dimecres, 20 de març del 2013

Campionat de Catalunya Per Edats a Vila-seca

Aquest dissabte 23 de Març comença el Campionat de Catalunya Per Edats que es disputa a Vila-seca. Organitzat per la Federació Catalana d'Escacs. Es un torneig sempre molt ben organitzat i que es disputa en un magnífic hotel.






Serà un campionat on hi hauran algunes novetats importants respecte als premis.

Respecte al Bloc també hi haurà novetats. Serà la incorporació de col·laboradors "corresponsals" "fitxats" per a fer cròniques del mateix. Com són participants NO faran les cròniques allà mentre duri el campionat. Una vegada acabat, enviaran un redactat dies més tard sobre les seves experiències al torneig o resum de la seva categoria o el que vulguin.........

"MERCATO"     DEL    BLOC

Fitxatges (de forma voluntària i desinteressada) del Bloc confirmats:

XAVIER   MARTÍNEZ   PLA.  CE Tres Peons. L'actual campió de Barcelonès sub 14 ha confirmat que col·laborarà amb el Bloc. Insistim: Ho farà al cap de dies d'acabar, mentre estigui allà s'ha de dedicar a entrenar i treballar el campionat. Molta sort Xavier i gràcies !!.



VICTOR    COLLELL. CE Peona i Peó. Un dels redactors de la publicació "Columna Oberta" i també té  un Bloc propi molt interessant on parla de temes del seu club. Hi ha enllaç a la dreta a la llista d'interessants. També ho farà al acabar el campionat. Molta sort i gràcies també !!.




"Rumore": I atenció perquè hi ha converses amb altres participants, però encara no s'ha concretat cap altra fitxatge més........veurem allà a Vila-seca si aconseguim més col·laboradors.........Inclús per a propers opens o torneigs aquesta idea dels col·laboradors pot crèixer..........


1 comentari:

Victor Collell ha dit...

Moltes gràcies Enric! Ho redactaré encantat.