diumenge, 3 de març del 2013

Anàlisi Primera Divisió Grup 2 després ronda 7. Edició Especial Tres Peons a Divisió d'Honor


Líder i equip de Divisió d'Honor l'any que ve

TRES   PEONS

Tres Peons A ja es nou equip de la Divisió d'Honor. (informació facilitada via Facebook per Xavier Martínez Pla, campió per edats del Barcelonès sub 14, que avui ha debutat amb l'equip A, el veiem a la foto).   Amb els punts que té 7 de 7, i tenint en compte que Catalunya i Peona i Peó 2on i 3er han de jugar entre ells ja és matemàtic. Enhorabona per aquest club clàssic del barri de Gràcia de Barcelona, que es troba en un bon moment a nivell nombre de socis i activitats organitzades. Aquesta vegada no destaco puntuacions de jugadors perquè l'èxit resulta conjunt de tothom. Ha guanyat al Gerunda per la mínima en un matx complicat certificant el seu ascens. La setmana que ve jugarà contra el Catalunya en un matx on aquests es juguen molt.





Estan lluitant per places d'ascens. Hi haurà molta emoció encara.

CATALUNYA.   5 i mig de 7. Estan fent un torneig excel·lent, mantenen encara la segona posició que provisionalment seria l'ascens directe. En aquesta ronda 7 han empatat contra el Catalonia en un matx igualat, i és que en aquest grup cada encontre resulta una lluita disputada. Dos dels jugadors més emblemàtics semblen darrerament en bona forma: Jordi Morcillo porta 3 punts a les 4 darreres partides, i Pedro Serrano porta 2 i mig punts a les 3 darreres. Ara li venen dos matxos vitals contra els altres primers classificats; la següent ronda contra el Tres Peons i la darrera contra el tercer el Peona i Peó.

PEONA I PEÓ. 5 de 7. Després de la victòria davant el Sant Boi encara manté opcions a pujar a la Divisió d'Honor. Seria tot un somni per aquest jove equip ja que seria la primera vegada. Darrerament hi ha jugadors / res en bona forma com la primer tauler GMF Ana Matnadze, Francesc Serra amb 2 i mig de 3 a les darreres 3 partides, Ferran Cervelló 4 i mig de les 5, Guillem Subirachs amb 3 i mig de les 4, o Marc López amb 3 de les 3 darreres. Els hi queda jugar contra Gerunda i Catalunya, dos equips molt complicats.

TERRASSA. 4 i mig de 7. Important victòria d'aquest equip contra el Tarragona que també els dóna serioses opcions a pujar o aconseguir plaça de promoció d'ascens. Estaran a la lluita segurament fins al darrer moment. Destaquen jugadors que pasen un bon moment com MF Emili Simon amb 3 punts a les darreres 3 partides, MC Joaquim Armengol amb 3 punts a les darreres 4, MC Joan Canal amb 2 i mig punts a les darreres 3 o MF Marcel Ubach amb 3 punts a les darreres 4 partides. Els hi falta jugar contra el Sant Martí que lluita per eludir el descens i el Catalonia que també els hi posarà molt difícil.

Equips a mitja taula que seran molt perillosos perquè el grup és imprevisible i igualat.

CATALONIA. 3 i mig de 7. Bon empat del Catalonia contra segurament la revelació del grup el Catalunya. Està a mitjà taula fent un digne campionat en un grup molt complicat. Seguirà sent un equip molt dur de batre, ja s'ha demostrat. Destaquen jugadors com el primer tauler MI Joan Mellado amb 5 punts de 6 partides o Juli Pérez amb 5 i mig punts de 7. També està en bona forma el MC Juan Carles Sanpera amb 2 i mig punts a les darreres 3 partides. Li queda jugar contra Tarragona i Terrassa, tots complicats.

SANT  BOI. 3 punts de 7. Aquesta ronda han perdut contra un altre equip revelació, el Peona i Peó. Del Sant Boi resulta molt destacable que han jugat els 7 matxs amb els mateixos 10 jugadors, això és molt complicat d'aconseguir. En aquest equip jugadors amb bona forma podriem citar al MC Daniel Moreno amb 3 punts a les darreres 4 partides i Josep Mitjavila també amb 3 punts a les darreres 4. Els hi queda jugar contra Gran Penya i Sant Martí equips per darrera en la classificació, però igualment perillosos, perquè tots ho són.

TARRAGONA. 3 punts de 7. Aquesta ronda han perdut contra Terrassa i han quedat a mitja taula. Equip que ha utilitzat i rotat un bon nombre de jugadors. Destaca la bona forma del primer tauler el MC Francesc Farran amb 5 i mig punts de 7 partides. També el segon tauler el MC Viacheslav Kaidorov porta un "score" interessant amb 4 punts de 6 partides. Els hi queda jugar contra el Catalonia i el Tres Peons.

Estan lluitant per no baixar de forma molt interessant també. A tot arreu hi ha emoció.


SANT  MARTÍ. 2 de 7. Han aconseguit un punt vital contra Gran Penya per sortir provisionalment dels llocs de descens. Ara encaren el que queda amb més moral i confiança. Evarist Pérez està en molt bona forma portant 3 punts a les darreres 3 partides que ha jugat. També Ricard Llerins està puntuant bé darrerament. Els hi queda jugar contra el Terrassa que ha realitzat també una notable jornada i el Sant Boi. No seran matxs fàcils.

GERUNDA. 1 i mig de 7. De moment provisionalment a plaça de descens, però compte perquè tenen equip per reaccionar clarament. La dada molt significativa és que van vendre molt cara la seva pell contra l'imbatut líder Tres Peons, només perdent per la mínima. La setmana que ve el Peona i Peó no haurà de confiar-se ni molt menys. La darrera jornada contra el Gran Penya en un altre matx important. Jugadors amb bona forma trobem el segon tauler MC Marc Pruja, MC Martí Mayo amb 3 punts a les darreres 4 partides, i interessants també els dos punts de 3 partides jugades del joveníssim actual 3er de Catalunya sub 14 Guillem Salagran amb 2 punts de 3 partides jugades a l'equip A.

GRAN PENYA. 0 de 7. Ho tenen molt complicat o impossible per salvar-se però ho intentaran fins al darrer moment. Cap equip del grup resulta fàcil, aquest tampoc. Aquesta jornada han perdut contra Sant Martí en un matx vital entre rivals directes. Els hi queda Sant Boi i Gerunda per acabar la temporada. Bon estat de forma d'Ivan Marina amb 2 punts a les darreres 2 partides jugades.

Demà dilluns dia 4 per la nit Anàlisi de la Divisió d'Honor.

No us ho perdeu !!

1 comentari:

Guillem ha dit...

Gran anàlisi d'un grup complicadíssim i interessantíssim!