dilluns, 24 de març del 2014

Anàlisi Divisió d'Honor Final "A" després ronda 9





Grup Lliga Catalana a Facebook


ANÀLISI  EQUIPS  FINAL  "A"

BARCELONA  UGA.  8'5 punts.

Sorprenent empat del fins aquest moment líder solitari Barcelona Uga davant l'Escola d'Escacs de Barcelona. Ara Barcelona Uga mantenen la primera posició, però empatats amb SCC Sabadell, amb qui s'enfrontaran en una emocionant darrera ronda. De moment en aquesta propera ronda 10 hi haurà un també vibrant matx contra Sant Josep de Badalona; encontre retransmés en directe i que serà analitzat en Prèvia en aquest mateix Blog. Segueixen en peu les seves opcions al títol, però aquest mig punt perdut pot condicionar el rendiment en aquests dos propers matxs vitals per les aspiracions d'aquest equip. Els jugadors amb millor puntuació són Daniel Alsina 5'5 punts, Axel Delorme 6'5 punts, Hipòlit Asís 5'5 punts, David Pardo 7 punts, Robert Alomà 6 punts, Marc Sanchez 6'5 punts, Angel Martin 7'5 punts, Eduard Ibañez 7'5 punts, Arias Boo 6'5 de 7 partides jugades.

SCC SABADELL.  8'5 punts.

SCC Sabadell es presenta després d'aquesta ronda com el principal favorit a revalidar el títol. Després de la seva victòria davant el Figueres, i veure com els seus principals rivals han empatat i perdut mig punt en aquesta ronda 9. Ara s'enfrontaran a la ronda 10 davant un perillós Barberà que ha iniciat la segona fase amb molta força. Aquest matx serà també retransmés en directe, i intentarem realitzar una Prèvia al Blog. El Sabadell podria reforçar lleugerament l'equip en aquestes properes rondes decisives que li queden. Els jugadors amb millor puntuació són Jordi Magem 6 punts, Alvar Alonso 8 punts, Lluís Maria Perpinyà 5'5 punts, Michael Rahal 6 punts, Enrique Colon 5'5 punts, Jose Maria Hernando 6'5 punts de 7 partides, Imar Tallo 5'5 punts, Carles Diaz Camallonga 6'5 punts de 7 partides.

SANT  JOSEP DE  BADALONA.  8 punts.

Tenia un matx important el Sant Josep en aquesta ronda 9 davant el Barberà i van aconseguir un emocionant empat; aquest allunyà sensiblement als dos equips de les primeres places, però mantenen encara les seves opcions intactes depenen encara del seu proper compromís davant el líder Barcelona Uga. Aquest matx i el rendiment proper del SCC Sabadell seran claus per comprovar si el Sant Josep de Badalona aconsegueix l'objectiu del campionat. Veurem si mantenen una alineació reforçada i competitiva davant el Barcelona Uga. Els jugadors amb millor "score" del Sant Josep són Fernando Peralta 5'5 punts, Joan Fluvià 6 punts, Jordi Fluvià 6 punts, Marcelo Panelo 5'5 punts, Orelvis Pérez 6'5 punts de 7 partides, Ramón José 6'5 punts.

BARBERÀ.  7'5 punts.

Barberà havia mostrat alguns dubtes a primera fase, però en aquesta segona està mostrant-se molt competitiu; i encara intentarà lluitar per les tres primeres posicions de la lliga. En aquesta ronda 9 meritori empat contra el potent equip del Sant Josep de Badalona. La propera ronda 10 li toca el favorit SCC Sabadell, tractarà de mostrar-se igual de combatiu. Un dels dubtes d'aquest interessant matx seran les alineacions dels dos equips i el nombre de reforços d'aquestes. Els jugadors amb millor puntuació del Barberà són Jonathan Alonso 5 punts, Luc Bergez 7 punts, Erik Martínez 5 punts, Benjamin Pérez 5 punts, Francisco Javier Garcia 5 punts, Sergi Obon 5 punts de 6 partides jugades. En general reparteixen força els punts.

