Són Notícia:

E SPORTS
CIRCUIT CATALÀ - ACTIU MEMORIAL EZEQUIEL MARTIN MOLLET - PERE GARRIGA
GRAND CHESS TOUR - SUPERBET ROMANIA - MAMEDYAROV

dilluns, 24 de febrer de 2014

Anàlisi Divisió d'Honor Grup 1 després ronda 5. Calendari Per Edats Per Equips Barcelonès.


Grup Lliga Catalana a Facebook


ANÀLISI   GRUP  1  DIVISIÓ  D'HONOR  DESPRÉS  RONDA  5


SCC SABADELL   4'5 punts.

Empat del SCC Sabadell en el gran matx de la jornada contra l'altre favorit el Sant Josep de Badalona. De moment el manté en el liderat, però deixant la lluita pel títol oberta i emocionant fins al final. El SCC Sabadell presentava un potent equip encapçalat pel primer tauler Francisco Vallejo; amb reforços que han jugat poques rondes com Lluís Comas o Josep Oms; i sense pràcticament cap baixa significativa. En aquest equip destaquen puntuacions com les d'Alvar Alonso 4'5 de 5 partides, Jordi Magem 3 de 4, Michael Rahal 3'5 de 5, Jose Maria Hernando 4 de 4. En general puntuacions altes als taulers de davant i als de darrera. El proper dissabte complicat matx contra una de les revelacions de la temporada: el Sant Andreu que porta 4 punts però acabant de perdre contra l'Escola d'Escacs de Barcelona. El SCC Sabadell segueix sent el favorit, però no es pot confiar, qualsevol relliscada li pot costar el títol.

SANT  JOSEP  DE  BADALONA   4'5 punts.

Sant Josep de Badalona va aconseguir puntuar en el matx de la jornada contra SCC Sabadell. Presentava les baixes de Kogan i Dvirniyy, però el gran reforç de Georgiev que va entaular amb Vallejo. Es un equip que ha demostrat que lluitarà pel títol fins al final; s'ha reforçat amb encert i donarà molta emoció a la Lliga. Aquest proper dissabte complicat matx contra Cerdanyola Vallès, que va aconseguir una victòria còmode i important contra el Sitges. Els de Cerdanyola arribaran amb molta moral i ganes per donar la sorpresa; el Sant Josep de Badalona serà favorit però pot ser un matx interessant. Els jugadors amb millor puntuació del Sant Josep són: Joan Fluvià 4'5 punts de 5 partides, Jordi Fluvià 3'5 de 5, Marcelo Panelo 3'5 de 5, Orelvis Pérez 2'5 de 3, Ramon José 4'5 de 5.

SANT  ANDREU   4 punts.

Sant Andreu cedeix el liderat compartit que disfrutava després de la derrota davant l'Escola d'Escacs de Barcelona. Segueix amb 4 punts en una posició que li pot facilitar classificar-se entre els 4 primers de grup. Equip sempre molt compacte, aquesta setmana ha tingut la baixa d'Eric Dominguez que ha estat substituit amb victòria per Jaume Anguera. Entre els jugadors amb millor puntuació podriem destacar a Antoni Castelltort 4'5 punts de 5 partides, Eric Dominguez 3'5 de 4, Arian Gonzalez 3'5 de 5, Ferran Gonzalez 3 de 5, o el primer tauler Karen Movsziszian amb 3 de 5. El proper dissabte difícil matx contra el líder SCC Sabadell, però segur que els de Sant Andreu intentaran donar la sorpresa i tractar de puntuar.

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA  3 punts.

Després de dues derrotes consecutives a les rondes 3 i 4, l'Escola d'Escacs de Barcelona necessitava aquesta important victòria a la ronda 5 contra Sant Andreu, equip que s'estava mostrant molt fort. Per aquest matx si ha jugat el primer tauler Kevin Spragget que ha estat un important reforç; en general l'alineació de l'Escola d'Escacs de Barcelona ha resultat molt competitiva. De moment ha estat un equip que ha rotat força alguns jugadors en els taulers del darrera, han utilitzat un total de 16 jugadors en aquestes rondes jugades. El integrants amb millor "score" són Viktor Moskalenko amb 3'5 punts de 5 partides i Alexandre Bofill 3'5 de 5. El proper dissabte matx contra Reus Deportiu. De moment aquests són els darrers del grup, però l'Escola no es pot confiar perquè aquests acaben d'empatar contra Tres Peons i arribaran amb moral.

CERDANYOLA VALLÈS   2 punts.


El Cerdanyola Vallès agafa aire després de la important victòria contra el Sitges en aquesta ronda 5. Ara podria tornar a intentar lluitar per les 4 primeres places classificatòries del grup; després d'un inici de lliga irregular comença a reaccionar i pot ser un equip complicat. El proper dissabte pot tenir les seves opcions contra el potent Sant Josep de Badalona. Tot dependrà de les alineacions que presentin el dos equips; es presenten alguns dubtes interessants en aquestes. Els jugadors amb millor puntuació del Cerdanyola Vallès són: Miguel Muñoz 3 punts de 5 partides, Michael Oratovsky 3'5 de 5, Francisco Baños 3'5 de 5, Gabriel Castellet 3'5 de 5.

