dimecres, 6 de febrer del 2013

Anàlisi Territorial Per edats Barcelonès després ronda 6

A punt de començar la ronda 7 del Territorial Per edats del Barcelonès farem l'anàlisi com va la classificació categoria per categoria:

Després 6 rondes, a falta de dos:

Sub 18:

Els jugadors del CE Sant Andreu Ferran Gonzalez i Oriol Delisau estan dominant el torneig amb 5 i mig punts. El seu liderat s'ha mantingut des del principi. Els seus perseguidors amb 4 punts queden una mica lluny, són Carlos Rojano de La Colmena, Nicolas Garcia del CE Sant Andreu i Pau Juan del Catalunya.

Sub 16

Martin Forsberg del Foment Martinenc i Oriol Porta de Ateneu Colon són els líders amb 5 punts. Els seus perseguidors amb 4 i mig punts son Rocco Ballester del Foment Martinenc, Carlos Hernández de La Colmena i Jesús Ligero de Peona i Peó. En aquesta categoria encara poden passar moltes coses. Es manté l'emoció.

Sub 14

Aquí el líder en solitari és Xavier Martínez Pla del Tres Peons amb 5 i mig punts. Té varis perseguidors amb 5 punts: Guillem Porta Ateneu Colon, Manuel Pulido La Colmena, Jaume Lladós Peona i Peó i Pol Bover Vila Olímpica. També està emocionant la cosa. Atenció a les partides Pol Bover - Xavier Martínez Pla; Manuel Pulido - Jaume Lladós i Daniela Velasco - Guillem Porta.

Sub 12

Andrea Jausas d'Edami domina el torneig en solitari. Perseguidors amb 5 punts hi ha: Yang Shu Edami, Albert Castillo Vila Olímpica, Daniel Codina Peona i Peó, Xavier Marzo Ateneu Colon i Marc Pera La Lira. Atenció al "derbi" d'Edami Yang Shu - Andrea Jausas; també altres partides com Albert Castillo - Dani Codina o Xavier Marzo - Marc Pera.

Sub 10

Llibert Cespedes Tres Peons i Eduard Cano Ateneu Colon amb 5 i mig punts son líders i jugaran la partida que pot decidir el campionat. Els seus perseguidors son: Nicolas Jimenez Peona i Peó, Sergi Riu Edami, Nerea Sarrio Edami, Víctor Alvarez Foment Martinenc, Nagore Martínez Tres Peons, Pau Salvador Moya Foment Martinenc, Martí Constans Escola Voramar, Natasha de Blois Peona i Peó i Laura Povill Peona i Peó.

Sub 8

Aquí els liders són Nicolas Jimenez de Peona i Peó i Arnau Castillo Vila Olímpica amb 5 i mig. Artur Taltavull del Congrés i Jan Travesset de CE Sant Andreu son els perseguidors amb 5 punts.

Hi haurà en propers dies més informacions d'aquest interessant campionat !!!