dimarts, 3 de març del 2015

Anàlisi Grup 1 Divisió d'Honor després ronda 6. Molta igualtat al Campionat d'Europa Individual després 7 rondes


Segueix en directe








CRÒNIQUES  A  WEBS  DE  CLUBS














ANÀLISI  GRUP  1  DIVISIÓ  D'HONOR  DESPRÉS  6 RONDES

Barcelona Uga, Sant Josep de Badalona i Tres Peons ja classificats pel grup capdavanter.

Figueres, Foment, Peona i Peó i Catalunya lluitaran per l'altre plaça. Tot i que per enfrontament Peona i Peó i Foment ho tindran molt complicat.

Montcada intentarà aconseguir algun punt valuós sumat als que ja té.


BARCELONA  UGA.  6 punts.

Clara victòria del Barcelona Uga a ronda 6 contra el Figueres. De moment els de Barcelona segueixen líders en solitari de la Lliga, i afrontaran la segona fase amb opcions a revalidar el títol. Darrera ronda complicada contra el Foment Martinenc que intentarà passar a segona fase amb el grup capdavanter. Els jugadors amb millor puntuació del Barcelona Uga són Luis Luna 6 punts, Xavi Vila 5 punts, David Pardo 5 punts, Robert Alomà 5'5 punts; interessants també els 4 punts de Dani Alsina al 1er tauler amb dues victòries darreres consecutives. 12 jugadors utilitzats.


SANT  JOSEP  DE  BADALONA.  4'5 punts.

Victòria del Sant Josep de Badalona contra el Foment Martinenc, consolidant al primer a la segona posició del grup. Serà un equip força competitiu a segona fase per la lluita pel títol. Ara li queda a ronda 7 contra el Peona i Peó que intentarà puntuar en aquest matx. Els jugadors amb millor puntuació dels de Badalona són Lluís Oms 5 punts, Joaquim Gutierrez 4'5 punts, Carlos Fernandez 5 punts; també interessants els 4 punts de Peralta al 1er tauler o les tres victòries consecutives de Ramón José. 12 jugadors utilitzats.


TRES  PEONS.  3'5 punts.

Important victòria del Tres Peons contra el Montcada, asegurant el seu pas al grup capdavanter a segona fase. La propera ronda matx contra el Catalunya, equip que també ha aconseguit en aquesta ronda 6 un punt molt important en les seves aspiracions de conservar la categoria. El Tres Peons ha repartit força les seves puntuacions, destacant els 4 punts aconseguits per Jaume Gallart. 15 jugadors utilitzats.


FIGUERES.  2'5 punts.

Derrota del Figueres davant el potent Barcelona Uga. Els de l'Empordà encara no s'han asegurat el pas al grup capdavanter de la Lliga. S'ho jugaran a ronda 7 contra el Montcada, equip necessitat de punts en aquest moment. Els jugadors amb més puntuació són Jordi Serra 4 punts i Emili Colls 4'5 punts. 13 jugadors utilitzats.


FOMENT  MARTINENC.  2 punts.

Derrota del Foment contra el potent Sant Josep de Badalona. Els del Martinenc intentaran evitar el grup del la lluita pel descens a ronda 7 contra el Barcelona Uga, però ho tindran força complicat. Destaquen els 4'5 punts d'Oscar López; i interessants els 3 darrers punts d'Alfonso Jerez als primers taulers. Ha estat alineat en aquesta darrera ronda el jove jugador Víctor Alvarez. 14 jugadors utilitzats.


PEONA  I  PEÓ   2 punts.

Derrota del Peona i Peó a ronda 6 contra un rival directe en la lluita per la permanència, el Catalunya Escacs Club. Ara ho tindran complicat per puntuar a darrera ronda d'aquesta primera fase contra el Sant Josep de Badalona. Els jugadors amb millor puntuació són Ferran Cervelló 4 punts i Marc Capellades 4'5 punts. 13 jugadors utilitzats.


CATALUNYA.   2 punts.

Important victòria del Catalunya contra el Peona i Peó a ronda 6. Fins i tot ara aquest equip tindrà alguna opció per evitar lluitar en el grup de descens. Interessant ronda final de primera fase contra el Tres Peons. Si guanyen i el Figueres punxa podria entrar al grup capdavanter, simplement puntuant obtindrà un valuós punt cara a la lluita per la permanència. Destaquen les puntuacions de Pau Juan 4'5 punts i Xavier Serrano 4 punts. 13 jugadors utilitzats.


MONTCADA.  1'5 punts.

Derrota del Montcada contra el Tres Peons. Sembla que haurà de lluitar per la permanència en aquesta Lliga. La propera ronda intentarà aconseguir algun punt contra el Figueres. Destaquen les puntuacions de Arturo Vidarte i Víctor Vehí. Els taulers de davant estan responent, però aconsegueixen poques puntuacions als de darrera. 14 jugadors utilitzats.



EQUIP  GRUP  1   DESPRÉS  6   RONDES



1)Fernando Peralta   Sant Josep de Badalona
2)Xavi Vila     Barcelona Uga
3)David Pardo    Barcelona Uga
4)Arturo Vidarte    Montcada 
5)Robert Alomà   Barcelona Uga
6)Lluís Oms    Sant Josep de Badalona
7)Pau Juan    Catalunya
8)Oscar López    Foment Martinenc
9)Carlos Fernández   Sant Josep de Badalona
10)Luís Luna    Barcelona Uga


CAMPIONAT   EUROPA  INDIVIDUAL








Classificació després ronda 7

Korobov         Ukrania     5'5 punts.
Nepomniatchi   Rússia     5'5 punts.
Motylev            Rússia     5'5 punts.
Sargissian         Armenia  5'5 punts.
Volokitin         Ukrania     5'5 punts.
Howell            Inglaterra   5'5 punts.
Bartel              Polonia       5'5 punts.
Popov             Rússia         5'5 punts.
Nisipeanu       Alemania    5'5 punts.

Francisco Vallejo    4'5 punts.
Ivan Salgado             4 punts.



EL  BLOG  RECOMANA



Interessant video sobre l'anterior Zurich Chess Challenge 2015 a Chess.com






Article a Chess 24 sobre les taules a la èlit dels escacs. Escrit per Carlos Martinez