Són Notícia:

E SPORTS
CIRCUIT CATALÀ - ACTIU MEMORIAL EZEQUIEL MARTIN MOLLET - PERE GARRIGA
GRAND CHESS TOUR - SUPERBET ROMANIA - MAMEDYAROV

diumenge, 10 de gener de 2016

Super Lliga 64Crea el teu equip de Divisió d'Honor de la Lliga Catalana


Normes equip, jugadors i canvis.

- S'han d'escollir 8 jugadors de clubs amb equip a Divisió d'Honor. Només poden repetir-se 2 jugadors d'un mateix club (una única parella), la resta ha de ser de clubs diferents; o tots els jugadors representants de clubs diferents. Alhora de fer els canvis setmanals, s'ha de mantenir aquesta proporció de variació de clubs en els jugadors escollits, o només mantenir 1 parella de jugadors d'un mateix club.

- Cada jugador de l'equip escollit puntuarà dos punts per partida guanyada, 1 punt per taules realitzada. Si el jugador perd la partida del dissabte o no participa a la jornada de Divisió d'Honor puntuarà 0. Aquests punts són sumats a l'equip que tingui aquell respectiu jugador escollit a l'alineació. Els jugadors només puntuaran pels resultats aconseguits a la Divisió d'Honor de la Lliga Catalana; no puntuen pels resultats aconseguits a altres categories.

- Cada setmana el participant podrà fer fins a dos canvis de jugadors al seu equip. Per fer el canvi s'ha d'enviar missatge al mail: superlliga64@gmail.com, nombrant els jugadors que entren i surten i el nom de l'equip. No resulta obligatori fer canvis, sino es fan cada participant va jugant amb l'equip inicial cada setmana o l'alineació de la setmana amb l'últim canvi realitzat.

- El plaç per realitzar els canvis cada setmana acabarà el dijous anterior a la jornada de Lliga Catalana; exactament a les 23 h d'aquest respectiu dijous.


Premi pel "manager" de l'equip guanyador.

- Un Matx per internet a 6 partides contra l'MI Michael Rahal.


Per participar

- Per poder participar al joc és necessari enviar un mail a superlliga64@gmail.com, amb les següents dades:

- Nom, cognoms, mail, nom de l'equip. A més d'integrants d'aquest equip. 

- Cada participant només podrà inscriure 1 equip.


Informacions publicades

- Als blogs "Rabiosa Actualitat" i "Ajedrez-ec.blogspot.com.es" publicarem informació actualitzada del joc:

- En un sortirà la classificació de cada jornada; a l'altre la classificació general provisional. 

- També publicarem informacions com: Jugadors més fitxats, més canviats,........

- No farem públic els jugadors que formen part de cada equip.TENS  TEMPS  D'ENVIAR-NOS  UN  EQUIP  FINS  EL  MATEIX  INICI  DE LA LLIGA