dimarts, 25 de març del 2014

Anand lidera el Torneig de Candidats amb un punt d'avantatge després ronda 10. Anàlisi Final "B" Divisió d'Honor després ronda 9.


TORNEIG  DE  CANDIDATS


Web Oficial

Segueix en directe

Directe amb Houdini

Crònica Chess Live Ronda 10


Ronda 10

Karjakin  -  Andreikin   1/2  -  1/2
Kramnik  -  Svidler         0  -  1
Aronian  -  Topalov        1/2  -  1/2
Anand  -  Mamedyarov   1/2  -  1/2



Classificació després ronda 10

Anand                6'5 punts.
Aronian              5'5 punts.
Karjakin             5 punts.
Mamemdyarov   5 punts.
Svidler               5 punts.
Kramnik         4'5 punts.
Andreikin         4'5 punts.
Topalov              4 punts.



Propera Ronda 11

Andreikin  -  Mamedyarov
Topalov  -  Karjakin
Svidler  -  Aronian
Kramnik  -  Anand





Grup Lliga Catalana a Facebook


ANÀLISI  FINAL "B" DESPRÉS RONDA  9

CERDANYOLA VALLÈS.  4'5 punts.


Aquest equip ja ha realitzat els punts necessaris per mantenir la categoria. A la sempre complicada visita a Andorra va aconseguir un empat. La propera ronda jugarà contra un necessitat de punts Peona i Peó, pot ser un matx complicat. Els jugadors amb millor puntuació són Miguel Muñoz, Michael Oratovsky, Francisco Baños, Gabriel Castellet o Josep Valencia.

SITGES.  3'5 punts.

Important punt d'aquest equip contra Peona i Peó a ronda 9. De fet han iniciat la segona fase de forma excel·lent amb dos matxs guanyats. Sembla que ha sortit de la zona on es lluitarà pel descens. Està presentant un equip molt compacte els darrers encontres. Els jugadors amb millor puntuació són Antoni Ayas, Antoni Escobar o Jaume Almirall. El proper dissabte matx contra Foment Martinenc; dos equips amb la mateixa puntuació que volen certificar la seva permanència a Divisió d'Honor.

FOMENT  MARTINENC. 3'5 punts.

Equip que es troba a prop d'aconseguir matemàticament la permanència. En aquesta ronda 9 ha punxat davant el perillós Tres Peons. Aquest proper dissabte matx interessant contra un Sitges que es troba en molt bona forma darrerament. Els jugadors amb millor "score" del Foment són Manuel Granados, Leonardo Valdés o Daniel Garrido.

TRES  PEONS. 3 punts.

Molt important punt del Tres Peons contra el Foment Martinenc en aquesta ronda 9. Ara el Tres Peons, després d'un inici de segona fase excel·lent es troba en una més positiva posició per assolir salvar la màxima categoria. Li queda jugar contra Lleida a ronda 10 i Andorra a ronda 11; dos equips que lluitaran fins al darrer moment per la permanència. Els jugadors amb millor puntuació són Jonathan i Filemon Cruz als primers taulers, i també Joan Prat.

ANDORRA.  2'5 punts.

Empat de l'Andorra contra Cerdanyola Vallès que pot resultar molt útil per intentar salvar la categoria. De moment li serveix per sortir de les places de descens provisionalment. Encara es troba en situació delicada per això; la ronda 10 matx contra Reus Deportiu, i la ronda 11 contra Tres Peons. Els jugadors amb millor puntuació podem citar a Oscar de la Riva i Esteve Mateu.

PEONA I PEÓ.  2 punts.

No ha començat bé la segona fase aquest equip que si havia rendit de forma notable la primera. Derrota en aquesta ronda 9 contra un fort Sitges. Ara es troba en places de descens el Peona i Peó, però encara té marge per reaccionar. La propera setmana matx important contra el Cerdanyola Vallès, la darrera ronda contra Reus Deportiu. Els jugadors amb millor puntuació Jaime Cuartas, Albert Ezquerro, Marc Capellades o Marc López.

LLEIDA.  1'5 punts.

En aquesta ronda 9 s'enfrontaven els dos equips darrers classificats. Finalment ha guanyat el Lleida que ara afrontarà el que queda de temporada amb algunes opcions de salvació. Li queda jugar contra Tres Peons i Sitges. Són equips complicats però tot és possible i tindrà les seves possibilitats. Els jugadors amb millor puntuació del Lleida són Guillermo Baches, Joan Trepat, Oussama Adel o Oscar Vallverdú.

REUS  DEPORTIU. 0'5 punt.

Després d'aquesta derrota davant el Lleida a ronda 9, pràcticament el Reus Deportiu té complicadíssim aconseguir la salvació, per no dir impossible. De tota manera estan realitzant una temporada digne disputant tots els matxs, i encara seguiran lluitant. Els jugadors amb millor puntuació són Miquel Angel Fernandez i Damià Benet.


ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA  FINAL  B



1)Guillermo Baches   Lleida
2)Santiago Beltran    Sitges
3)Alejandro Barbero   Lleida
4)Carmelo Rivero   Tres Peons
5)Francesc Fernandez   Reus Deportiu
6)José Ribera    Andorra
7)Josep Valencia   Cerdanyola Vallès
8)Jose Luis Maroto   Sitges
9)Oscar López   Foment Martinenc
10)Judit Clopes   Tres Peons


ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  FINAL  "B"  DESPRÉS  RONDA  9



1)Jaime Cuartas    Peona i Peó         5 punts.
2)Leonardo Valdés   Foment Martinenc     6 punts.
3)Manuel Granados   Foment Martinenc   5'5 punts.
4)Antoni Ayas    Sitges      5 punts.
5)Antoni Escobar   Sitges   5'5 punts.
6)Francisco Baños   Cerdanyola Vallès   5'5 punts.
7)Esteve Mateu   Andorra    7 punts.
8)Albert Ezquerro   Peona i Peó   5 punts.
9)Joan Prat    Tres Peons    6 punts.
10)Jaume Almirall    Sitges    5 punts.


ANUNCI  DEL  BLOG





Richard Guerrero realitzarà aquest proper dijous tarda al local del Barcelona Uga, una classe oberta dedicada a l'ex campió del Món Lasker.