aimen Rizouk, i el tercer Jonathan Alonso. 11 jugadors utilitzats.


SANT  ANDREU.  1'5 punts.

Bon inici de temporada d'aquest equip, que també va destacar durant l'anterior. Ha jugat les dues rondes amb els mateixos 10 jugadors. Primer va fer un empat contra el Cerdanyola Vallès en un matx igualat. A ronda 2 important victòria mínima contra el Terrassa. La propera ronda 3 jugarà contra el complicat Escola d'Escacs de Barcelona. Destaquen les puntuacions de jugadors com Arian Gonzalez, Akbarinia, Antoni Castelltort i Sergi Subirats amb 1'5 punts.


SCC SABADELL.  1 punt.

SCC Sabadell es presentava amb un equip aspirant al títol de la categoria; però va haver una punxada inesperada a ronda 1 contra el Mollet. A ronda 2 l'equip ha reaccionat guanyant de forma convincent al Cerdanyola Vallès. Propera ronda 3 un altre matx de poblacions del Vallès contra el Terrassa. Destaquen puntuacions de jugadors com Alvar Alonso, Carles Díaz Camallonga i Enrique Colon amb 1'5 punts. 13 jugadors utilitzats.


MOLLET. 1 punt.

El Mollet ha jugat contra dos dels equips més potents de la Lliga; el SCC Sabadell i el Barberà. Ha aconseguit una important victòria contra el primer i va perdre contra el segon. Si juguen amb la seva alineació titular a propers encontres pot ser un equip competitiu contra qualsevol. A propera ronda 3 matx contra el Sitges que encara no ha estrenat el marcador. Destaquen els 2 punts aconseguits per Pere Garriga, o els 1'5 punts del jove Jordi Bals. 12 jugadors utilitzats.


CERDANYOLA  VALLÈS.  0'5 punt.

Va començar amb un empat contra el sòlid Sant Andreu. La darrera ronda 2 derrota contra el fort SCC Sabadell. Propera ronda 3 contra el fort Barberà. S'han repartit força els punts entre els seus jugadors; hi ha varis amb 1 punt de dues partides. 11 jugadors utilitzats.


SITGES.  0  punts.

Inici amb derrota contra el Barberà, i després contra Escola d'Escacs de Barcelona; dos dels equips més potents de la Lliga. Propera ronda 3 contra el Mollet on intentaran reaccionar. Hi ha alguns jugadors amb 1 partida guanyada com Marcet, Almirall o Ayas. 12 jugadors utilitzats.


TERRASSA.  0 punts.

Inici amb derrota contra el fort Escola d'Escacs de Barcelona; ronda 2 derrota mínima contra el Sant Andreu. Propera ronda 3 contra el SCC Sabadell, complicat per intentar reaccionar. S'han repartit força els punts entre els seus jugadors. Destaca la solidesa de Miguel Muñoz de primer tauler, on encara no ha perdut cap partida. Ha utilitzat els mateixos 10 jugadors en els dos matxs.


ALINEACIÓ  DE  LES  JORNADES  1,2;  GRUP  2



1) Aimen Rizouk   Barberà
2) Arian Gonzalez   Sant Andreu
3) Pere Garriga      Mollet
4) Antoni Gual    Escola d'Escacs de Barcelona
5) Lázaro Lorenzo   SCC Sabadell
6) Jorge Alberto Ramírez   Escola d'Escacs de Barcelona
7) Antoni Castelltort     Sant Andreu
8) Benjamin Pérez     Barberà
9) Carles Díaz Camallonga   SCC Sabadell
10) Jordi Bals       Mollet



GRENKE  CHESS  CLASSIC







Ronda 2

Baramidze  -  Aronian          1/2  -  1/2
Carlsen  -  Adams                   1  -  0
Anand  -  Naidistsch              1/2  -  1/2
Caruana  -  Bacrot                  1/2  -  1/2

Classificació després ronda 2

Magnus Carlsen    1'5 punts.
David Baramidze     1 punt.
Levon Aronian         1 punt.
Arkadij Naiditsch     1 punt.
Etienne Bacrot          1 punt.
Viswanathan Anand  1 punt.
Fabiano Caruana       1 punt.
Michael Adams        0'5 punt.


Propera ronda 3

Bacrot  -  Anand
Aronian  -  Caruana
Adams  -  Baramidze
Naiditsch  -  Carlsen



FESTIVAL  GIBRALTAR



Web Oficial

Chess Results

Crònica Europe Echecs

Article chess live després ronda 7


Classificació després ronda 8

Hikaru Nakamura   7'5 punts.
David Howell          6'5 punts.
Daniel Naroditsky   6'5 punts.
Axel Bachmann       6'5 punts.    CE Mollet

Propera ronda 9

Axel Bachmann  -  Hikaru Nakamura
Howell  -  Naroditsky


Partida ronda 8

Nakamura   1
Yu yangyi    0