dimarts, 10 de febrer del 2015

Lliga Catalana. Cròniques de clubs. Anàlisi Grup 2 Divisió d'Honor després ronda 3. Novetat calendari Per Equips Per Edats Barcelonès



Segueix en directe







CRÒNIQUES   A  WEBS  DE   CLUBS















ANÀLISI  GRUP  2  DIVISIÓ  D'HONOR  DESPRÉS 3 RONDES

BARBERÀ. 3 punts.

Barberà continua com a ferm líder del grup després de la darrera victòria contra el Cerdanyola Vallès. La propera ronda no ho tindrà fàcil contra un Terrassa que porta 0 punts, però li va posar les coses molt difícils al Sabadell. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Benjamin Pérez i Sergi Obon amb 2'5 punts. També hi ha varis jugadors amb 2 punts com Aimen Rizouk, Mauricio Vassallo, Jonathan Alonso o Gómez Jurado.

SANT  ANDREU.  2'5 punts.

De moment una de les sorpreses de la Lliga. Ja l'anterior temporada ho va fer molt bé; aquesta amb un bloc molt semblant es troba a les posicions capdavanteres. Aquesta ronda sorprenent victòria contra el potent Escola d'Escacs de Barcelona, amb punts importants als taulers del darrera. La propera ronda intentaran continuar amb aquesta dinàmica contra el Sitges. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions d'Akbarinia i Sergi Subirats amb 2'5 punts.

MOLLET.  2 punts.

Contundent victòria del Mollet contra el Sitges per 10 a 0. De moment és un equip que ha començat bé la temporada, i es troba en situació per intentar classificar-se en el primer grup. La propera ronda matx important contra un Cerdanyola Vallès que voldrà reaccionar després d'un irregular inici. 13 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Pere Garriga amb 3 punts, Jordi Bals 2'5 punts, Vocaturo i Montilla 2 punts.

SCC SABADELL.  2 punts.

El SCC Sabadell ha guanyat aquesta ronda als veïns Terrassa amb més problemes dels previstos, només per un marcador mínim. A propera ronda tractaran de continuar amb victòries contra contra l'Escola d'Escacs de Barcelona, un altre potent equip que tampoc ha començat de forma excel·lent la temporada. Els dos equips tindran la necessitat de puntuar per continuar a les posicions capdavanteres. 13 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Luis Rojas, Carles Díaz Camallonga i Aleix Jareño.

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA.  2 punts.

Sorprenent derrota d'aquest fort equip contra el Sant Andreu per la mínima. Ara necessitaran puntuar contra un altre dels favorits el SCC Sabadell a la següent ronda. Els dos equips han punxat una ronda. 14 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Jorge Alberto Ramírez 3 punts, Marc Narciso 2'5 punts, Gual, Avila i Orteu amb 2 punts.

CERDANYOLA VALLÈS.  0'5 punt.

Van lluitar contra els líders el Barberà però van perdre per 4 a 6. Ara la propera ronda interessant matx contra el Mollet per intentar puntuar i lluitar per entrar al grup capdavanter. 11 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Jose Angel Guerra i Jose Eduardo Martínez amb 2 punts.

TERRASSA.  0 punts.

De moment el Terrassa no ha puntuat però ha lluitat molt tots els matxs, tenint forces opcions; com contra el SCC Sabadell on només van perdre per la mínima. La següent ronda ho tornaran a intentar contra els líders el Barberà. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Ubach, Xavier Duran i Sadrija amb 2 punts. També interessant el rendiment del primer tauler Miguel Muñoz.

SITGES.  0 punts.

Derrota contundent del Sitges a ronda 3, i de moment encara no ha puntuat. Ho tornarà a intentar a la següent ronda contra el Sant Andreu. 14 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Toni Marcet i Ayas, però no van jugar la ronda 3.


ALINEACIÓ  DEL  GRUP  DESPRÉS  3  RONDES



1) Jose Angel Guerra   Cerdanyola
2) Marc Narciso     Escola d'Escacs de Barcelona
3) Sayed Akbarinia    Sant Andreu
4) Pere Garriga        Mollet
5) Luís Rojas           SCC Sabadell
6) Xavier Duran      Terrassa
7) Jorge Alberto Ramírez  Escola d'Escacs de Barcelona
8) Benjamin Pérez     Barberà
9) Sergi Obon          Barberà
10) Aleix Jareño     SCC Sabadell


NOVETAT  CALENDARI  PER  EQUIPS  PER  EDATS  BARCELONÈS


Hi ha algunes importants novetats en el calendari d'aquest torneig.

Un dels dies que estava previst, 27 de Març, NO es pot jugar. Es substitueix aquesta jornada pel  divendres 10 Abril.

Calendari definitiu

6, 13, 20 Març

10, 17 Abril

Hora 18 h 30 m

Seus Federació Catalana d'Escacs categories sub 16 i sub 18.

CN Joan Pelegrí categoria sub 14

Casinet d'Hostafrancs categories sub 10, sub 12.


Categoria sub 8

Els dies de joc són els divendres tarda següents:

24 Abril

8, 15 Maig.

A les 18 h a la seu de la Federació Catalana d'Escacs.

NO els dissabtes tarda com figurava a l'anterior calendari o l'individual.


CAMPIONAT  INDIVIDUAL  PER  EDATS  BARCELONÈS

CATEGORIA  SUB  18


La categoria sub 18 que estan realitzant una Lliga, la ronda que falta es jugarà el dia 27 de Febrer; local Federació Catalana d'Escacs a les 18 h 30 m.


FOTOGRAFIES  CAMPIONAT  INDIVIDUAL


Chess Results categories sub 18 a sub 10

Chess Results categoria sub 8

Enllaços totes les Territorials

Rondes 5 i 6