dimecres, 4 de març del 2015

Anàlisi Grup 2 Divisió d'Honor després 6 rondes. Nepomniachtchi líder de l'Europeu després 8 rondes. Jornades Escacs Infantil a Sabadell


Segueix en directe






ANÀLISI   GRUP  2   DIVISIÓ  D'HONOR  DESPRÉS  RONDA 6

SCC Sabadell i Barberà jugaran un matx a ronda 7 important en la lluita pel títol.

Escola d'Escacs de Barcelona, Mollet i Sant Andreu lluitaran per dues places més al grup de favorits. Els dos darrers juguen entre ells.

Cerdanyola Vallès ha aconseguit punts i intentarà fer algun més per no complicar-se a segona fase.

Terrassa i Sitges tenen difícil evitar el descens; però jugaran entre ells per aconseguir algun punt valuós, que els permeti lluitar encara.


SCC  SABADELL.  5 punts.

Victòria clara del SCC Sabadell davant el Sitges. Ara s'ha situat líder del grup, i tindrà les seves opcions a segona fase per lluitar pel títol. La propera ronda matx molt important contra el Barberà, els dos primers de grup. Destaquen els 4 punts de 5 partides d'Alvar Alonso; 3'5 punts també de 5 partides de Lázaro Lorenzo; 4 punts de 5 partides de Rojas; 4'5 punts de Enrique Colon i Carles Díaz Camallonga. Molt bones puntuacions també dels darrers taulers que han jugat, per exemple les tres partides guanyades per Aleix Jareño. 14 jugadors utilitzats.


BARBERÀ.  5 punts.

Important victòria del Barberà contra el Sant Andreu per asegurar les aspiracions del primer en la lluita pel títol. La propera ronda matx interessant contra el SCC Sabadell, sens dubte l'encontre de la jornada entre els primers de grup. Destaquen els 3'5 punts d'Aimen Rizouk de 1er tauler; els 4 punts d'Erik Martínez; 5 punts de Benjamin Pérez; o els 4'5 punts de Sergi Obon. Han repartit bé els punts a tots els taulers de l'equip. 13 jugadors utilitzats.


ESCOLA  D'ESCACS  DE  BARCELONA.  4  punts.

Després de la clara victòria de l'Escola d'Escacs de Barcelona contra el Mollet, sembla que els primers tornen a tenir possibilitats per lluitar per les primeres posicions. La propera ronda matx contra el Cerdanyola Vallès per passar a segona fase amb el màxim de punts possibles, i certificar el pas al grup capdavanter. Destaquen les puntuacions de Rakhamanov 3 punts de 3 partides; Marc Narciso 5 punts; Jorge Alberto Ramírez 4'5 punts. 15 jugadors utilitzats.


MOLLET.  4 punts.

Derrota del Mollet davant de l'Escola d'Escacs de Barcelona. Ara a propera ronda es jugaran el pas al grup capdavanter contra el Sant Andreu en un matx força interessant. Destaquen les puntuacions de Bachmann 3'5 punts de 4 partides; Vocaturo 4 punts de 5 partides; Pere Garriga 6 punts; Cristian Fernandez 4'5 punts. 16 jugadors utilitzats.


SANT  ANDREU.  3'5 punts.

Derrota del Sant Andreu contra el Barberà. Ara es jugarà el seu pas al grup capdavanter contra el Mollet en un matx clau. Destaca la puntuació d'Eric Domínguez amb 4 punts i 3 victòries consecutives. Han repartit bé els punts a tots els taulers. 14 jugadors utlitzats.


CERDANYOLA  VALLÈS.  2'5 punts.

Victòria important del Cerdanyola Vallès contra el Terrassa. Pasarà a segona fase amb uns punts molt valuosos. Destaquen les puntuacions de Guerra i Jose Eduardo Martínez. 14 jugadors utilitzats.


TERRASSA.  0 punts.

Derrota del Terrassa contra el Cerdanyola i ho va tenint complicat en la lluita per la permanència. Matx important a ronda següent contra Sitges. Destaca la puntuació de Xavier Duran amb 3 punts de 4 partides; també interessants els 3 punts de Enver Sadrija. 14 jugadors utilitzats.


SITGES.  0 punts.

Derrota contra el SCC Sabadell. Ronda següent important matx contra el Terrassa en la lluita per evitar el descens. 16 jugadors utilitzats.


EQUIP  GRUP  2  DESPRÉS  6  RONDES


1)Jose Angel Guerra    Cerdanyola Vallès
2)Marc Narciso   Escola d'Escacs de Barcelona
3)Jose Eduardo Martínez   Cerdanyola Vallès
4)Pere Garriga     Mollet
5)Eric Domínguez    Sant Andreu
6)Cristian Fernandez    Mollet
7)Benjamin Pérez     Barberà
8)Sergi Obon     Barberà
9)Enrique Colon     SCC Sabadell
10)Carles Díaz Camalloga   SCC Sabadell


CAMPIONAT  EUROPA  INDIVIDUAL








El rus Nepomniachtchi líder després 8 rondes amb 6'5 punts.

Seguit de 13 jugadors amb 6 punts.


Partida ronda 8

Nepomniachtchi        Rússia    1
Howell                  Inglaterra   0






JORNADES  SABADELL  ESCACS   INFANTIL




A la web de l'escola del Sabadell podem trobar tot el programa.