dimarts, 12 de març del 2013

Actualitat Opens Març 2

OPEN    DE    SANTA   EUGÈNIA


Acaba aquest torneig gironí amb la següent classificació en primers llocs:

1) Eduard Aymerich. CE Olot. 8 i mig punts. 2) Sergi Kucherenko. CE Guixolenc. 8 punts. 3) Isaac Gultresa. CE Gerunda. 7 punts. 4) Francesc Xavier Saurina. Gerunda. 6 i mig punts. 5) Juan Antonio Delgado. 6 punts. Santa Eugènia.



OPEN  D'IGUALADA  I   L'ANOIA


Acaba també aquest torneig amb la següent classificació en primers llocs:

1) David Monell. Andorra. 7 punts. 2) Ricard Nadal. Escola d'Escacs Barcelona. 6 i mig punts. 3) Jordi Castells. Catalonia. 6 punts.


TANCAT    PER    A    NORMA    DE    GM     DE    MONTCADA.


Acabada la ronda 6 d'aquest fort tancat MI Hipolit Asís de Barcelona Uga és el líder provisional amb 5 i mig punts; seguit del MF José Camacho del Montcada amb 4 i mig punts; i tercer és MF William Spinoza del Montcada també amb 3 i mig punts. Els 3 jugadors curiosament també estan fent unes puntuacions al Per equips de Catalunya molt destacables, per tant es troben en un gran moment de forma.

La ronda següent sera aquesta, atenció a la partida Asís - Cristian Cruz:

MI Lazaro Lorenzo   -   MF Erik Martínez
GM Orelvis Pérez     -   MF Luis Alberto Gomez Jurado
GM Herminio Herraiz    -  MF Willyam Espinoza
MI Marcelo Panelo     -    MF José Camacho
MI Hipòlit Asís      -     GM Cristhian Cruz

Encara queden 3 rondes per acabar el torneig, poden passar moltes coses.

També aquí a Montcada es prepara un torneig Blitz per a 14 jugadors per al dia 24 de Març. En l'enllaç de chess results del tancat hi ha també adjuntada la informació d'aquest torneig Blitz.


TANCAT   NORMA    MI    SABADELL

Acabada també la norma 6 del tancat el líder és el MF Marc Sanchez del Foment Martinenc amb 5 i mig punts; seguit de MI Luís Rojas del SCC Sabadell; i tercer és MF Raul Omar Gonzalez del SCC Sabadell amb 4 punts. Aquí també faltes 3 rondes. Propera ronda serà la següent, l'enfrontament més interessant és Filemon Cruz - Marc Sánchez:



Carles Díaz Camallonga    -   MF Raul Omar Gonzalez
Teodoro Asensio     -     Imar Tallo
Javier Amores      -     MI Jonathan Cruz
MI Filemon Cruz     -    MF Marc Sanchez
MF Joseph Ryan     -     MI Luis Rojas



OPEN   DE   SABADELL

Aquí jugades 6 rondes el líder és el MC Marc Campos de SCC Sabadell amb 5 i mig punts. Segueixen empatats a 5 punts Adrià Campos i Francisco Fernandez tots dos del SCC Sabadell i també Josep Maria Solé del Balsareny - Sallent.

La següent ronda 7 Marc Campos juga amb blanques contra Josep Maria Solé. Mentre que Adrià Campos juga contra Francisco Fernández.


TORNEIG  CLÀSSIC    INTERNACIONAL   SANT   MARTÍ

Aquest torneig només li queda una ronda; finalitzada la vuitena els líders provisionals són MI Arturo Vidarte del Montcada amb 6 i mig punts, empatat amb MN Jaume Anguera del Sant Andreu també amb 6 i mig punts. Els perseguidors amb 6 punts són MK Francisco Nuñez del Sant Martí, GM Miguel Muñoz del Cerdanyola Vallès i també MF Willyam Spinoza del Montcada.

La darrera ronda serà molt interessant. Willyam Spinoza juga amb blanques contra Arturo Vidarte. Jaume Anguera juga amb blanques contra Miguel Muñoz.

La setmana que ve més informació d'aquest torneig i d'altres.


Ara afegim una notícia que apareix a la web de la Federació Catalana d'Escacs:

Ens ha deixat Ramon Crusi i Moré diumenge dia 10 a l'edat de 87 anys, MI d'escacs per correspondència, escriptor de llibres, publicacions d'escacs i col·laborador del Butlletí de la Federació Catalana. El nostre record per aquesta important figura dels escacs catalans.