dilluns, 17 de juny de 2013

Crònica i fotos IV Actiu Memorial Lorente. Guanya Orelvis Pérez

IV  ACTIU  MEMORIAL  LORENTE

ORGANITZAT  PEL  CLUB   ESCACS   SANT  BOI


S'ha disputat a la localitat de Sant Boi l'Actiu puntuable pel Circuit Català, IV Memorial Lorente. Magnífiques sales de Joc a la Biblioteca Jordi Rubio i Balaguer. 156 participants.El guanyador ha estat el jugador del Montcada Orelvis Pérez que continua liderant la classificació del Circuit Català.

CRÒNICA  DEL  TORNEIG

Rondes 1 i 2

Sempre resulten rondes on els favorits van puntuant i s'aclareixen classificacions. Però també es produeixen sorpreses com a la ronda 1 on el GM Cristhian Cruz, guanyador a l'Actiu "Ajedreznd" va fer taules contra el jove Oriol Serra del Figueres en un emocionant final.

També hi ha en aquestes rondes partides interessants i disputades, com aquesta entre GM Daniel Alsina i David Vigo.


Ronda 3

Aquesta ronda ha estat especialment emocionant perquè es produien els primers enfrontaments entre jugadors favorits.Igualada partida entre GM Marc Narciso i MI Víctor Vehí.MF Julio Hernando jugava contra el guanyador a Mollet el GM Aimen Rizouk, un altre a seguir en el Circuit Català.I interessant duel també a la taula 1 entre el MI Alfonso Jerez i el GM Fernando Peralta.Al finalitzar aquesta ronda quedaven 13 líders amb 3 punts de 3. Quedava molta lluita encara.

Ronda 4 i 5

La ronda 5 es presentava molt emocionant. 7 jugadors apareixien amb 4 punts de 4; eren Josep Oms, Felipe Porras, Ana Matnadze, Orelvis Pérez, Marc Sanchez, Leonardo Valdés i Lluís Maria Perpinyà. Aquests enfrontaments entre ells prometien molt.

La següent partida ha estat molt seguida, MF Marc Sanchez contra MI Leonardo Valdés.Finalitzada la ronda 5 quedaven dos jugadors amb 5 punts, MI Ana Matnadze i GM Josep Oms. Els dos estaven realitzant un excel·lent torneig. Arribavem al descans del migdia i el dinar per recuperar forces.


Ronda 6

Una de les partides del campionat, els dos líders s'enfrontaven, Oms i Ana Matnadze. Un dels moments determinants d'aquesta important partida. Orelvis Pérez, que després guanyaria el torneig observa atentament.


Ronda 7

Ana Matnadze es presentava com a líder solitari del torneig amb 6 punts de 6 partides, però aquí toparia amb el vigent campió d'"Ajedreznd" Cristhian Cruz.


MI Jorge Gonzalez ha fet un notable torneig. Aquí s'enfrontava a GM Aimen Rizouk. Al fons es veu GM Josep Manuel López contra Orelvis Pérez, un clàssic ja dels escacs catalans; recordem final de Catalunya.......Notable torneig d'un dels ídols del club local el Sant Boi, MF Ramon Chalmeta amb negres s'enfrontava a Juan Carles Vila.


Seguidament dues partides interessants. En primera instància duel del Cerdanyola VallèsMF Julio Hernando contra GM Fernando Peralta. Al costat la jove promesa MC Carles Díaz Camallonga contra el GM Marc Narciso.


Finalitzada la ronda 7 el líder en solitari era el GM Cristhian Cruz.

Ronda 8

La partida que ha creat més espectació d'aquesta ronda ha estat la del fons entre MI Leonardo Valdés i GM Josep Oms. En primera instància GM Daniel Alsina i MF Julio Hernando finalitzen el seu enfrontament.Finalitzada aquesta ronda els líders eren Jorge Gonzalez, Ana Matnadze i Orelvis Pérez que havien guanyat la ronda anterior.

Ronda 9

Orelvis Pérez guanya la seva partida i es proclama vencedor; segueix líder del circuit i certifica el seu bon estat de forma.

Classificació final

1) GM Orelvis Pérez       Montcada            8 punts.
2) MI Ana Matnadze       Peona i Peó        7'5 punts.
3) MI Leonardo Valdés  Foment Martinenc  7 punts.
4) GM Karen Movziszian     Sant Andreu     7 punts.
5) GM Miguel Muñoz      Cerdanyola Vallès  7 punts.
6) MI Jorge Gonzalez     Lleida                      7 punts.
7) GM Josep Manuel López  Sabadell           7 punts.
8) GM Cristhian Cruz    Escola Escacs BCN  7 punts.
9) MI Marcelo Panelo   Sant Josep Badalona  7 punts.
10) MF Lluís Oms         Barcelona Uga           7 punts.
11) MI Lázaro Lorenzo  Sant Josep Badalona  7 punts.

156 participants.

Podi dels tres primers classificats: