dijous, 28 d’agost del 2014

Open Internacional de Sants ronda 6. Robert Alomà, Kraemer, Sandipan Chanda i Blomqvist lideren el torneig. Molta igualtat al grup B


OPEN  INTERNACIONAL  DE  SANTS









Interessant ronda 6 amb algunes partides llargues i disputades. Important victòria de Robert Alomà que el confirma entre els primers classificats, una de les sensacions del torneig. La partida entre Cori i Kraemer ha estat força interessant i finalitzada en taules; Kraemer es manté entre els líders i Cori entre els inmediats perseguidors. Bona partida també de l'indi Sandipan Shanda que ha controlat desde el principi i forçat un final guanyador. Blomqvist és l'altre dels líders després de guanyar Lluís Maria Perpinyà que està realitzant un notable torneig.

Entre el grup de perseguidors destaquem a Cori que avui ha forçat taules amb el líder alemany, Fier que ha mostrat una espectacular partida; o Cuartas que ha fet taules rei contra rei, amb una de les sorpreses del torneig el britànic Sowray. Aroshidze, Narciso o Comas són altres coneguts amb 5 punts.



Classificació grup A després ronda 6

GM Martin Kraemer      Alemania   5'5 punts.
GM Chanda Sandipan    India          5'5 punts.
MI Robert Alomà          Barcelona Uga  5'5 punts.
GM Erik Blomqvist      Suècia              5'5 punts.

Propera ronda 7

Blomqvist   -  Sandipan
Kraemer  -  Alomà


Grup B

Taules a la partida entre Jose Miguel Pérez i Cardenas després que aquest intentés forçar un final torre i alfil contra torre, que ha creat molta expectació. Ara a aquests sumem amb 5'5 punts Joan Planas, una de les revelacions i els joves Kiriam Vicente i Daniel Riu. Sembla molt igualat el torneig, encara poden passar moltes coses.

Classificació després ronda 6

Joan Planas         Sant Feliu    5'5 punts.
Jose Miguel Pérez  Castellón   5'5 punts.
Daniel Riu             Edami         5'5 punts.
Kiriam Vicente      Mollet        5'5 punts.
Adrian Cardenas    Barcelona Uga   5'5 punts.

Propera ronda 7

Riu   -  Cardenas
Perez   -   Vicente
Aprea  -   Planas


Fotografies ronda 6












Partida de la jornada

Alexander Fier                 1
Roberto Carlos Gómez    0






Protagonista del dia

Després de la victòria d'avui contra Libizewsky, el jugador del Barcelona Uga Robert Alomà es troba situat entre els 4 líders del torneig. Està realitzant de moment un torneig excel·lent.





ANUNCI  DEL  BLOG



DEMÀ  MIGDIA  TREUREM  UNA  ENTRADA  INFORMACIÓ  CAMPIONAT  D'ESPAÑA  ABSOLUT,   I  PRÈVIA  SINQUEFIELD  CUP  QUE  COMENÇA  AQUESTA  NIT