dimarts, 24 de febrer del 2015

Anàlisi Grup 1 Divisió d'Honor Lliga Catalana després ronda 5. Tomashevsky segueix líder a Tiblisi després ronda 8


Segueix en directe







CRÒNIQUES  A  WEBS  DE  CLUBS














ANÀLISI  GRUP  1  DIVISIÓ  D'HONOR   LLIGA  CATALANA


Foto Matx Peona i Peó - Montcada



BARCELONA  UGA.  5 punts.

Continua liderant el grup amb solvència després d'una clara victòria davant el Tres Peons, que estava realitzant un notable torneig. Encara que el Barcelona Uga havia perdut alguns efectius aquesta temporada, la veritat és que ha inicial la Lliga impecable i es presentarà a la fase final com un dels aspirants al títol. En aquest grup li queda jugar contra el Figueres i el Foment Martinenc; dos equips consolidats a Divisió d'Honor i que li poden posar les coses difícils. Només 11 jugadors utilitzats al primer equip. Els que de moment ofereixen millor rendiment Xavi Vila 4 punts, David Pardo 4 punts, Robert Alomà 4'5 punts, Eduard Ibañez 4 punts, Luís Luna 5 punts.


SANT  JOSEP  DE  BADALONA   3'5 punts.

Després de la victòria del Sant Josep contra el Catalunya, el primer continua mantenint les posicions capdavanteres del grup. Sembla encarrilar ja la seva classificació pel grup de la lluita pel títol. Li queda jugar encara contra el Foment Martinenc i el Peona i Peó. Dos equips que estan demostrar ser competitius en aquest grup. Només 11 jugadors utilitzats també a Divisió d'Honor; mantenint el bloc compacte. Destaquen les puntuacions de Lluís Oms, Joaquim Gutierrez i Carlos Fernandez amb 4 punts. 


FIGUERES.  2'5 punts.

Important victòria del Figueres contra el Foment Martinenc a ronda 5. Pot ser un pas endavant molt important per classificar-se pel grup capdavanter. Ara li queda enfrontar-se al líder Barcelona Uga, i una ronda final que pot resultar decisiva contra el Montcada. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Jordi Serra i Emili Colls.


TRES  PEONS.  2'5 punts.

Derrota del Tres Peons contra el potent Barcelona Uga a ronda 5. De moment deixa als de Gràcia als llocs intermitjos de la classificació. Li queden dues rondes on intentarà classificar-se pel grup capdavanter; els rivals seran el Montcada i el Catalunya, equips que li posaran complicat també per la seva necessitat de punts. 15 jugadors utilitzats al primer equip. Destaquen les puntuacions de Jaume Gallart i Filemón Cruz.


FOMENT  MARTINENC.  2 punts.

Derrota del Foment Martinenc en un matx força igualat a Figueres. Li queda un calendari complicat contra el Sant Josep de Badalona i el Barcelona Uga, però intentarà lluitar per puntuar en algun matx. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Manuel Granados, Patrícia Llaneza i Oscar López.


PEONA  I  PEÓ.  2 punts.

Empat del Peona i Peó en un matx molt igualat disputat a l'Escola del Mar contra el Montcada. Els del Guinardó intentaran seguir puntuant als dos matxs que els hi queden. Els seus rivals seran el Catalunya i el Sant Josep de Badalona. 13 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Ferran Cervelló i Marc Capellades.


MONTCADA.  1'5 punts.

Empat del Montcada contra el Peona i Peó en un matx com hem comentat força disputat fins la darrera partida. També per al Montcada seran força importants les darreres partides de la primera fase. Li queden el Tres Peons i el Figueres, dos equips que estan a mitja taula del grup. 14 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Arturo Vidarte, Víctor Vehí, Antoni Fernandez. 


CATALUNYA.  1 punt.

Derrota del Catalunya contra el potent Sant Josep de Badalona. Li queden dues rondes per acabar la primera fase contra el Peona i Peó i el Tres Peons. Tindrà més possibilitats de puntuar en aquests encontres. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Pau Juan 4 punts i Xavier Serrano 3 punts.


EQUIP  GRUP  1  DIVISIÓ  D'HONOR  després ronda 5


1) Fernando Peralta.   Sant Josep de Badalona.
2) Xavi Vila          Barcelona Uga
3) David Pardo     Barcelona Uga
4) Arturo Vidarte   Montcada
5) Robert Alomà    Barcelona Uga
6) Marc Capellades   Peona i Peó
7) Patrícia Llaneza    Foment Martinenc
8) Pau Juan           Catalunya
9) Carlos Fernandez    Sant Josep de Badalona
10) Luís Luna         Barcelona Uga


GRAND  PRIX  TIBLISI







Classificació després ronda 8

Evgeny Tomashevsky    6 punts.
Dmitry Jakovenko          5 punts.
Kasimzhanov                 4'5 punts.
Teimour Radjabov         4'5 punts.
Baadur Jobava                 4 punts.
Mamedyarov                   4 punts.
Leiner Domínguez          4 punts.
Anish Giri                       4 punts.
Alexander Grishuk         3'5 punts.
Peter Svidler                     3 punts.
Vachier Lagrave               3 punts.
Dmitry Andreikin            2'5 punts.


Propera ronda 9

Andreikin  -  Radjabov
Tomashevsky  -  Kasimdzhanov
Jobava  -  Vachier Lagrave
Jakovenko  -  Svidler
Grischuk  -  Leiner Domínguez
Mamedyarov  -  Anish Giri