SCC Sabadell campió de la Lliga Catalana 2017
Divisió d'Honor
Ronda 11
Final Grup A
Colon Sabadell Chessy - Mollet 6 - 4
Barberà - Peona i Peó 7'5 - 2'5
Escola d'Escacs de Barcelona - Sant Andreu 7 - 3
Cerdanyola Vallès - Tres Peons 2'5 - 7'5
Final Grup B
Foment Martinenc - Gerunda 6 - 4
Sant Josep Badalona - Montcada 7'5 - 2'5
Banyoles - Lleida 5 - 5
Terrassa - Figueres 4'5 - 5'5
Classificació final Grup A
SCC Sabadell Chessy 10'5 punts.
Mollet 9'5 punts.
Barberà 9 punts.
Escola d'Escacs de Barcelona 7 punts.
Tres Peons 6'5 punts.
Sant Andreu 5 punts.
Cerdanyola Vallès 4 punts.
Peona i Peó 3'5 punts.
Classificació final Grup B
Foment Martinenc 6'5 punts.
Gerunda 5'5 punts.
Sant Josep Badalona 5 punts.
Figueres 4'5 punts.
Lleida 4 punts.
Banyoles 3'5 punts.
Montcada 3 punts.
Terrassa 1 punts.
Els tres darrers baixen de categoria.
PROGRAMA XARXA DE MAT
Al programa Xarxa de Mat farem especial seguiment dissabte tarda del matx que decidirà la Lliga entre SCC Sabadell Chessy i CE Mollet.
Convidat especial Marc Narciso.
FINAL COPA CATALANA 2017
CE Mollet guanya la Copa Catalana 2017.
Classificació final
1) CE Mollet 29 punts.
2) CE Barberà 28'5 punts.
3) Colon Sabadell Chessy 23 punts.
A segona divisió guanya el Colon Sabadell Chessy B.
A Preferent guanya Escola d'Escacs de Barcelona B.
Peon Doblado guanya la categoria de Primera.
Santa Pau guanya la categoria de Segona.
Barcelona C guanya la categoria de Tercera.
CAMPIONAT USA
Classificació després ronda 3
Alexander Onishuk 2 punts.
Daniel Naroditsky 2 punts.
Hikaru Nakamura 2 punts.
Wesley So 2 punts
Zherebukh 2 punts.
Akobian 1'5 punts.
Ray Robson 1'5 punts.
Fabiano Caruana 1'5 punts.
Sam Shankland 1'5 punt.
Jeffery Xiong 1'5 punts.
Gata Kamsky 0'5 punt.
Shabalov 0 punts.
12 participants.
SHARJAH MASTERS INTERNACIONAL
Classificació final
1) Wang Hao 7 punts.
Adhiban 7 punts.
Martyn Kravtsyv 7 punts.
Kryvoruchko 7 punts.
David Anton ha quedat amb 5'5 punts.
EL BLOG RECOMANA
Article a Chess24 sobre com operen els mòduls d'anàlisi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada