Són Notícia:

CIRCUIT CATALÀ - LA POBLA DE LILLET -
COPA DEL MÓN
CAMPIONAT ESPAÑA SUB 16 - YINGUI LIN

dimecres, 31 de desembre de 2014

Pere Garriga guanya l'Open Stadium Casablanca. Programa Radiosa Actualitat. Open Nadal del Guinardó després ronda 5. Inclou Crònica Xavier Martínez Pla. Enllaços Calendaris Lliga Catalana.

OPEN  STADIUM  CASABLANCA

Chess Results

Crònica Escacs Mollet

Crònica web Stadium Casablanca


Pere Garriga del CE Mollet campió del torneig.


Classificació final

1) MF Pere Garriga    CE Mollet     7 punts.
2) GM Salvador del Rio                  7 punts.
3) GM Michael Oratovsky   Israel   7 punts.

101 participants.FESTIVAL  GRONINGENWeb del Torneig

Classificació i rondes

Classificació final

1) MI Alexander Donchenko    Alemania   8 punts.
2) GM Benjamin Bok                  Holanda     7 punts.
3) GM Alexander Ipatov              Turquia      7 punts.

9) GM Daniel Alsina            Barcelona Uga     6 punts.PROGRAMA  RADIOSA  ACTUALITATPrograma Podcast gravat 31 Desembre 2014.
Participem Víctor Collell, Xavier Martínez Pla i jo mateix Enric Garcia.

Temes tocats:

- Open Nadal Guinardó.
- Campionat d'España de clubs sub 16 a Benidorm.
- Festival Bali. Desqualificació d'un jugador. Opinió campionats sub - elo.
- Memorial Garcia Ilundain.
- Sunway Chess Festival de Sitges.
- David Ayza proper convidat del programa.OPEN  NADAL  GUINARDÓ

MEMORIAL  FRANCESC  XAVIER   CARDÓWeb de Peona i Peó

Informació i calendari del Torneig

Chess ResultsClassificació després ronda 5

MC Felipe Porras     CE Badalona   5 punts
MI Lluís Maria Perpinyà   SCC Sabadell   4 punts.
MC Ricard Brusi            Sant Cugat         4 punts.
Xavier Povill                   Peona i Peó         4 punts.

Grup B

Sergio Recio     Sant Feliu    5 punts.
Javier Gonzalez   Congrés   4'5 punts.

125 participants.


CRÒNICA  XAVIER  MARTÍNEZ  PLA


Avui s’ha disputat la cinquena ronda del IV Obert d’escacs de Nadal del Mas Guinardó, organitzat pel C.E Peona i Peó. Degut a que era la última partida del 2014 tothom volia acabar el any amb una victòria, es podia contemplar com la gent estava més nerviosa de costum. Avui ha estat la primera de les dos sessions en les que es disputa una ronda matinal, nombrosos jugadors van preferir demanar un bye i poder dormir fins les tantes l’últim dia del any, el bye més sorprenent va estar el de la jugador Radmila que portava quatre de quatre.

Cada jornada que passa i en cada jornada hi ha un jugador més líder, en el Grup A el jove jugador del Badalona el MK Felipe Porras Mateo està intractable, ahir va derrotar al principal favorit per la victòria, Lluis Maria Perpinyà i avui amb les peces al tercer del rànking Artur Valls, si divendres Brusi no para al badaloní, Felipe tindria el torneig gairebé a la butxaca. En l’altre grup, el que no para de firmar victòries és l’u del rànking Sergio Recio del C.E Sant Feliu, en la sisena ronda tindrà una dura partida contra la revelació del torneig el jugador del Congrés Javier Gonzalez Muelas que com està demostrant es troba en un gran estat de forma.

Ronda 6:

Grup A:

Felipe Porras Mateo vs Ricardo Brusi Noguera

Xavier Povill Claros vs Lluis Maria Perpinya

Pau Jover Font vs Artur Valls Marti

Marc Capellades Subirana vs Xavier Martínez Pla

Francisco Fernandez Aguilar vs Joan Ponce Garcia


Grup B:

Javier Gonzalez Muelas vs Sergio Recio Reyes

Radmila Aleksanyan vs Jordi Corretja Torrens

Antoni Gonzalez Moreno vs Manel Martínez Arca

Jordi Volart Buil vs Josep Garcia Perez

Josep Sole Bove vs Carles Vicedo Navau Anàlisi del primer classificat de cada grup:

Grup A:

1r Classificat, MK Felipe Porras Mateo (Badalona, 2410) 5 de 5: Principal favorit en la victòria final, ja ha jugat contra el primer i tercer de rànking. Si divendres derrota al sòlid Brusi, tindrà la quarta edició a les seves mans.

En la primera ronda va derrotar a David Barcelo Sola, en la que va tenir que demostrar tota la seva habilitat defensiva per adjudicar-se el seu primer punt. En la segona partida tot i la qualitat de menys, força compensada, es va imposar en una altra partida llarga contra el veterà Joan Ponce. L’endemà es va veure les cares contra el jove jugador local Xavier Povill, en la que Felipe va guanyar després d’una errada del jove. El dimarts es jugava molt en la lluita del campionat i va derrotar al fort IM del Sabadell després d’una llarga i emocionant partida, en la que Felipe va fer un gran treball posicional. Avui, ha vençut amb les peces negres al MK Artur Valls, el jugador del Colon ha entregat dos peces per torre i peons i tenia força contrajoc, però Felipe ha pogut materialitzar en victòria les dos peces, i aixíns adjudicar-se el seu primer punt.


Grup B:

1r Classificat, Sergio Recio Reyes (Sant Feliu, 1998) 5 de 5: És l’u del rànking, de moment no ha cedit ni la cadira del primer tauler ni cap punt, si divendres derrota a Javier Gonzalez Muelas fará un pas gegant per la conquesta del torneig.

En la primera partida, va guanyar contra el jugador Miquel Molina després d’una llarga partida en la que en tot moment va portar la iniciativa. L’endemà amb les peces negres, després d’una escandinava es va quedar en una posició força delicada i després d’un seguit d’imprecisions del seu rival i de bones jugades per part del negre, va suposar el segon punt del santfeliuenc. En la tercera ronda va derrotar al jugador Marc Torralba després de diferents cops tàctics per part del blanc. El dimarts tenia un altre repte, en aquesta ocasió s’enfrontava al jugador del Mataró Carles Roig, en la que Sergio va aprofitar un error tàctic per part del seu rival i això i la gran diferència de temps del seu rival, va permetre al jugador del Sant Feliu no abandonar el tauler número u. Avui, tenia una interessant partida contra el jugador del Tres Peons Jordi Volart, però avui Sergio tenia el dia, ha combinant sense parar fins que el seu rival inclinés el rei, moment en el que Jordi ha deixat de patir. Divendres es veurà les cares amb el jugador Javier Gonzalez Muelas, una partida que marcarà de ben segur el destí dels dos jugadors.  


Fotografies ronda 4

ENLLAÇOS  CALENDARIS  LLIGA  CATALANA