dilluns, 11 de febrer del 2013

Anàlisi Primera Divisió Per equips Grup 1 després ronda 4

Acabada aquesta ronda 4 farem una anàlisi de la Primera Divisió Catalana Grup 1 equip per equip; la situació dels mateixos i com poden encarar la resta de la temporada. La setmana que ve li tocarà el torn a l'altre grup de la Primera Divisió. Naturalment les dues setmanes analitzarem l'actualitat de la Divisió d'Honor igualment en propers dies.

PRIMERA   DIVISIÓ   GRUP   1

Equips favorits líders i amb predisposició per pujar a Divisió d'Honor

LLEIDA. 4 de 4. Equip que podria jugar a Divisió d'Honor tranquilament. Favorit indiscutible a retornar a la màxima categoria. Estan jugant taulers per davant de molta entitat i categoria com:  MI Jorge Gonzalez, MI Guillem Baches, MF Alejandro Barbero o MF Jordi Coll entre altres. A més poden jugar amb taulers per darrera que ronden els 2200, però curiosament en alguns matxs no ho estan fent; igual els interessa reforçar el B també. En el matx important contra el Reus Deportiu van jugar amb tot i van aconseguir una important victòria per 7 a 3. De moment ningú pot competir amb ells i van encaminats a l'ascens.

MOLLET. 4 de 4. Club que podria aconseguir un històric ascens a Divisió d'Honor si segueixen amb aquesta bona ratxa. En un principi no partien de favorits però la seva imbatibilitat i el seu lideratge els situa ara com a una de les referències del grup. Es un equip força jove, no falta il·lusió i ganes. Han guanyat alguns matxs per no massa diferència, com l'últim contra Barcelona Uga B per la mínima; però això encara els hi anirà donant més confiança i moral cara al futur. De moment en posició d'ascens a la categoria somiada. Destaquen jugadors com: MC Mariano Mayans, MC Jordi Bals, MC Ricard Morros, Pere Garriga.

Favorit, que ha punxat en un matx important, però hi ha equip per tornar a dalt de tot

REUS   DEPORTIU. 3 de 4. Un dels equips que partia com a favorit. De moment mantè plaça de promoció, però s'ha rebaixat el seu favoritisme no tant per perdre el matx contra el potentíssim Lleida, sino potser pel resultat de 7 a 3. De tota manera el Reus Deportiu no està perdonant en els altres matxs i estarà segur atent per si punxen els dos de dalt. Ganes hi ha de pujar que ningú ho dubti. Es un equip molt, molt compacte en els taulers de darrera, aquests poden seguir fent molts punts. Destaquen jugadors com MF Pedro Zurano, MC Joan Herrero, MC Joan Montell.

Equip filial poderós que està somiant amb plaça d'ascens o promoció

SC  SABADELL   B. 3 de 4. Sempre un filial pot variar l'alineació depèn de les necessitats dels altres equips, però aquest m'ha semblat per les actes que està presentant un equip molt potent. Als dos darrers matxs està jugant de primer tauler el MC Miquel Monraba que dóna força a l'equip, compte pels altres que això es pot anar repetint si segueixen els bons resultats. Van perdre 8 a 2 contra el líder Lleida, però la resta impecable. En general detecto alineacions amb noms o jugadors joves amb il·lusió i ganes. Altres destacats són: MC Imar Tallo, MC Oscar Oliva, MC Raul Omar Gonzalez, Carles Díaz Camallonga.

Còmode mitja taula per a dos filials sempre forts i que poden puntuar contra qualsevol

CERDANYOLA  VALLÈS   B. 2 de 4. Compte amb aquest equip. Ja se que ha perdut 2 punts que l'allunyen de la plaça d'ascens però atenció perque com l'equip A poc a poc s'ha anat reforçant a les darreres jornades, aleshores els taulers baixen i el B es beneficia. Un altre factor que els pot beneficiar es que ja han jugat contra els favorits Lleida i Reus Deportiu. Hi ha molta joventut en aquest equip, gent campiona d'Espanya sub 16 com Marc Pozanco, Llàtzer Bru, Daniel Garcia Ramos i David Playa. Il·lusió no falta, encara somien en la promoció.

BARCELONA  UGA   B. 2 de 4. Un altre filial fort que està cumplint. Mitja taula, però té mèrit perque ha jugat contra els dos líders venent molt cares aquestes dues derrotes. Els jugadors que estan jugant mostren un nivell molt digne. M'atreviria a dir que podrien aspirar a més. M'ha semblat detectar que als taulers de darrera afluixen lleument les alineacions potser per reforçar el C que segurament tindrà lluites aferrissades en un altre categoria. A pesar d'això equip molt complicat per jugar, ho està demostrant. Destaquen jugadors com: MF Eduard Ibañez, MF Lluís Oms, MI Héctor Mestre o MC Richard Guerrero entre altres.

Han fet un punt que pot ser vital. Seguiran lluitant fort.

TORDERA. 1 de 4. Equip que ha pujat de categoria però jo crec que està cumplint de forma òptima i el punt que tenen es enganyós, podrien tenir més. Primer van aconseguir una còmode victòria, però després han perdut 3 matxs donant sempre la cara i algun per la mínima. Clarament només 1 punt es enganyós, poden reaccionar, que ningú ho dubti, serà un equip per tothom molt complicat de superar. Destaquen jugadors com: MC Josep Romero, MC Eduard Camps, MC Joan Pedro Ayllon entre altres.

TÀRREGA. 1 DE 4. Un altre equip que té recursos per reaccionar. Portava 0 de 3, però la darrera victòria contra el Tordera li haurà donat una moral brutal. Ara serà un equip que pot fer tremolar a qualsevol. Davant tenen jugadors de molta entitat, en els taulers de darrera afluixen una mica però poden donar la cara. Destaquen jugadors com: MC Albert Ramon, MC Joel Visa o MC Israel Campos.

De moment per sota però no tiraran la tovallola. Hi ha recursos i ganes per reaccionar.

IDEAL  CLAVÉ. 0 de 4. El grup es difícil i són conscients, per tant saben el terreny que trepitjen i això és el primer pas per reaccionar. No estan tirant la tovallola perque a tres matxs i contra equips complicats han perdut de pocs punts; a més segueixen presentant alineacions competitives. Per mi ningú es pot refiar d'ells. Destaquen jugadors com: MC Carlos Martin, MC Xavier Garcia Gil o MC Josep Pellús.

CONGRÉS   0 de 4. No han puntuat tampoc, però atenció perque és un equip experimentat, i segur curtit en mil batalles; podrien plantar cara a qualsevol i experimentar una reacció per evitar el descens. Ningú pot descartar que remonti. Destaquen jugadors com: MC Pere Martínez, MC Carlos Oliver, MC Fermí Tejero.