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA.  5'5 punts.

Sorprenent empat de l'Escola d'Escacs de Barcelona davant el líder Barcelona Uga. Més que pel nivell de les alineacions dels dos equips, ha estat inesperat per la trajectòria que portaven a les darreres rondes, un i altre força diferent. També inesperada alineació del primer tauler Spragget que ha reforçat força l'equip; bon nivell també dels primers taulers de l'Escola d'Escacs en aquest matx. La propera ronda matx contra el Montcada per intentar certificar aquesta millora en el rendiment. Els jugadors amb millor "score" són Viktor Moskalenko 6 punts, Cristian Cruz 5'5 punts, Alexandre Bofill 5'5 punts, Antoni Gual 6 punts.

FIGUERES.  5 punts.

El Figueres ha aconseguit dos marcadors ajustats davant els dos principals favorits al títol a les dues rondes d'aquesta segona fase. En aquesta ronda 9 ha caigut per 4 a 6 davant el fort SCC Sabadell. El Figueres segueix demostrant que resulta un equip complicat de batre i és un dels equips revelació d'aquesta Lliga. La propera ronda matx contra el Sant Andreu que també té 5 punts a la classificació. Els jugadors amb millor "score" són Emilio Córdova 5 punts, Víctor Lillo 5 punts, Alexandre Pinsach 5 punts.

SANT  ANDREU.  5 punts.

Victòria mínima del Sant Andreu davant el Montcada. Dos equips que ja han aconseguit els seus objectius d'estar lluitant en aquest fort grup o Final "A". El Sant Andreu després d'unes primeres rondes amb un equip molt compacte, ha anat provant jugadors i realitzant canvis a les seves alineacions. La propera ronda matx contra el Figueres que es troba amb els mateixos punts que els del barri de Barcelona. Els jugadors amb millor puntuació són Antoni Castelltort 6 punts i Ferran Gonzalez 4'5 punts.

MONTCADA.  3 punts.

Aquest equip també ha aconseguit ja el seu principal objectiu en aquesta Lliga Catalana. En aquesta ronda 9 tenia una interessant oportunitat d'aconseguir algun punt més però ha perdut davant el Sant Andreu. La propera ronda 10 lluitarà contra Escola d'Escacs de Barcelona. Els jugadors amb millor puntuació del Montcada són Eduardo Garcia 7 punts, Albert Gomez Jurado 5 punts o també José Angel Guerra 4 punts de 6 partides.


ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA  9  DIVISIÓ  HONOR  FINAL  "A"



1)Emilio Córdova   Figueres
2)Víctor Vehí    Montcada
3)Alvar Alonso   SCC Sabadell
4)Jonathan Alonso   Barberà
5)Antoni Gual   Escola d'Escacs de Barcelona
6)Ferran Gonzalez   Sant Andreu
7)Enrique Colon    SCC Sabadell
8)Angel Martin   Barcelona Uga
9)Orelvis Pérez   Sant Josep de Badalona
10)Aitor Ortiz   Sant Andreu

ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  DESPRÉS  RONDA  9  FINAL "A"


1) Viktor Moskalenko  Escola d'Escacs de Barcelona   6 punts.
2)Axel Delorme   Barcelona Uga   6'5 punts.
3)David Pardo   Barcelona Uga   7 punts.
4)Alvar Alonso   SCC Sabadell    8 punts.
5) Luc Bergez   Barberà    7 punts.
6) Marc Sanchez   Barcelona Uga  6'5 punts.
7)Angel Martin   Barcelona Uga    7'5 punts.
8)Eduardo Garcia   Montcada   7 punts.
9)Ramon José  Sant Josep de Badalona   6'5 punts.
10) Eduard Ibañez  Barcelona Uga   7'5 punts.


ANUNCI  DEL  BLOG



Article Torneig de Madrid 1957 per Joaquim Travesset a Ajedrez 365.