dilluns, 9 de març del 2015

Anàlisi Grup 1 Divisió d'Honor Lliga Catalana després primera fase. Actualitat opens catalans en joc


Segueix en directe





CRÒNIQUES   A   WEBS   DE  CLUBS














ANÀLISI  GRUP  1  DESPRÉS  PRIMERA  FASE


Barcelona Uga ha guanyat tots els matxs i es presenta per la lluita pel títol com un dels principals favorits i en excel·lent situació per revalidar-lo.
Sant Josep de Badalona s'ha classificat pel grup capdavanter amb algunes opcions per lluitar també pel campionat.
Tres Peons ha estat la sorpresa positiva del grup amb 4'5 punts aconseguits; classificant-se també pel grup capdavanter.
Figueres ha aconseguit també classificar-se amb 3'5 punts, certificant aquest pas en una emocionant darrera ronda.

Peona i Peó, Foment Martinenc i Catalunya han aconseguit 2 punts. Estaran al grup que lluitaran per mantenir-se a Divisió d'Honor. Els 2 punts poden ser importants, però encara els queda realitzar una bona segona fase per evitar el descens; ja que hi haurà 3 places darreres a evitar.
Montcada ha estat el darrer del grup amb 1'5 punts. Però tindrà les seves opcions de mantenir la categoria intactes, perquè del mateix grup hi ha 3 equips només a mig punt de diferència.


BARCELONA  UGA.  7 punts.

Victòria del Barcelona Uga contra el Foment Martinenc, certificant el seu liderat a la Lliga Catalana amb 7 punts. Afrontarà de forma òptima la segona fase amb opcions al títol. A propera ronda s'enfrontarà a Sant Andreu. Destaquen les puntuacions de Daniel Alsina 4'5 punts, Xavi Vila 5'5 punts, David Pardo 6 punts, Robert Alomà 6'5 punts, Luís Luna 7 punts. 12 jugadors utilitzats.


SANT  JOSEP  DE  BADALONA.  5'5 punts.

Victòria mínima del Sant Josep de Badalona contra el Peona i Peó. A segona fase s'enfrontarà a la següent ronda a Escola d'Escacs de Barcelona, en un matx que promet molta igualtat. Destaquen les puntuacions de Fernando Peralta 4'5 punts, Marcelo Panelo 4'5 punts, Ramón José 4'5 punts amb 4 consecutius, Lluís Oms 5'5 punts, Joaquim Gutierrez 5'5 punts, Carlos Fernandez 4'5 punts. 13 jugadors utilitzats.


TRES  PEONS.  4'5 punts.

Victòria del Tres Peons a ronda 7 contra el Catalunya Escacs Club; els de Gràcia estan realitzant un excel·lent torneig, classificant-se igualment pel Grup A. La propera ronda s'enfrontaran al SCC Sabadell en un complicat matx. Destaquen les puntuacions de Jaume Gallart i Filemón Cruz. 15 jugadors utilitzats.


FIGUERES.  3'5 punts.

Després de la victòria mínima del Figueres contra el Montcada els primers s'han classificat pel grup A o capdavanter. A primera ronda de segona fase enfrontament contra el Barberà, líder de l'altre grup. Destaquen les puntuacions d'Emili Colls i Jordi Serra. 14 jugadors utilitzats.

PEONA  I  PEÓ.  2 punts.

Derrota mínima del Peona i Peó contra el fort Sant Josep de Badalona. Afrontarà la segona fase amb dos punts en el grup B on lluitarà per aconseguir la permanència a Divisió d'Honor. Del darrer enfrontament destaquen els dos punts aconseguits pels joves sub 16 Daniel Garcia Ramos i Xavier Povill. A propera ronda enfrontament contra el Sitges. Destaquen les puntuacions de Ferran Cervelló, David Ayza, Marc Capellades i Daniel Garcia Ramos. 13 jugadors utilitzats.


FOMENT  MARTINENC.  2 punts.

Derrota del Foment contra el fort Barcelona Uga. Amb 2 punts afrontarà la segona fase al Grup B. Del darrer enfrontament destaca el debut al primer equip de Daniel Riu. Propera ronda matx contra el Terrassa. Destaquen les puntuacions de Alfonso Jerez 4 punts, Patrícia Llaneza 4 punts, Oscar López 4'5 punts. 15 jugadors utilitzats.


CATALUNYA.  2 punts.

Derrota del Catalunya a ronda 7 contra el Tres Peons. A segona fase afrontarà el grup B amb 2 punts; següent ronda contra el Cerdanyola Vallès. Destaquen les puntuacions de Pau Juan 4'5 punts i Xavier Serrano 5 punts. 14 jugadors utilitzats.


MONTCADA.  1'5 punts.

Derrota del Montcada en un enfrontament interessant contra el Figueres. Afrontarà el que queda de Lliga al Grup B lluitant per mantenir la categoria. A propera ronda s'enfrontarà al difícil equip del Mollet. Destaquen les puntuacions de Arturo Vidarte i Víctor Vehí amb 5 punts. 14 jugadors utilitzats.


ALINEACIÓ  GRUP  1


1)Fernando Peralta    Sant Josep de Badalona
2)Xavi Vila    Barcelona Uga
3)David Pardo   Barcelona Uga
4)Arturo Vidarte    Montcada
5)Robert Alomà    Barcelona Uga
6)Lluís Oms      Sant Josep de Badalona
7) Joaquim Gutierrez   Sant Josep de Badalona
8) Jaume Gallart    Tres Peons
9) Luís Luna     Barcelona Uga
10)Emili Colls    Figueres



CAMPIONATS   TRES  PEONS



Benjamin Pérez del Barberà, Miguel Muñoz del Terrassa i Marc Gonzalez del Tres Peons lideren el torneig després de 8 rondes.

60 participants.



Josué Exposito guanyador del torneig.




1) Josué Exposito   Peona i Peó    12'5 punts.
2) Albert Ezquerro   Peona i Peó   12 punts.
3) David Ayza          Peona i Peó   11 punts.
Gabriel Beaskoa      Agustí            11 punts.

50 participants.


TORNEIG  CLÀSSIC  SANT  MARTÍ





Miguel Muñoz del Terrassa i Guillem Garcia del Mollet líders del torneig.

100 participants.


TANCAT   PER  NORMA   MI   MONTCADA




Després ronda 7 el líder és Rolando Alarcon amb 6 punts. 


OPEN  LA  LIRA




Felipe Porras és líder amb 7'5 punts de 8 rondes jugades.

44 participants.


OPEN DEL SCC  SABADELL



Roger Rodríguez és líder amb 5 punts de 5 rondes.

57 participants.


INICI  CAMPIONAT  PER  EDATS  PER  EQUIPS  BARCELONÈS








AJEDREZ  TORNEOS