SITGES    1 punt.

Derrota del Sitges en aquesta ronda 5 contra el Cerdanyola, que ja definitivament deixa al primer exclussivament lluitant per la permanència. Aquest proper dissabte important matx contra el Tres Peons, un dels rivals directes. Al Grup Lliga Catalana de Facebook es dona força favorit als de Gràcia, però no acabo d'estar d'acord. El Sitges va demostrar la temporada anterior que planteja molt bé els matxs importants amb rivals directes, igualment en aquesta Lliga va aconseguir un punt que pot ser bàsic contra el Reus Deportiu a ronda 4; també cal comentar l'experiència d'alguns jugadors a la màxima categoria. El Sitges contra el Tres Peons pot ser un rival molt complicat sino presenta baixes significatives. Destaquen puntuacions com Jose Luis Maroto amb 3'5 de 5 o Jaume Almirall amb 2'5 de 4.

TRES  PEONS   0'5 punt.


Tres Peons portava 0 punts a ronda 4 però estava realitzant una Lliga interessant amb puntuacions altes davant dels equips més potents. En aquesta ronda 5 ha empatat contra Reus Deportiu, rival directe en la lluita per la permanència. Tres Peons confiava en la victòria, però davant el Sitges aquest dissabte encara pot reaccionar i puntuar per aconseguir l'objectiu de la permanència. Té un equip més compacte que el rival i intentarà fer valer la superioritat en elo dels taulers de darrera. Els jugadors amb millor puntuació són Jonathan Cruz i Joan Prat amb 3 punts de 5 partides.

REUS  DEPORTIU    0'5 punt.

Important empat del Reus Deportiu en aquesta ronda 5 contra el Tres Peons. Li permet afrontar la lluita per la permanència amb major optimisme. Els jugadors amb millor puntuació són: Xavier Solé, Ruben Fernandez i Miquel Angel Fernandez. Aquest proper dissabte matx complicat contra l'Escola d'Escacs de Barcelona, que ha guanyat en ronda 5 amb una alineació sense pràcticament baixes. El Reus Deportiu ho té complicat però no es pot descartar una sorpresa.


ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA  GRUP  1  RONDA  51)Miguel Muñoz    Cerdanyola Vallès
2)Filemon Cruz   Tres Peons
3)Cristian Cruz Escola Escacs de Barcelona
4)Alvar Alonso    SCC Sabadell
5)Jordi Fluvià    Sant Josep de Badalona
6)Javier Fernandez    Reus Deportiu
7)Jaume Almirall  Sitges
8)Eduard López Agustench   Escola d'Escacs de Barcelona
9)Llatzer Bru   Cerdanyola Vallès
10)Jaume Anguera   Sant Andreu  


ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  GRUP  1  DESPRÉS  RONDA  51)Miguel Muñoz    Cerdanyola Vallès   3 punts.
2)Joan Fluvia    Sant Josep de Badalona   4'5 punts.
3)Alvar Alonso   SCC Sabadell                   4'5 punts.
4)Jordi Fluvià   Sant Josep de Badalona   3'5 punts.
5)Antoni Castelltort      Sant Andreu        4'5 punts.
6)Alexandre Bofill   Escola d'Escacs de Barcelona   3'5 punts.
7)Francisco Baños    Cerdanyola Vallès       3'5 punts.
8)Michael Rahal   SCC Sabadell         3'5 punts.
9)Ramon José   Sant Josep de Badalona   4'5 punts.
10)Jose Maria Hernando    SCC Sabadell     4 punts.


CALENDARI  CAMPIONAT  PER  EDATS  PER  EQUIPS  BARCELONÈSCategories Sub 18 i sub 16

Seu: Federació Catalana d'Escacs.

Divendres tarda. 18 h 30 m

Dies; 7, 14, 21, 28 Març i 4 abril.

Categories Sub 14, sub 12, sub 10

Seu: Casinet d'Hostafrancs (sub 10 i sub 12)
Seu: CN Joan Pelegrí (sub 14)

Divendres tarda. 18 h 30 m

Dies, 7, 14, 28 Març, 4, 25 abril.

Categoria sub 8

Seu: Federació Catalana d'Escacs

26 abril; 9, 16 Maig.

1 dissabte tarda i 2 divendres tarda.


ANUNCI  DEL  BLOG
Aquest dijous 27 de Febrer a les 19 h al club Barcelona Uga. Classe temàtica sobre Paul Morphy; impartida per Richard Guerrero. Història, videos, anecdotes, anàlisi de posicions i partides.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

MI Richard Guerrero? ;)

Enric Garcia Garrido ha dit...

Ok, si, ja ho he corregit!. M'equivoco moltes vegades amb les titulacions. A molts ja no els hi poso per no equivocarme. Gràcies Jordi per seguir diariament el meu blog!